İzmir merkezli reklam ajansı Biblo Medya şehrimizi gururlandırıyor.

2017 yılında Berkcan Taysi tarafından İzmir'de kurulan dijital medya ajansı Biblo Medya Türkiye çapında yaptığı işlerle şehrimizi gururlandırıyor. Sosyal medya yönetimi, prodüksiyon, yazılım gibi alanlarda hizmet veren Biblo Medya müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.

Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen ve gelişen İzmir merkezli dijital medya ajansı Biblo Medya, 7 yıllık süreçte şehrimizde, Türkiye'de ve hatta dünyada önde gelen onlarca firmaya hizmet verdi ve vermeye de devam ediyor.

Biblo Medya, RedBull, Goodyear, Hugo Boss, Nissan gibi onlarca uluslararası firmaya prodüksiyon ve dijital medya alanında projeler gerçekleştirdi. İzmir'de filizlenen ve büyüyen bu şirket şehrimizi gururlandırıyor.

2023 yılında Türkiye'de Bursa'da düzenlenen ve dünyadaki 70 astronotun katıldığı ASE Planetary Congress'in tüm prodüksiyon çalışmalarını gerçekleştiren Biblo Medya yarattığı içerikler ve kaliteli çalışmalar ile bir ilke imza attı diyebiliriz.

Dijital medya alanında sunduğu kaliteli hizmetlerle Biblo Medya'yı çok daha iyi ve büyük projelerde göreceğiz gibi gözüküyor.

 

https://www.biblomedya.org

izmir biblo medya izmir video prodüksiyon izmir reklam ajansı izmir reklam ajansı biblo medya izmir ajans biblo medya biblomedya prodüksiyon biblo medya ajans biblo medya izmir biblo medya izmir fotoğraf çekimi biblo medya