AK Parti'li Dağ'dan Bergama ve Kınık'a ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bergama Belediye Başkanı AK Parti'li Hakan Koştu ile ikinci kez seçilen Kınık Belediye Başkanı AK Parti'li Sadık Doğruer'i ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ilk olarak Bergama Belediyesi'ne gitti. Başkan Hakan Koştu, Dağ'ı belediye girişinde karşıladı. Ziyaret için teşekkür eden Koştu, AK Parti ve MHP teşkilatlarının da çalışmalarıyla seçimi kazandıklarını belirterek, "Bergama'da bu ittifakla, bu güçle çok iyi şeyler yapacağız. Sizlerin desteğiyle 5 yılda, 10 yıldır alamadığı hizmetleri yapıp ilçeye hizmet etmeyi planlıyoruz" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ ise "Kınık'ta 5 yılda neler yaptıysak, gelin bunların daha fazlasını daha büyük olan, neredeyse nüfus olarak çoğu ilden daha fazla olan bu ilçeye yapalım dedik. Sağ olsun, Bergama halkı da bize güvendi. Hakan Koştu kardeşimizi, belediye başkanlığı koltuğuna oturttu. Tüm Bergama halkına hayırlı olsun. Sorumluluğumuzun farkındayız, omuzlarımızdaki yükün de farkındayız" diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, daha sonra Kınık ilçesine geçti. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Hamza Dağ'ı belediye girişinde karşıladı. Ardından içeri geçen Dağ, Kınık Belediyesi şeref defterini de imzaladı. Başkan Doğruer, "Bir dönem daha Ak belediyeciliği Kınık'ta sürdürmek için yola çıktık. İnşallah bu dönemde de verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi.
Hamza Dağ da, "Kınık'a baktığımızda, ilçede 5 yılda 600 milyon liralık yatırım yapıldı. Devlet Hastanesi'nden öğretmenevine, TOKİ'sinden Gençlik Merkezi Parklarına kadar birçok hizmeti ya bitirdik ya da temelini attık. İlk 5 yıllık dönem belediye başkanımız için acemilik dönemidir. İkinci 5 yıllık dönemde Kınık'a, Bergama'nın da eklenmesiyle inşallah, Bakırçay havzasında parlayan yıldızlar ortaya çıkaracağız. İkinci 5 yılda milletimizin bize vermiş olduğu desteğin farkındayız. Hem Kınık'ta hem Bergama'da almış olduğumuz oy oranları ciddi bir oy oranıdır. Bunlar bugüne kadar bizim alabildiğimiz oy oranı değildi. Dolayısıyla bizim sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Bu sorumluluğun altında kalmamak için Belediye Başkanımız ve teşkilatlarımızla el ele vererek, bu 2 ilçenin her türlü sorunlarını çözeceğiz" diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kınık'ta Sorun Çözüldü
Cumhuriyet Halk Partisi Kınık Belediye Meclisi üyeleri Mustafa Göl, Bayram Özer, Serkan Selvi ve...
Hamza dağ'dan büyük şehir belediyesine valilik göndermesi
AK Parti Tire 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Kadir Uğurlu'nun tek aday olduğu...
Ak parti'li dağ'dan büyük iddia
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Birileri mart ayından beri bize bazı süreler kurmaya...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...
