BIST 100 14.467,25 %0,51 Altın 6.784,88 ₺/gr %0,72 Bitcoin $77.277 %0,78 Dolar 48,66 ₺ %0,00 Euro 56,49 ₺ %0,30 Sterlin 65,92 ₺ %0,07 Gümüş 100,67 ₺/gr %1,44 Ethereum $2.532,93 %1,06 İsviçre Frangı 59,61 ₺ %0,41 Kanada Doları 35,09 ₺ %0,22 Avustralya Doları 34,90 ₺ %0,19 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,04 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,27 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,09
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Başkan Mutlu’dan sanayi esnafına müjde: Yol ve çevre düze...

Başkan Mutlu’dan sanayi esnafına müjde: Yol ve çevre düzenlemeleri başlıyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1. Sanayi Sitesi’ndeki yol ve çevre düzenlemelerine yönelik gerçekleştirilecek çalışmalar öncesi teknik heyetiyle birlikte bölgeyi ziyaret etti.

haber-merkezi
Başkan Mutlu’dan sanayi esnafına müjde: Yol ve çevre düzenlemeleri başlıyor

Esnafın taleplerini dinleyerek çalışmaları yerinde planlayan Başkan Mutlu, “Sanayi sitemizin potansiyeline yakışır bir görünüme kavuşması için çevre düzenlemelerinden asfalta, temizlikten yeşil alanlara kadar planladığımız çalışmaları hızla başlatıyoruz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Türkiye’nin en eski ve öncü sanayi sitelerinden olan Mersinli Mahallesi’ndeki 1. Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Belediye bürokratları ve müdürleriyle birlikte sitede teknik bir gezi gerçekleştiren Başkan Mutlu’ya, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanvekili ve İzmir Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necdet Heppekcan, İzmir Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Sezer, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Sezai Çakmak, Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Güresin, EGOD Genel Sekreteri Ramazan Bektaş, İzmir Demirişleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili ve Güney Mahalle Muhtarı Akın Öz, Mersinli Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Bayduğa da eşlik etti. Belediyenin 1. Sanayi Sitesi’ndeki yol ve çevre düzenlemelerine yönelik gerçekleştireceği çalışmalar öncesi, söz konusu alanlarda değerlendirme yapan Başkan Mutlu, sanayi esnafını tek tek gezerek taleplerini dinledi. Mevcut sorunlar, yerinde görülerek ilgili müdürlüklere yönlendirildi.

Başkan Mutlu: Konak’ın kıymetini bilip ona göre hizmet üretiyoruz

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, teknik gezi esnasında 1. Sanayi, Gıda Çarşısı gibi değerlerin Konak’a büyük zenginlik kattığını vurgulayarak şöyle konuştu: “Bürokratlarımız, muhtarlarımız ve esnaf odalarının başkan ile yöneticilerinin de katıldığı ziyarette bölgenin ihtiyaçlarını yerinde inceledik. Sanayi sitemizin potansiyeline yakışır bir görünüme kavuşması için çevre düzenlemelerinden asfalta, temizlikten yeşil alanlara kadar planladığımız çalışmaları hızla başlatıyoruz. Dere kenarı düzenlemesi için de İZSU’yla irtibat halindeyiz. Biz çok şanslıyız çünkü Konak’ın bir sanayisi, Gıda Çarşısı, Kemeraltı’sı var. Bunlar bir şehir için çok büyük zenginlik. Bunun kıymetini bilip ona göre hizmet üretmek gayretindeyiz.”

Heppekcan: Sorunlarımıza en kısa sürede dönüş yapılıyor

İzmir Oto Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necdet Heppekcan da Başkan Mutlu’nun ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek şunları söyledi: “Konak Belediye Başkanımızı sitemizde konuk etmekten mutluyuz. Her zaman sorunlarımıza en kısa sürede dönüş yapılıyor, teşekkür ediyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde bir dut ağacımız devrilmişti, aradık hemen ilgilendiler, en kısa sürede devrilen ağacı kaldırdılar. Evet, site olarak hurda araç, dere kenarı, çöp, asfalt gibi sorunlarımız var. Başkanımız sağ olsun ilgileniyorlar ve bu konuda biz de her zaman yanındayız.”



Kaynak: haber-merkezi

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Güzelbahçe’de 11 Eylül Coşkusu

Güzelbahçe’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyu düzenlenen etkinliklerle...

26 dakika önce

Seferihisar kurtuluşunun 104. yılını büyük coşkuyla kutladı

Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyu süren etkinlikler ve...

28 dakika önce

Bayraklı’da Hayat Kurtaran İlkyardım Eğitimi

Bayraklı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Temel İlkyardım...

35 dakika önce

Bornova’da geleceğin sanatçıları yetişiyor

Bornova Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği Konservatuvar Hazırlık Kursu, iki aylık yoğun...

41 dakika önce

Buca Belediyesi’nden 7/24 moloz nöbeti

Buca Belediyesi, Seyhan Mahallesi’nde kaçak moloz dökümlerinin önüne geçmek amacıyla 7 gün 24...

45 dakika önce

Toplu ulaşımda kış dönemi başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda 14 Eylül 2026 Pazartesi günü itibariyle kış düzenini...

48 dakika önce

Menemen Konutları için çalışmalar hız kesmiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için...

51 dakika önce

İzmir’in çocuklarına beslenme desteği devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal destek ihtiyacının yoğun olduğu mahallelerdeki...

53 dakika önce

Bornova’da kaldırımlar yayaların

Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini sağlamak amacıyla Spotçular Sokağı...

55 dakika önce

İzmir’in 125 yıllık simgesi “Asrı 25 Geçe”de

İzmir’in 125 yıllık hafızası bu kez kentin başka bir noktasında İzmirlileri selamlıyor.

57 dakika önce

AK Parti'ye Geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı...

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, ilçenin...

1 gün önce

Seferihisar Belediyesi'nden Operasyon Açıklaması: Hukuka...

İzmir Seferihisar Belediyesi, belediyeye yönelik gerçekleştirilen adli operasyonun ardından...

1 gün önce