BIST 100 14.641,56 %0,45 Altın 6.909,98 ₺/gr %0,02 Bitcoin $78.649 %0,62 Dolar 48,28 ₺ %0,01 Euro 55,99 ₺ %0,03 Sterlin 65,42 ₺ %0,31 Gümüş 102,94 ₺/gr %0,03 Ethereum $2.481,29 %1,23 İsviçre Frangı 59,68 ₺ %0,01 Kanada Doları 34,71 ₺ %0,02 Avustralya Doları 34,59 ₺ %0,03 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,86 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,15 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,00 Çin Yuanı 7,17 ₺ %0,00
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE ZAFERİN 104. YILI ALİAĞA’DA BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Zaferin 104. yılı Aliağa’da büyük coşkuyla kutlandı

ALİAĞA SANAT GÜNLERİ FİNALİNİ ÖZCAN DENİZ’LE YAPTI

haber-bulteni
ZAFERİN 104. YILI ALİAĞA’DA BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi törenin ardından, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen kortej ve Özcan Deniz konseriyle Zafer Bayramı coşkusu zirveye taşındı. Aynı zamanda 3. Aliağa Sanat Günleri’nin finali olan gecede binlerce Aliağalı bayram sevincini hep birlikte yaşadı.

ZAFERİN GURURU TÖREN İLE BAŞLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlamaları, sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Aliağa Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından “Zafer Türküsü” adlı şiir okundu. Program, Aliağa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin sergilediği zeybek gösterisiyle sona erdi.

ALİAĞA’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

Akşam saatlerinde ise Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen kortej için Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu önünde binlerce Aliağalı bir araya geldi. Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe katılan vatandaşlar, bando eşliğinde marşlar söyleyerek Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’na kadar ilerledi.

Korteje; Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Albay Ali Güler, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, gaziler, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile motorlu ve bisikletli gruplar katıldı. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen kortej, Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’nda sona erdi.

 BAŞKAN SERKAN ACAR: “30 AĞUSTOS ZAFERİ, BİR İNANCIN ZAFERİDİR”

Konser öncesinde sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Başkan Serkan Acar, “Bugün tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’mızda da Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu ve haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında verilen silahlı bir mücadelenin ötesinde; bir inancın, cesaretin, kararlılığın, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin ve özgürlük tutkusunun simgesidir. Bu zaferi bizlere yaşatan, bu toprakları bizlere vatan yapan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete uğurladığımız gazilerimizi rahmetle ve şükranla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney de yaptığı konuşmada Zafer Bayramı’nın 104. yılını hep birlikte kutladıklarını belirterek, Cumhuriyetin sonsuza dek yaşatılması için milli mücadele ve birlik ruhunun önemine dikkat çekti ve tüm Aliağalıların Zafer Bayramı’nı kutladı.

 ALİAĞA SANAT GÜNLERİ’NDE BÜYÜK FİNAL ÖZCAN DENİZ’LE YAPILDI 

Kutlamaların finalinde sevilen sanatçı Özcan Deniz sahne aldı. Aliağalılar, Özcan Deniz’in sevilen şarkıları eşliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu müzikle birlikte yaşadı. Sahne performansıyla geceye renk katan Özcan Deniz, Aliağalılara unutulmaz bir konser yaşattı. Zafer Bayramı coşkusunun müzikle buluştuğu konser, aynı zamanda Aliağa Sanat Günleri’nin büyük finali oldu.

 BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN ÖZCAN DENİZ’E TEŞEKKÜR

Konserin ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özcan Deniz’e teşekkür çiçeği takdim etti. Başkan Serkan Acar, “Zafer Bayramımızda Aliağa’mıza gelip coşkumuzu bizlerle paylaşan, bayramımıza renk katan çok kıymetli sanatçımız Özcan Deniz’e çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu konser Sanat Günleri’mizin son konseriydi. Sanat Günleri boyunca emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürümü de etkinliklerimize katılan halkımıza sunuyorum” dedi.



Kaynak: haber-bulteni

BELEDİYE Haberleri

Tümü

ALİAĞA’DA GENÇLİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi ev sahipliğinde, ACAR Projesi kapsamında düzenlenen...

2 saat önce

Çeşme’de kadınlar bayrağı denizin üzerinde dalgalandırdı  

İzmir’in tanınan isimlerinden “Mikrop Hikmet” lakaplı Hikmet Durmuş’un organizasyonuyla sosyal...

3 saat önce

Çeşme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Çeşme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen tören ve etkinliklerle büyük bir coşkuyla...

3 saat önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sitesi Yeraltı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ tarafından işletilen Kültür Sitesi Yeraltı...

4 saat önce

Dikili’de 30 Ağustos coşkusu meydanlara taştı

Dikili’de, Cumhuriyet tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer...

4 saat önce

30 Ağustos Coşkusu Menderes’i Sardı

Menderes Belediyesi, 29-30 Ağustos tarihlerinden Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirdi....

4 saat önce

Karşıyaka Çarşısı 30 Ağustos’ta gelincik tarlasına dönüştü!

Karşıyaka Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yılı onuruna düzenlenen...

6 saat önce

Saatlik Hizmet, Konaklı annelerin hayatını...

Konak Belediyesi’nin annelerin hayatını kolaylaştıran Saatlik Hizmet’i Ayla Ökmen Mutlu Çocuklar...

6 saat önce

Gaziemir Belediyesi’nin çevreci çalışmalarına Sıfır Atık...

Geri dönüşüm altyapısını tamamlayan ve bu alanda örnek projeler hayata geçiren Gaziemir...

6 saat önce

Buca’da 30 Ağustos coşkusu doruğa çıktı

Buca’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü, Zafer Yürüyüşü, zeybek gösterisi ve 3....

7 saat önce

30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası’nda Dostluk...

Geleneksel olarak her yıl Ayvalık Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi iş...

7 saat önce

Zafer Bayramı Coşkusu Manisa’yı Sardı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu kent genelinde düzenlenen...

7 saat önce