BIST 100 14.405,25 %1,79 Altın 6.815,21 ₺/gr %0,65 Bitcoin $78.374 %1,03 Dolar 48,46 ₺ %0,04 Euro 56,38 ₺ %0,07 Sterlin 65,68 ₺ %0,08 Gümüş 102,90 ₺/gr %0,13 Ethereum $2.483,45 %0,33 İsviçre Frangı 59,88 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,17 ₺ %0,28 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,19 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,20 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,07
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Başkan Atila, cami imamları ile buluştu

Başkan Atila, cami imamları ile buluştu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilçede görev yapan cami imamları ve müftülük temsilcileri ile bir araya geldi.

0Yorumlar
Başkan Atila, cami imamları ile buluştu

 Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancı Bornova Belediyesi’nin kendilerine destek olduğunu ifade ederek, “ Camilerimizin temizliği ve çevre düzenlemesi gibi İhtiyaç duyduğumuz konularda bize verilen desteklerden çok memnunuz. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası ‘nda sayın başkanımızın bizi böyle bir etkinlikte biraraya getirmesi bizi mutlu etti Teşekkür ederiz” dedi.  

 

Bornova Belediyesi, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile ilçede görev yapan din adamlarının düzenlediği kahvaltıda biraraya getirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve ilçe Müftüsü Mesut Harmancı’nın da katıldığı buluşma Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortak akıl ilkesi ile çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, farklı meslek gurupları ile sık sık biraraya geldiklerini görüş ve önerileri dinlediklerini söyledi.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda biraraya gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak hayata geçirdikleri sosyal projeleri de anlattı. Başkan Atila, “Bizim çok önem verdiğimiz bir Dost Market projemiz de var. Burada gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı dünya görüşü ne olursa olsun, din, dil, ırk ve düşünc ayrımı yapmadan ve  onları rencide etmeden belirleyerek yardım ediyoruz. Türk Kızılayı ve bağışçılardan aldığımız destek ile hayata geçirdiğimiz bu projede ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza kartlar dağıtarak marketimizden ücretsiz şekilde alışveriş yapmasını sağlıyoruz” dedi.

Cami görevlilerine giderek yardım isteyen vatandaşlarında olabileceğini söylen Atila, “Yardım için camilerimize gelen vatandaşlarımız var. Bu kişileri bizlere yönlendirirseniz hep birlikte var olan problemlerimizin azalmasında fayda sağlamış oluruz. Ben iyilikler ve güzelliklerle hepimizin manevi yönünün güçleneceğine inanıyorum. Sizlerle işbirliğimizin olması gerekiyor. Sizlerin sözü bizden daha geçerli. Sizler anlattıkça hep birlikte var olan problemleri en aza indireceğiz” dedi.

Farklılıklarımız zenginliğimiz

Toplumda herkesin farklı renklere ve duruşa sahip olduğunu da belirten Başkan Olgun Atila, “Bu farklılıklar bizim zenginliğmizdir. Dolayısıyla siz bizim baştacımızsınız. Sizlerin hemşerilerimizle bugüne kadar sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim .Ayrıca bundan sonra da yine sizlerin katkıları,tavsiyeleri ve dualarıyla da inşallah hep birlikte toplumumuzu doğru hedefe yönelteceğiz. Daha çok üreterek ekonomi yönünde daha çok başarılar ortaya koyarak,  daha yaşanabilir bir kent ve bir ülkede hepimizin birbirine ihtiyacı var. Dediğim gibi farklı olsak da,farklı düşünsekte bu bayrak altında hep birlikte daha güzel günlere kavuşacağız” diye konuştu.

Bornova İlçe Müftüsü Mesut Harmancı ise Bornova Belediyesi’nin kendilerine destek olduğunu ifade ederek, “ Camilerimizin temizliği ve çevre düzenlemesi gibi İhtiyaç duyduğumuz konularda bize verilen desteklerden çok memnunuz. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası ‘nda sayın başkanımızın bizi böyle bir etkinlikte biraraya getirmezi çok sevindirici. Teşekkür ederiz” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...

9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...

2 saat önce

1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...

Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...

3 saat önce

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

2 gün önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

2 gün önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

2 gün önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

3 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

3 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

3 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...

Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...

3 gün önce

Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...

3 gün önce

İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...

Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...

3 gün önce

Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...

4 gün önce