BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM 30 Ağustos Parkı’nın açılışı yapıldı

30 Ağustos Parkı’nın açılışı yapıldı

Atatürk Mahallesi 2 dönümlük parkla daha da güzel hale geldi

0Yorumlar
30 Ağustos Parkı’nın açılışı yapıldı
 

 

Bornova Belediyesi, daha yeşil ve yaşanabilir bir kent yaratma hedefiyle Atatürk Mahallesi’nde yeni bir parkı daha hizmete açtı. Yaklaşık 2 dönüm alana kurulan 30 Ağustos Zafer Parkı çevresine modern bir görünüm kazandırdı. Parkın açılışını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan ve vatandaşlar birlikte yaptı. 

Geçen 1.5 yıllık süre içinde 18 yeni parkı hizmete sokup 67’sini de baştan aşağı yenileyen Bornova Belediyesi, yeşille vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Bornova Belediyesi son olarak Atatürk Mahallesi 943/2 sokakta yaklaşık 2 dönüme yayılan yepyeni bir parkı daha vatandaşların hizmetine sundu. Bulunduğu çevreye modern bir görünüm kazandıran 30 Ağustos Zafer Parkı; yeşil alanları, oturma grupları, çocuk oyun elamanları ve spor aletleriyle her yaştan insana hitap edecek şekilde düzenlendi. 

30 Ağustos Zafer Parkı’nun açılış kurdelesini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Pakize Namdar, meclis üyeleri ve vatandaşlar birlikte kesti. 

Ülkemiz için önemli günlerin isimleri veriliyor 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki parkların ve yeşil alanların sayısını artırmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Yeni yapılan parkların isimlerinin daha kolay hatırlanması amacıyla ülkemiz için özel ve önemli günlerin isimlerini vererek ölümsüzleştirmek istediklerini ifade eden Başkan Atila, “Bornova Belediye Meclisi’nde aldığımız kararla buraya 30 Ağustos Zafer Parkı ismini verdik. Çocuklarımızın Kurtuluş mücadelemiz konusunda daha bilinçli olması için bu ismi tercih ettik” dedi. “Geçmişimizden aldığımız güç ve inançla geleceğe daha sağlıklı bakabileceğimize inanıyorum” diyen Başkan Atila, “Parkımızın öncelikle çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Kaymakam Mustafa Gündoğan da, kısa süre önce yeni görevine başladığını hatırlatarak, “İlçemizdeki ilk açılış etkinliğine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Parkın ismi de oldukça anlamlı. Belediyelerimiz de diğer devlet kurumlarımız da insana hizmet gayesiyle çalışmaktadır. Bu anlayışla biz de ilçemiz için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. 

Atatürk Mahallesi Muhtarı Pakize Namdar da insan ve doğa sevgisini ön planda tutarak çocuklarımız için böylesine güzel alanlar yaratan Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce