Başkan Dutlulu Yuntdağı’nda: “Yanınızda Olacağız, Halk İçin Çalışacağız”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yuntdağı bölgesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile birlikte Ortaköy Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katılan Başkan Dutlulu, bölgenin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinledi. Yoğun ilgiyle karşılanan Dutlulu, yol başta olmak üzere ihtiyaçların giderilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yuntdağı bölgesindeki mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde dinlemek amacıyla Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın da katıldığı buluşmada Yuntdağlı mahalle muhtarları ve vatandaşlar, bölgenin öncelikli sorunlarını Başkan Dutlulu’ya anlattı.
Ortaköy Mahallesi’ne gelişinde vatandaşlar tarafından meşaleler ve havai fişeklerle karşılanan Başkan Dutlulu, buluşma öncesinde mahalle sakinleriyle sohbet etti. Ardından gerçekleştirilen toplantıda ulaşım, altyapı, üstyapı, yol çalışmaları ve kırsal mahallelerin ihtiyaçları başta olmak üzere vatandaşların günlük yaşamını ilgilendiren birçok konu ele alındı.
Başkan Dutlulu’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç, Başkan Danışmanları, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri ile Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları ve Yeni Parti Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak eşlik etti.
Muhtarlar Ve Vatandaşlar Taleplerini Doğrudan Anlattı
Buluşmada söz alan mahalle muhtarları ve vatandaşlar, mahallelerinde yaşanan sorunları ve öncelikli ihtiyaçları tek tek aktardı. Başkan Dutlulu da talepleri dinleyerek ilgili birimlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yuntdağı’nda bugüne kadar yapılan hizmetlerin de değerlendirildiği buluşmada, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Özellikle yol ihtiyacının önemli bir başlık olduğunu belirten Başkan Dutlulu, yapılabilecek çalışmaların bu yıl içerisinde gerçekleştirileceğini, kalan ihtiyaçların ise önümüzdeki süreçte tamamlanacağını ifade etti.
“Hiçbir İşin Arkasını Bırakmam”
Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Dutlulu, göreve geldikleri günden bu yana halkın taleplerini doğrudan dinlemeye ve sorunların çözümü için çalışmaya önem verdiklerini söyledi. “Beni az çok tanımışsınızdır. Her sorunun çözülmesi için elimden geleni yaparım. Sizleri dinlerim, işleri de takip ederim. Hiçbir işin arkasını da bırakmam. Bu konuda içiniz rahat olsun” diyen Başkan Dutlulu, Yuntdağı’nın ihtiyaçlarını çözmek için çalışacaklarını belirtti. Başkan Dutlulu, “Bugün sizleri dinlemeye geldik. Sizlerin isteklerini yerine getirmek için neler yapabiliriz, bunların üzerinde çalışmaya geldik. Yolların yapabildiğimiz kadarını bu sene yapacağız. Yapamadığımızı önümüzdeki sene yapacağız. Eksikleri gidereceğiz” ifadelerini kullandı.
“Süslü Salonlarda, Makam Odalarında Seçimi Beklemeyeceğiz”
Belediyecilik anlayışlarının makam odalarından değil, doğrudan halkın ihtiyaçlarından şekillendiğini vurgulayan Başkan Dutlulu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ne olursa olsun belediye binalarının süslü salonlarında, makam odalarında kendi kendimize laklak yaparak seçimi beklemeyeceğiz. Sizlerin yanında olacağız, halk için çalışacağız. Halkın kaynaklarını halka vermek için elimizden geleni yapacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız budur.”
Vatandaşlara taleplerini ve eleştirilerini doğrudan kendilerine aktarmaları çağrısında bulunan Başkan Dutlulu, muhtarların da bölgenin ihtiyaçlarının belirlenmesinde önemli bir görev üstlendiğini söyledi. “Bizim amacımız sizleri dinlemek, eksikleri gidermek. Söz alın, istediğinizi söyleyin. Eleştirin, doğruyu söyleyin. Taleplerinizi söyleyin. Muhtarlarımız da bizler için çok önemli. Muhtarlarımızın söylediklerine de çok önem veriyoruz” diyen Dutlulu, Yuntdağı’ndaki halk buluşmalarının ve hizmet çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yuntdağ’ın sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’nun takım kaptanlığında hep birlikte çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Besim Başkanımız da Yuntdağı’na büyük önem veriyor. Birlikte süreç içinde sorunları çözeceğiz” dedi.
Buluşmanın ardından Başkan Dutlulu, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinlemeye devam etti.
Benzer Haberler
İtfaiye Haftası’nda Başkan Dutlulu’dan İtfaiye...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası dolayısıyla...
Başkan Dutlulu, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda...
Başkan Dutlulu, Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Manisalılarla Pedal Çevirdi
Başkan Dutlulu, “Akgedik’te Yeni Bir Başlangıç Yapacağız”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik Mahallesi’nde...
BELEDİYE Haberleri
TümüBuca Belediyesi’nden okul çevrelerinde denetim
Buca Belediyesi, çocukların huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla okul...
Karabağlar’da çevre dostu heykel sergisi açıldı
Karabağlar Belediyesi, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü kapsamında öğretmen ve sanatçı Fikret...
Başkan Eşki’den Doğanlar Mahallesi’ne ev ziyareti
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle gezileri kapsamında Doğanlar Mahallesi...
Karşıyaka’da Dünya Mimarlık Günü buluşması
Karşıyaka Belediyesi, Dünya Mimarlık Günü kapsamında düzenlediği buluşmada serbest ve kamuda...
Konak’ın mahallelerine nefes aldıran Cep Park Projesi...
Konak’ta mahallelerin yeşil alan ve park ihtiyacına yönelik hayata geçirilen Cep Park Projesi...
İzmir’in dev karayolu projesi el emeği ve alın teriyle...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gıda Çarşısı ile Halkapınar’ı birbirine bağlayacak Mürselpaşa...
Bornova’da okul bölgelerine hem fiziksel hem toplumsal...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Bornova Anadolu...
Kent lokantası öğrenci otobüsleri yeniden okullarda
Efes Selçuk Belediyesi’nin öğrencilerin sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı yemeğe erişimini...
Mahalle Bostanlarında kışlık sebzeler toprakla buluşuyor
İzmirli kadınların hem toprakla buluşarak üretim yaptığı hem de sosyalleştiği Mahalle...
Başkan Akın Yalı Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla...
Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Yalı...
Fotoğrafın 200. yılında İzmir’in görsel hafızası kitapla...
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Kent Kitaplığı, fotoğrafın icadının 200. yılında İzmir’in...
Sağlık Gönüllüleri, meme kanseri ve emzirme farkındalığı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı ve Emzirme Haftası kapsamında...