BIST 100 14.405,25 %1,79 Altın 6.787,88 ₺/gr %0,01 Bitcoin $78.454 %0,93 Dolar 48,54 ₺ %0,01 Euro 56,48 ₺ %0,08 Sterlin 65,77 ₺ %0,01 Gümüş 102,52 ₺/gr %0,01 Ethereum $2.480,37 %0,44 İsviçre Frangı 60,01 ₺ %0,03 Kanada Doları 35,23 ₺ %0,02 Avustralya Doları 35,06 ₺ %0,05 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,93 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 13,22 ₺ %0,00 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,01
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM AK Parti İzmir’den 10 Kasım filmi

AK Parti İzmir’den 10 Kasım filmi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel bir film hazırlayarak milyonlarca kişiye ulaşan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'ı da unutmadı.

0Yorumlar
AK Parti İzmir’den 10 Kasım filmi

Yaklaşık 1 aylık çalışma neticesinde, gönüllü vatandaşlardan oluşan ekiple 10 Kasım’ı konu edinen bir film hayata geçirildi. “Atatürk hepimizin” etiketi (hanstag) ile bu sabah (Cuma) itibariyle sosyal medyadaki resmi hesaplardan servis edilen film, ilk andan itibaren büyük ilgi gördü.

Filmin çekimleri İzmir’in Alsancak, Konak, Bayraklı, Kadifekale ve Asansör bölgesi gibi sembol noktalarında gerçekleştirildi. Filmde 15 Temmuz hain darbe girişimine de dikkat çekilirken, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesindeki “Dahili ve harici bedhahların olacaktır” sözüne de atıfta bulunuldu.  Ayrıca simülasyon ile İzmir’deki yüksek katlı binalar Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile kaplanırken, Atatürk’ün silüeti de denize yansıtıldı. Filmde, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki kabrine giderek dua ettiği ve mezara çiçek bıraktığı anların görüntülerine de yer verildi.

"ATATÜRK DE CUMHURİYET DE BİZİM"

Atatürk’ü saygı ve minnetle andıklarını söyleyen İl Başkanı Şengül, 10 Kasım için akıllarda kalacak ve herkesi etkileyecek bir film hazırladıklarını söyledi. Filmi yayınlamadan önce teşkilat ile paylaştıklarını ve onların görüşlerini de aldıklarını vurgulayan Şengül, “Atatürk ve Cumhuriyet, Türk milletinin ortak değeridir. Bu değerlerimizin sonuna kadar arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Atatürk’ün işaret ettiği gibi muasır medeniyet seviyesine doğru hızla ilerleyerek, güçlü bir Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacağız. Farklı siyasi görüşe, yaşam tarzına sahip olabiliriz. Başka partilere de oy verebiliriz. Ama hepimizin ortak kaygısı, Türkiye’nin geleceği olmalıdır. Bizim başka bir ülkemiz, başka bir vatanımız yok. Atatürk de Cumhuriyet de bizim. Atatürk ayrıştırıcı değil, hepimizi birleştiren ortak bir değerimizdir ” dedi. 

"SLOGANLA DEĞİL, PROJELERLE LAYIK OLACAĞIZ"

Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Ülkemizin son dönemde yaşadığı badireler, maruz kaldığı iç ve dış odaklı saldırılar, beraberliğimizden asla taviz vermemiz gerektiğini bize gösteriyor. Atatürk’ün ‘dahili ve harici bedhahların olacaktır’ sözünün ne derece doğru olduğunu bizzat yaşayacak görüyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve dış odaklı ekonomik saldırılar, bunların en güzel örneği. AK Parti olarak, bir kişiyi bile ötekileştirmeden bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’e sloganla değil, çalışarak ve projeler üreterek layık olacağız.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...

9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...

7 saat önce

1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...

Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...

8 saat önce

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

2 gün önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

2 gün önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

2 gün önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

3 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

3 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

3 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...

Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...

3 gün önce

Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...

3 gün önce

İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...

Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...

3 gün önce

Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...

4 gün önce