Başkan Mutlu Macera Parkı’nda çocuklarla bir araya geldi
Konak Belediyesi’nin Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’ndaki Macera Parkı, yeni sezonu çocuklara ücretsiz hizmet vererek açtı.
Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, parkı ziyaret ederek adrenalin ve eğlenceyi buluşturan parkurlarda çocukların heyecanına ortak oldu.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yeniden kapılarını açan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’ndaki Macera Parkı’nı ziyaret etti. Sezonun ilk gününde çocuklara karne hediyesi olarak ücretsiz hizmet veren parkı muhtarlarla birlikte gezen Başkan Mutlu, adrenalin ve eğlenceyi buluşturan parkurlarda çocukların mutluluğuna ortak oldu. Zipcoaster, dev salıncak, atış poligonu, çocuk ip parkuru ve ağ trambolin gibi birbirinden heyecan verici etkinlik alanlarında keyifli anlar yaşayan çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Mutlu, ailelerle de sohbet ederek parkın sunduğu imkanlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Başkan Mutlu’dan İzmirlilere davet
Yaz boyunca Macera Parkı’nın İzmirliler için keyifli bir buluşma noktası olacağını ifade eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı içindeki Macera Parkımızı yeniden hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burası yalnızca çocuklarımızın değil, gençlerimizin ve ailelerimizin de birlikte keyifli zaman geçirebileceği eğlenceli bir buluşma noktası. Tüm İzmirlileri Macera Parkımızın sunduğu deneyimleri yaşamaya davet ediyorum” dedi.
“Açılışı heyecanla bekliyordum”
Yeni sezon açılışıyla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Macera Parkı’nda parkurları deneyimleyen çocuklar ve aileler, keyifli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Macera Parkı’na daha önce de geldiğini belirten Çınar, açılış gününü heyecanla beklediğini ifade ederek, “Burada çok güzel oyuncaklar var. Herkese gelmesini tavsiye ediyorum. Nilüfer Başkanımıza da bize böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

“Heyecanı doruklarda yaşadık”
Parkın ziyaretçileri arasında yer alan Cansu Gökmen ise şunları söyledi: “Burayı sosyal medyada görüp çok beğenmiştim. Yeni sezonun da açılacağını duyunca çok heyecanlı olacağını düşünerek ilk günden geldik. Gerçekten heyecanı doruklarda yaşadık. Herkesin gelmesini tavsiye ederim kesinlikle.”
“Torunlarımla çok güzel eğlendik”
Yaz tatilinde keyifli vakit geçirmeleri için torunlarını Macera Parkı’na getiren Melahat Tatar, “Torunlarımla çok güzel eğlendik. Burada vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Çok güzel bir etkinlik alanı. Nilüfer Başkanımıza teşekkür ediyoruz, kendisini çok seviyoruz” ifadelerini kullandı. Tatar’ın torunu Masal da, “Parkurlarınız çok güzel, çok eğlendim hepsini denerken. Başkanımıza buradan kocaman selamlar gönderiyorum” dedi.
“Manzarası muazzam, fiyatlar çok uygun”
Alanın manzarasına ve sunduğu ekonomik imkanlara dikkat çeken Münire Varol da, “Çocuğumla birlikte Bornova’dan çıktık geldik. İlk gün çocuklara ücretsiz olması da ayrı bir güzeldi. Günümüzdeki ekonomik açıdan imkanlar kısıtlı olduğu için bu gibi alanların bize sunulması çok keyifli. Mutlaka yine geleceğiz. Manzarası ayrı muazzam, Mutluluk Kahvesi’nde fiyatlar çok uygun” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Hem ekonomik hem eğlenceli
42 numaralı ESHOT otobüs hattıyla kolayca ulaşılan Macera Parkı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 17.00-20.00 saatleri arasında; Cumartesi ve Pazar günleri ise 11.00-20.00 saatlerinde hizmet veriyor. Yemyeşil doğası ve eşsiz Körfez manzarasıyla büyüleyen alanda hizmet veren bütçe dostu Mutluluk Kahvesi ise pazartesi hariç her gün 09.30-18.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Mutlu, Oyun Evi miniklerinin yeni dönem heyecanına...
Ücretsiz hizmet veren Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’ndeki miniklerle bir araya gelen Konak Belediye...
Başkan Mutlu Kış Spor Okulları’nda çocuklarla buluştu
“Ücretsiz hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz”
Başkan Mutlu, Komşu Buluşmalarını sürdürüyor: 7’den 77’ye...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun, Konaklıların taleplerini doğrudan dinlemek ve...
BELEDİYE Haberleri
TümüYelaldı kardeşlerden Sırbistan’da çifte madalya
Kaan Yelaldı Sırbistan’daki turnuvada altın, kardeşi Eda Yelaldı ise gümüş madalya kazandı.
Bornova Meclisi’nden muhtarlara destek kararı
Bornova Belediye Meclisi, muhtarlıklara yıllık 50 bin TL destek verilmesini kabul ederken 11...
Harf Devrimi’nin 98. yılı Konak’ta kutlandı
Cumhuriyet tarihinin en önemli kültürel dönüşümlerinden biri olan Harf Devrimi’nin 98. yılı...
Ulucak Aqua Park 30 Milyon Tl’lik Yatırımla Yeniden Ayağa...
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen’in Ulucak Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye...
Bornova’da evsel atıklar toprağa hayat veriyor
Bornova Belediyesi, sürdürülebilir bir çevre ve döngüsel ekonomi vizyonu doğrultusunda evsel...
Karşıyaka’da kayıt dışı işletmelere sıkı denetim
Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki ruhsatsız ve kaçak iş yerlerine yönelik denetimlerini...
Seferihisar’a dev spor kompleksi: 9 bin metrekarelik...
Seferihisar’ın yıllardır beklediği en önemli yatırımlardan biri için somut adım atılıyor.
Buca’da “Her Güne Bir Atık” seferberliği
Buca Belediyesi’nin okullarda sürdürdüğü “Her Güne 1 Atık Projesi” kapsamında evlerinde...
Bornova’da muhtarlara destek enerjiye yatırım
Bornova Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Eşki başkanlığında...
ESHOT’un çevreci filosu COP31 için Antalya’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Antalya’da düzenlenecek COP31’in ulaşım...
Başkan Sengel: “Sayıştay Raporları Üzerinden Siyaset...
Efes Selçuk Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2025 yılı Sayıştay Denetim...
İzmir, COP31’de iklim mücadelesini dünyaya anlatacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek COP31’de “Dirençli...