BIST 100 12.122,94 %2,03 Altın 6.486,28 ₺/gr %1,48 Bitcoin $83.371 %2,63 Dolar 49,20 ₺ %0,05 Euro 55,12 ₺ %0,54 Sterlin 65,04 ₺ %0,43 Gümüş 94,34 ₺/gr %2,78 Ethereum $2.569,19 %4,56 İsviçre Frangı 59,03 ₺ %0,18 Kanada Doları 34,51 ₺ %0,31 Avustralya Doları 34,26 ₺ %0,25 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,10 ₺ %0,03 BAE Dirhemi 13,39 ₺ %0,04 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,68 Çin Yuanı 7,34 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda Ayak Tenisi Heyecanı: Şam...

Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda Ayak Tenisi Heyecanı: Şampiyon Duru Venti Çandarlı

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Ayak Tenisi Turnuvası, Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda üç gün boyunca spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. 

haber-merkezi
Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda Ayak Tenisi Heyecanı: Şampiyon Duru Venti Çandarlı

18 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyonluğa Duru Venti Çandarlı ulaştı.

Dikili Belediyesi, yaz sezonunda kentte sportif ve sosyal yaşamı hareketlendiren etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 21-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Plaj Ayak Tenisi Turnuvası, Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

ÇANDARLI CUMHURİYET MEYDANI TURNUVA İÇİN HAZIRLANDI

Turnuva için geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Çandarlı Cumhuriyet Meydanı da özel olarak hazırlandı. Beton zemin üzerine çim halı serilerek turnuvaya uygun bir oyun alanı oluşturuldu. Böylece meydan, üç gün boyunca sporcuların kıyasıya mücadele ettiği, vatandaşların ise karşılaşmaları takip ederek keyifli vakit geçirdiği bir spor alanına dönüştü. Toplam 18 takımın katıldığı turnuvada sporcular şampiyonluk için mücadele ederken, meydanda renkli ve hareketli görüntüler oluştu. Akşam saatlerinde de devam eden karşılaşmalar, Çandarlı’nın sosyal yaşamına farklı bir atmosfer kazandırdı.

Üç gün süren mücadelelerin sonunda Duru Venti Çandarlı şampiyon olurken, Denizköy City ikinci, Denizköy Yörükleri ise üçüncü oldu.

DİKİLİ’DE HEDEF: SPORLA BİR ARAYA GELEN KENT

Turnuvaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, organizasyonun yalnızca sportif bir mücadele olmadığını belirterek, vatandaşların bir araya geldiği sosyal bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini yineledi. Başkan Kırgöz, “Belediyemiz bünyesinde düzenlediğimiz bu organizasyonla vatandaşlarımızı ve özellikle gençlerimizi spor etrafında bir araya getirmeyi hedefledik. Güzel, keyifli ve aynı zamanda tatlı bir rekabetin olduğu bir organizasyon ortaya çıktı. Katılımın ve ilginin yüksek olması bizleri ayrıca mutlu etti. Buradaki amacımız sadece bir turnuva düzenlemek değil; insanların bir araya geldiği, kaynaştığı ve sporun güzelliklerini yaşadığı bir ortam oluşturmak. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de bu tarz sportif faaliyetleri artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Çandarlı Cumhuriyet Meydanı’nın farklı etkinliklerle kent yaşamının önemli buluşma noktalarından biri haline geldiğini belirten Başkan Kırgöz, dereceye giren takımları tebrik ederek tüm sporculara başarılarının devamını diledi.

Dikili Belediyesi, kent genelinde farklı yaş gruplarını sporla buluşturan sportif etkinlikleri artırarak sürdürmeyi hedefliyor.



Kaynak: haber-merkezi

BELEDİYE Haberleri

Tümü

İzmirli güreşçiden Balkan Şampiyonası’nda gümüş madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Muhammed Emin Uyumaz, Hırvatistan’daki Balkan...

16 saat önce

Gençlik Şenliği, gençlerin enerjisini İzmir’e yayıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Genç İzmir Gençlik Şenliği”, renkli...

17 saat önce

Buca’da kursiyerlerden renkli bahçe buluşması

Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi kursiyerleri, düzenlenen bahçe buluşmasında...

17 saat önce

Kardeş Belediyeler Tepebaşı ve Ayvalık’tan Veri...

Ayvalık Belediyesi ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, olası afet ve olağanüstü durumlarda...

18 saat önce

Karşıyaka’da ‘Sancar Maruflu Sivil Akademisi’ başladı

Karşıyaka Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini güçlendirmek amacıyla...

18 saat önce

Konak’ta Meme Kanseri Farkındalık Seminerleri başladı

Konak Belediyesi ve Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin birlikte düzenlediği Meme Kanseri...

18 saat önce

Efes Selçuklu Kadınlara Sağlık Eğitimi: Sağlık...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “Meme Kanseri Farkındalık...

18 saat önce

Buca'nın 2027 yılı bütçesi onaylandı

Buca Belediyesi 2027 Mali Yılı Bütçesi, 7 milyar 800 milyon lira olarak belirlendi. Buca...

18 saat önce

Bornova’da ortak akıl dönemi

Bornova Belediyesi, Erzene Mahallesi’nde bulunan ve içerisinde halı sahanın da yer aldığı 19...

18 saat önce

İzmirli Muhammed Balkan ikincisi oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Muhammed Emin Uyumaz, U20 Grekoromen Güreş...

18 saat önce

Kuş gözlemcileri Çakalburnu Lagünü’nde buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Parkta Etkinlik Var” programı, flamingolar ve tepeli...

18 saat önce

Zabıtadan kaçak döküme karşı koruma kalkanı

Çevre denetimindeki yetkisini güçlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafriyat ve inşaat...

18 saat önce