BIST 100 11.478,13 %4,12 Altın 6.530,82 ₺/gr %3,60 Bitcoin $80.295 %3,60 Dolar 50,02 ₺ %0,04 Euro 56,15 ₺ %0,27 Sterlin 67,39 ₺ %0,40 Gümüş 84,01 ₺/gr %5,18 Ethereum $2.421,60 %5,71 İsviçre Frangı 61,22 ₺ %0,50 Kanada Doları 35,80 ₺ %0,29 Avustralya Doları 35,05 ₺ %0,63 Suudi Riyali 13,33 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,62 ₺ %0,04 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,49 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,03
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE BELGEM’de Bahar Şenliği buluşması

BELGEM’de Bahar Şenliği buluşması

Bornova Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sunduğu Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (BELGEM) düzenlenen Bahar Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

0Yorumlar
BELGEM’de Bahar Şenliği buluşması

Çamdibi’ndeki BELGEM binasının bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, aileleri ve öğretmenler unutulmaz bir gün yaşadı. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de şenliğe katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu, “Çocuklarımız mutluysa hepimiz mutluyuz” diyerek çocukların yaşamına dokunmanın önemine dikkat çekti.

Şenlik boyunca çocuklar dans gösterileri sergileyip şarkılar söylerken, aileler de gurur dolu anlar yaşadı. Etkinliğin finalinde öğrencilerin hazırladığı özel koreografi eşliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okunması büyük alkış aldı. Katılımcılara çeşitli ikramlar sunulurken, BELGEM ailesi dayanışma ve mutluluk dolu bir bahar günü geçirdi.

Başkan Eşki: “Yeni şubeler açacağız”

Şenlikte konuşan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, BELGEM’in kapasitesinin önemli ölçüde artırıldığını belirterek eğitimde fırsat eşitliği hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Daha önce yaklaşık 2 bin öğrenciye hizmet veren BELGEM’in bugün 6 binin üzerinde öğrenciye ulaştığını ifade eden Başkan Eşki, yeni dönem hedeflerini de paylaştı.BELGEM Dershanesi’nin kapasitesi ve niteliğini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Eşki, “Daha önce iki bin öğrenci vardı. Şimdi altı bin küsur öğrencimiz var. Bir de buraya gelen öğrencilere ders materyalleri, kitap ve test kitleri vermek istedik; onu da başardık. Burada bir kantin açtık. Yakında, Bornova’nın birçok yerinde: Altındağ’da, Bornova merkezde, Evka 4, İnönü ve Atatürk Mahallelerinde şubeler açacağız” dedi.

“Çocuklarımızın yüzü güldüğünde hepimiz mutlu oluyoruz”

Konuşmasında bir baba olarak yaşadığı duyguları da paylaşan Başkan Eşki, çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Ben de iki çocuk babasıyım. Hepimizin en kıymetlileri çocuklarımız. Dün akşam kızım geceyi hastanede geçirdi. Eşimle sabaha kadar onun bir sıkıntısını yaşadık. Nasıl ki çocuklarımızın yüzü güldüğünde hepimiz mutlu oluyorsak, nasıl ki onların yüzü asık olduğunda hayattaki hiçbir şeyin tadı olmuyorsa; ne belediye başkanı olmanın ne de herhangi bir insan ya da günde onlarca çocuğa bakan bir doktor olmanın, kısacası ne olduğunuzun hiçbir önemi yok. Çocuklarımız mutlu oluyorsa hepimiz mutluyuz. Ülkenin de o şehrin de çocukları mutlu oluyorsa bütün aileler mutlu.” ifadelerini kullandı.

Başkan Eşki, Bornova Belediyesi’nin çocukların hayatına dokunmak için çalıştığını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Biz de o yüzden dokunabildiğimiz kadar çocuğumuza dokunmaya, eğitimde oluşturabildiğimiz kadar fırsat eşitliği yaratmaya, onlara verebileceğimiz en kaliteli eğitimi, en çok materyali sunmaya ve onlarda en çok tebessümü nasıl oluşturabiliyorsak onun için çalışıyoruz.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Yelaldı kardeşlerden Sırbistan’da çifte madalya

Kaan Yelaldı Sırbistan’daki turnuvada altın, kardeşi Eda Yelaldı ise gümüş madalya kazandı.

9 saat önce

Bornova Meclisi’nden muhtarlara destek kararı

Bornova Belediye Meclisi, muhtarlıklara yıllık 50 bin TL destek verilmesini kabul ederken 11...

9 saat önce

Harf Devrimi’nin 98. yılı Konak’ta kutlandı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kültürel dönüşümlerinden biri olan Harf Devrimi’nin 98. yılı...

9 saat önce

Ulucak Aqua Park 30 Milyon Tl’lik Yatırımla Yeniden Ayağa...

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen’in Ulucak Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye...

9 saat önce

Bornova’da evsel atıklar toprağa hayat veriyor

Bornova Belediyesi, sürdürülebilir bir çevre ve döngüsel ekonomi vizyonu doğrultusunda evsel...

9 saat önce

Karşıyaka’da kayıt dışı işletmelere sıkı denetim

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki ruhsatsız ve kaçak iş yerlerine yönelik denetimlerini...

9 saat önce

Seferihisar’a dev spor kompleksi: 9 bin metrekarelik...

Seferihisar’ın yıllardır beklediği en önemli yatırımlardan biri için somut adım atılıyor.

9 saat önce

Buca’da “Her Güne Bir Atık” seferberliği

Buca Belediyesi’nin okullarda sürdürdüğü “Her Güne 1 Atık Projesi” kapsamında evlerinde...

9 saat önce

Bornova’da muhtarlara destek enerjiye yatırım

Bornova Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Eşki başkanlığında...

9 saat önce

ESHOT’un çevreci filosu COP31 için Antalya’da

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Antalya’da düzenlenecek COP31’in ulaşım...

9 saat önce

Başkan Sengel: “Sayıştay Raporları Üzerinden Siyaset...

Efes Selçuk Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2025 yılı Sayıştay Denetim...

9 saat önce

İzmir, COP31’de iklim mücadelesini dünyaya anlatacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek COP31’de “Dirençli...

9 saat önce