Ak parti batı karadeniz bölge koordinatörü bilal kırkpınar’dan “terörsüz Türkiye” mesajı
AK Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Bilal Kırkpınar, SİPKİ Aşireti tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşmaya katılarak dostlarla bir araya geldi. Sahadaki aktif çalışmaları, vatandaşlarla kurduğu güçlü iletişim ve kararlı duruşuyla dikkat çeken Bilal Kırkpınar, buluşmada “Terörsüz Türkiye” hedefi kapsamında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“45 yıllık karanlık dönem artık sona ermeli”
“Terörsüz Türkiye” başlığıyla gerçekleştirilen buluşmada konuşan Bilal Kırkpınar, Türkiye’nin yaklaşık 45 yıldır terör nedeniyle ağır bedeller ödediğine dikkat çekerek, binlerce insanın hayatını kaybettiğini, şehitler verildiğini ve ülkenin ekonomik açıdan da büyük kayıplar yaşadığını ifade etti.

Kırkpınar, terörle mücadelede gelinen tarihi aşamanın günlük siyasi hesaplara malzeme edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu konu siyasetler üstüdür” mesajını verdi.
“Terörsüz Türkiye, milletimizin ortak hedefidir”

Bilal Kırkpınar, Türkiye’nin artık terör, kan ve gözyaşıyla anılan bir dönemden çıkması gerektiğini belirterek, Terörsüz Türkiye hedefinin yalnızca bir siyasi projenin değil, milletin ortak geleceğinin meselesi olduğunu ifade etti.
Kırkpınar, bazı çevrelerin süreci siyasi hesaplarla değerlendirdiğini belirterek, terörün tamamen sona ermesinin Türkiye’nin tamamının kazanımı olacağının altını çizdi.
“Hevesleri kursaklarında kalacak”
Kararlı açıklamalarda bulunan Bilal Kırkpınar, Türkiye’nin önündeki bu tarihi fırsatın başarıya ulaşacağına inandığını belirterek, şöyle konuştu:
“Bu hevesleri kursaklarında kalacak. Bu karanlık sayfayı ülkemizin gündeminden artık söküp atacak ve bembeyaz yeni bir sayfa açacağız inşallah.”
Güvenlik güçleri süreci titizlikle takip ediyor

Terörle mücadelede güvenlik ve istihbarat birimlerinin çalışmalarının kararlılıkla sürdüğüne dikkat çeken Kırkpınar, bölgede sürecin yakından takip edildiğini belirtti.
Kırkpınar, “Son silah gömülene kadar, son sığınak kapanana kadar güvenlik ve istihbarat birimlerimiz süreci titizlikle takip edecek” diyerek devletin güvenlik konusundaki hassasiyetinin devam edeceğini vurguladı.
“Son 25 yılda terörün zemini ortadan kaldırıldı”
“Bu silah bırakma neden daha önce olmadı?” sorusunun da doğru değerlendirilmesi gerektiğini belirten Bilal Kırkpınar, son 25 yılda Türkiye’nin önemli bir dönüşüm yaşadığını ifade etti.
Kırkpınar, bölgeye yapılan yatırımların arttığını, ret, inkâr ve asimilasyon politikalarının sona erdiğini, devlet ile vatandaş arasındaki bağın güçlendiğini belirterek, bölge insanının yanında olan bir devlet anlayışını daha güçlü şekilde hissettiğini söyledi.
“Paslı prangayı da tarihin çöplüğüne atacağız”
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önemli eşikleri aştığını belirten Bilal Kırkpınar, Terörsüz Türkiye hedefinin de başarıya ulaşacağına olan inancını dile getirdi.
Kırkpınar sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemizin önündeki birçok prangayı söküp attık. Elhamdülillah, bu paslı prangayı da söküp tarihin çöplüğüne atacağız.”
Sahada güçlü, milletle iç içe
Buluşmada vatandaşlarla yakından ilgilenen AK Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Bilal Kırkpınar, sahadaki aktif çalışmaları, samimi iletişimi ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin kararlı mesajlarıyla dikkat çekti. Kırkpınar’ın, bölge çalışmalarında milletle iç içe, sahada ve çözüm odaklı siyaset anlayışını sürdürmesi, buluşmaya da yansıdı.
Benzer Haberler
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Bilal Saygılı’dan Tugay mesajı: “El ele vererek çalışacağız”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: ‘’Gençlerimizin...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, gençlik çalışmaları, üniversiteler ve öğrenci...
GÜNDEM Haberleri
TümüEmekli zammında dördüncü kritik veri açıklanıyor
Ekim enflasyonu öncesinde en düşük emekli aylığı için 25 bin 410 TL ile 25 bin 926 TL arasında...
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı: Türkiye'nin güçlü...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Sipki Aşireti Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından...
Erdoğan Güney Kore'de: 8 yıl sonra ilk ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 yıl aradan sonra Güney Kore'ye resmi ziyarette bulundu; 3 Kasım'da...
2027 vergi ve harçlarında yüzde 27,89 artış beklentisi
Yeniden değerleme oranının yüzde 27,89 olması halinde IMEI kayıt harcı 69 bin 391 liraya, bazı...
Fon tasfiyesinde 29,3 milyar liralık ara ödeme yapıldı.
Tasfiye kapsamındaki 7 yatırım fonunda 235 bin 705 yatırımcıya toplam 29,3 milyar liralık ara...
Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem
AFAD verilerine göre Ege Denizi'nde saat 13.44'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi;...
Türkiye TDT dönem başkanlığını Azerbaycan’dan devraldı
Türk Devletleri Teşkilatı’nın 13. Zirvesi Ankara’da düzenlendi; Türkiye, dönem başkanlığını...
Kasapoğlu: 30 Ekim’in acısı yüreğimizde
Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 30 Ekim İzmir depreminin altıncı yıl dönümünde hayatını kaybedenleri...
Emine Erdoğan, TDT zirvesi konuklarıyla yemekte buluştu
Emine Erdoğan, TDT 13'üncü Zirvesi kapsamında düzenlenen resmi akşam yemeğinin ardından Türk...
Erdoğan: Türk ailesinde ayrılığa yer yok
TDT’nin 13. zirvesi Ankara’da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyasında birlik ve...
Erdoğan’dan Türk dünyasına birlik ve dayanışma çağrısı
Erdoğan, TDT’nin Ankara’da düzenlenecek 13. Zirvesi öncesinde yayımlanan makalesinde Türk...