BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa EKONOMİ Souvenır hediyelik eşya fuarı yok satıyor

Souvenır hediyelik eşya fuarı yok satıyor

İzmirlinin hediyelik seçiminde 25 yıldır değişmeyen adresi SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’ne ziyaretçi akını var. Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyonun katılımcıları adeta yok satıyor. Satış hedeflerini katlayan katılımcıların stant ve depolarındaki stokları hızla tükendi. Tedarikçilerin devreye girmesiyle yeni ürünler stantlara taşındı.

0Yorumlar
Souvenır hediyelik eşya fuarı yok satıyor

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda kurulmaya başlandığından bu yana kent nüfusu kadar bir ziyaretçiyi ağırlayan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri bu yılda büyük ilgi topladı. 14 Aralık 2014 tarihinde Kültürpak’ta açılın organizasyon binlerce İzmirlinin akınına uğradı.  Hafta içi günlerde bir an bile boş kalmayan stant koridorlarındaki yoğunluk hafta sonu günlerde iğne atılsa yere düşmeyecek hale geldi.  Bu sene beklediği ilginin üzerinde bir yoğunluk ile karşılaşan katılımcılar mal yetiştirmekte zaman zaman zorlandı. Bazı katılımcılar fuar açılışı öncesi bazıları ise kapanışı sonrası stantlarına yüklü miktarda mal takviyesi yaptı. Kişiye özel hediyelik ürünleri üzerine çalışan stantlarda yoğunluk karşısında önce siparişlere bir sonraki güne teslim tarihi verildi. Müşteri memnuniyeti için kısa zamanda stantlarına kaligraf ve ekip desteği alan katılımcılar kişiye özel hediyelik tercih edenleri fuar alanından mutlu göndermeyi başardı.  14 günde satışını gerçekleştirmeyi planladığı ürünleri organizasyonun ilk 5 gününde tüketen bazı katılımcılar stantlarını bir günlüğüne standbya aldı. Türkiye’nin farklı illerindeki tedarikçilerinden hızla mal takviyesi ile katılımcılar stantlarındaki çalışmaları hızlandı.

İzmirlinin çeyrek asırdır hediyelik bulmasında çözüm ortağı olduklarını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcıların beklediğinin üzerinde bir taleple karşılaşması nedeniyle tedarikçilerini hareketlendirdiklerini ifade etti. Gençer, “SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin 25. yılına yakışır bir organizasyon olacağını söylemiştik. Bunu gerçekleştirdik. Organizasyonumuza ilk kez katılan veya bu kadar talebin yüksek olacağını tahmin edemeyen bazı stantların sahipleri şaşkınlığa uğradı. Stoklarında malının kalmayacağını anlayan katılımcıları tedarikçilerini hızla harekete geçirdi. Satışlarına keyifle devam etti. Ama 14 günde satmayı planladığı ürünü daha ilk hafta sonu günlerinde tüketen bazı katılımcılar mecburen stant satışlarına bir gün ara verdi. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri beklenen ilginin üzerinde bir taleple karşılaştı. Katılımcılarımız memnun ziyaretçilerimiz memnun. Biz bu yeni yıla da binlerce İzmirliyi mutlu etmenin onuruyla gireceğiz”dedi.

Geniş ürün yelpazesi ve fiyat avantajlarıyla ilgi çeken SOUVENIR 2014 25. Hediyelik Eşya Günleri 31 Aralık 2014 tarihinde tamamlanacak. Her gün 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilen organizasyon son gün saat 17.00’de tamamlanacak. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

EKONOMİ Haberleri

Tümü

Benzine bu gece 4 lira 30 kuruş indirim geliyor

Brent petrolün varil fiyatının 104 dolara gerilemesiyle benzine bu gece yarısından itibaren 4...

6 gün önce

HGS borç sorgulamada yeni dönem başladı

HGS ihlalli geçiş borçlarını sorgulama ve ödeme işlemlerinde e-Devlet üzerinden kimlik...

10 gün önce

Taksitli alışverişte yeni dönem başladı

15 Ekim 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle Ticaret Bakanlığına...

10 gün önce

Ekim 2026 sıfır otomobil fiyatları açıklandı

Ekim 2026 sıfır otomobil fiyat listesinde Citroen Ami 575 bin TL, Opel Corsa 1 milyon 335 bin TL...

10 gün önce

ABD'li Yatırım Bankasından Türkiye İçin Kritik Rezerv...

ABD merkezli küresel yatırım bankası, Türkiye'nin döviz rezervleri ve makroekonomik dengelerine...

11 gün önce

Altın yatırımcısı ABD TÜFE verisine odaklandı

ABD TÜFE verisi öncesinde ons altın 4.159,45 dolarda yatay seyrederken, piyasalar Fed’in faiz...

11 gün önce

Çeşme'de turizmin dijital geleceği masaya yatırıldı:...

Çeşme'de düzenlenen İzmir Digital Transformation Workshop'ta Trip.com ve Tripadvisor...

12 gün önce

Bitcoin yatırımcısı dikkat! Petrol yükseldi, kriptoda...

Bitcoin, petrol fiyatlarındaki yükseliş ve yatırım fonlarından gerçekleşen yüksek tutarlı...

12 gün önce

Doların alış ve satış fiyatı belli oldu! 1 dolar ve 1...

Dolar ve euro fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcıların yakın takibinde bulunuyor....

12 gün önce

Altın dün düştü, bugün yükseldi! Gram, çeyrek, yarım ve...

Dünkü kaybın ardından yönünü yukarı çeviren gram altın, 13 Ekim Salı sabahı 6 bin 653 liraya...

12 gün önce

Çiftçilere yeni destek! TARSİM'de yeni dönem: Cevizden...

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2027 yılından itibaren don riskine karşı sigorta kapsamını...

13 gün önce

TOKİ kiralık konut kurası ne zaman? Kura tarihi belli...

TOKİ İstanbul Kiralık Sosyal Konut Projesi'nde başvurular 25 Eylül 2026'da sona erdi. İlk etapta...

13 gün önce