Statü Plus, Manisa'ya deniz getirdi
Manisa'da prestijli inşaat projelerine imza atan Statü Plus'ın kurucularından Sercan Sağlam,yapay kumsal, deniz ve iskele ile deniz keyfini Manisa'ya taşıdıklarını söyledi.
1993 yılında Nevzat Sağlam kurulan Sağlam İnşaat'ın ardından ikinci kuşak olarak adım attıkları sektörde Statü Plus firmasıyla hedef büyüten Serkan ve Sercan Sağlam kardeşler,Manisa'da dört özel projeyle adından söz ettiriyor.
Babalarından aldıkları hizmet bayrağını yenilikçi fikirlerle daha da yukarıya taşımayı hedeflediklerini belirten Statü Plus kurucularından Sercan Sağlam, Manisa'da benzeri olmayan ve mimari değeri yüksek projelere imza atmak için yola çıktıklarını söyledi.
Şirket adı olan Statü Plus adını projelerine de vererek kalıcı değer yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Sağlam, Statü Plus Güzelyurt Residence'ta çok farklı bir eseri yaşama geçirdiklerini ve kent merkezinde5 yıldızlı rezidans keyfi sunduklarını söyledi. Yapay kumsal, deniz ve iskele ile sahil keyfini Manisa'ya taşıdıklarına dikkat çeken Sercan Sağlam, “Projemiz, bu yönüyle Manisa'da pek çok ilki bünyesinde barındırıyor” dedi.
2012 yılında kurdukları Statü Plus ile inşaat sektöründe müteahhit pozisyonundan çıkıp, yatırımcı pozisyonuna geçtiklerini vurgulayan Sağlam, “İlk projemiz Statü Plus Güzelyurt Residence idi. Deniz, kumsal ve iskele konseptimiz var. Gerçek deniz kumundan yapay bir kumsal oluşturduk. Sosyal donatıları çok yüksek olan bir proje. Fitness Merkezi, spa, Türk Hamamı, cep sinema salonu, çocuk oyun alanlarıyla ev sahiplerine dolu dolu bir yaşam konsepti sunuyoruz” diye konuştu.
Statü Plus konseptiyle farklı projeleri de hızla sürdürdükleri bilgisini veren Sercan Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: “Tamamladığımız bir diğer proje ise doğayla iç içe olan Statü Bozköy Palace. 3+1 ve 4+1 tiplerinde toplam 40 daire var. Statü Bozköy Corner'ı ise 2015 Eylül veya Ekim'de bitirmeyi planlıyoruz. Proje kapsamında bin 500 metrekarelik büyük bir işyeri bulunacak. Statü Garden ve 2015'te gerçekleştireceğimiz projelerin lansmanını da kısa süre içinde gerçekleştireceğiz. Lansmana özel 15 Aralık – 15 Ocak arası Forum Magnesia'da kuracağımız stantta tanıtım yapacağız. Belirli sayıdaki daireler için ödeme kolaylıkları sunacağız. 2015 yılında Manisa Sevgi Yolu'nda çok katlı bir mağaza yapmayı da planlıyoruz. Statü Bozköy Palace ve Statü Bozköy Corner'ın ortasında 1+1'den oluşan 120 daire yapacağız”
İzmir'e yatırım yapacak...
Manisa'da kurulan bir firma olarak İzmir'de de yatırım yapma kararı aldıklarını belirten Sercan Sağlam, İzmir ve Çeşme'de uygun arsa arayışında olduklarını, Statü Plus çizgisini yansıtacak binalar inşa etmeye hazırlandıklarını dile getirdi.
Amaçlarının pahalı konutlar değil, kaliteli, yaşam standartları yüksek konutlar üretmek olduğunu vurgulayan Sercan Sağlam özetle şunları söyledi: “Her projemizin isminin başında firmamızın adı var. Yaptığımız işlere güveniyoruz. Konutta müşteri sadakatini yaratan bir marka olmak istiyoruz. Bunun için de müşteri ilişkilerine çok önem veriyoruz. Manisa ve hatta İzmir'de en büyük 93 metrekarelik 1+1 daireleri biz yapıyoruz. Amacımız inşaat yaptığımız bölgeye markamızla değer katmak”
Statü Güzelyurt Residence'ta yok yok...
Statü Güzelyurt Residence'ta A ve B bloklarında 4+1 daire tipinde net 192 metrekare brüt 302 metrekare toplam 31 adet residence, yapay kumsal ve iskele ile deniz konsepti, yerden ısıtma, merkezi süpürge sistemi, akıllı bina otomasyonu, yeraltı otoparkı, lobi, kat bahçeleri, çatı bahçeleri, yeşil alanlar, çocuk kulübü, sağlık ve spor merkezi, hobi alanları, cep sinema salonu, sauna, statü lounge, jakuzi ve her evin banyosunda hamam keyfi bir arada sunuluyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Dutlulu, Manisa Dostlar Meclisi’nde Vatandaşlarla...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Dostlar Meclisi tarafından “Şehrimizi...
Manisa Valiliği açıkladı: Okula saldıran şüpheli...
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarında sabah...
Manisa Kart’ta Komisyonsuz Bakiye Yükleme Kolaylığı
Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ ile VakıfBank iş birliğiyle hayata geçirilen yeni...
EKONOMİ Haberleri
TümüBenzine bu gece 4 lira 30 kuruş indirim geliyor
Brent petrolün varil fiyatının 104 dolara gerilemesiyle benzine bu gece yarısından itibaren 4...
HGS borç sorgulamada yeni dönem başladı
HGS ihlalli geçiş borçlarını sorgulama ve ödeme işlemlerinde e-Devlet üzerinden kimlik...
Taksitli alışverişte yeni dönem başladı
15 Ekim 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğiyle Ticaret Bakanlığına...
Ekim 2026 sıfır otomobil fiyatları açıklandı
Ekim 2026 sıfır otomobil fiyat listesinde Citroen Ami 575 bin TL, Opel Corsa 1 milyon 335 bin TL...
ABD'li Yatırım Bankasından Türkiye İçin Kritik Rezerv...
ABD merkezli küresel yatırım bankası, Türkiye'nin döviz rezervleri ve makroekonomik dengelerine...
Altın yatırımcısı ABD TÜFE verisine odaklandı
ABD TÜFE verisi öncesinde ons altın 4.159,45 dolarda yatay seyrederken, piyasalar Fed’in faiz...
Çeşme'de turizmin dijital geleceği masaya yatırıldı:...
Çeşme'de düzenlenen İzmir Digital Transformation Workshop'ta Trip.com ve Tripadvisor...
Bitcoin yatırımcısı dikkat! Petrol yükseldi, kriptoda...
Bitcoin, petrol fiyatlarındaki yükseliş ve yatırım fonlarından gerçekleşen yüksek tutarlı...
Doların alış ve satış fiyatı belli oldu! 1 dolar ve 1...
Dolar ve euro fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcıların yakın takibinde bulunuyor....
Altın dün düştü, bugün yükseldi! Gram, çeyrek, yarım ve...
Dünkü kaybın ardından yönünü yukarı çeviren gram altın, 13 Ekim Salı sabahı 6 bin 653 liraya...
Çiftçilere yeni destek! TARSİM'de yeni dönem: Cevizden...
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2027 yılından itibaren don riskine karşı sigorta kapsamını...
TOKİ kiralık konut kurası ne zaman? Kura tarihi belli...
TOKİ İstanbul Kiralık Sosyal Konut Projesi'nde başvurular 25 Eylül 2026'da sona erdi. İlk etapta...