BIST 100 14.110,14 %2,96 Altın 6.776,93 ₺/gr %0,10 Bitcoin $63.429 %0,51 Dolar 47,78 ₺ %0,02 Euro 55,21 ₺ %0,15 Sterlin 64,56 ₺ %0,00 Gümüş 100,59 ₺/gr %0,22 Ethereum $1.877,32 %0,29 İsviçre Frangı 58,74 ₺ %0,01 Kanada Doları 34,27 ₺ %0,03 Avustralya Doları 33,73 ₺ %0,06 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,73 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,01 ₺ %0,03 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,03 Çin Yuanı 7,08 ₺ %0,03
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Urla’da yoğun mesai

Urla’da yoğun mesai

Urla Belediyesi, Kurban Bayramı ve yaz sezonu öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.

0Yorumlar
Urla’da yoğun mesai

Parklardan sahillere, yeşil alanlardan yürüyüş yollarına kadar her nokta bayrama ve yazın yoğun temposuna hazırlanıyorUrla Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı ve yaz sezonu öncesinde ilçe genelinde yoğun bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çim biçme, sulama, yıkama, mıntıka temizliği gibi çalışmaları aralıksız sürdürürken, sahil şeridinde de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Demircili, Azmak, İçmeler, Torasan, Zeytineli, Çeşmealtı, Gülbahçe sahillerinde detaylı bir temizlik gerçekleştirildi. Urla’nın tüm mahallelerinde ve özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören sahil bölgelerinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla, vatandaşların daha sağlıklı ve keyifli bir ortamda bayram ve yaz tatilini geçirmesi hedefleniyor. Belediyeye bağlı ekipler tarafından çocuk oyun alanlarından yürüyüş yollarına, yeşil alanlardan sahil bantlarına kadar geniş bir alanda hijyen ve düzen ekiplerin yoğun çalışması ile gerçekleştirildi.

DAHA YAŞANABİLİR URLA İÇİN

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan da sürdürülebilir temizlik ve çevre bilincinin önemine vurgu yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Urla’mızın doğal güzelliklerini korumak ve temiz bir çevrede bayramı karşılamak hepimizin ortak sorumluluğu. Belediye ekiplerimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da hem bayram öncesi hazırlıklar hem de yaz sezonuna güzel bir başlangıç için gece gündüz demeden çalışıyor. Sahillerden parklara, parklardan ormanlık alanlara kadar genişleyen her noktada daha yaşanabilir bir Urla için el birliğiyle hareket ediyoruz.

İlçemizde bayramı ve yaz tatilini geçirecek olan vatandaşlarımızdan da temizlik konusunda aynı duyarlılığı bekliyoruz. Bu güzel coğrafyada hep birlikte öncelikle keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeyi daha sonrasında ise yaz tatili geçirmeyi diliyorum.”Temizlik ve bakım çalışmaları kapsamında çim biçme ve sulama işlemleri düzenli aralıklarla yapılırken, özellikle kıyı şeridinde kum temizliği, oturma gruplarının yıkanması ve çevre düzenlemesi gibi işlemler tamamlandı. Belediye yetkilileri, yaz boyunca bu çalışmaların periyodik olarak sürdürüleceğini belirtti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

İZDENİZ personeline afet ve yangın eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturma hedefi doğrultusunda...

2 dakika önce

Göl Gazinosu geçmişin ruhunu geleceğe taşıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından özgün mimarisine sadık kalınarak yeniden inşa edilen...

5 dakika önce

118 yıllık sağlık çınarı yeni binasına kavuşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin yeni ek hizmet binasında inşaat çalışmaları...

10 dakika önce

İzmir Büyükşehir Meclisi’nde aritmetik değişti

CHP’den istifalar sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki dağılım değişti. YENİ Parti 89...

1 gün önce

Karşıyaka’nın kadın danışma merkezleri dayanışmaya güç...

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan kadın danışma merkezleri, kurduğu güçlü...

1 gün önce

GAZİDEK öğrencileri başarılarıyla fark yarattı

Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu'nda (GAZİDEK) eğitim gören öğrencilerin yüzde 83’ü...

1 gün önce

Çiğli’de Yaz Sporla Dolu Geçti: 1.747 Kişi Yaz...

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukların, gençlerin ve...

1 gün önce

Göktuğ İçin Birlik Olan Yürekler, Umutlarını Gökyüzüne...

DMD ile mücadele eden Efes Selçuklu Göktuğ Ordu için başlatılan yardım kampanyası, Türkiye’nin...

1 gün önce

Başkan Erman Uzun: Narlıdere’mizi Konforlu Yollarla...

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun döneminde ilçe genelinde başlatılan asfalt seferberliğinde...

1 gün önce

Büyükşehir’in tekvando kursları yoğun ilgi görüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaz okullarından yararlanan binlerce çocuk tatilde eğlenip...

1 gün önce

İZSU’dan kıyı ilçelerinde sel ve taşkına önlem

İZSU Genel Müdürlüğü Seferihisar, Menderes, Urla ve Çeşme’de dere ıslahı, taş tahkimatı ve yaya...

1 gün önce

Ana arterlerde kaldırım işgaline geçit yok

İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yaya güvenliğini sağlamak ve kaldırımların herkes...

1 gün önce