BIST 100 11.478,13 %4,12 Altın 6.538,25 ₺/gr %3,72 Bitcoin $80.454 %3,60 Dolar 50,03 ₺ %0,05 Euro 56,16 ₺ %0,27 Sterlin 67,37 ₺ %0,37 Gümüş 84,01 ₺/gr %5,18 Ethereum $2.433,66 %6,01 İsviçre Frangı 61,20 ₺ %0,47 Kanada Doları 35,80 ₺ %0,29 Avustralya Doları 35,08 ₺ %0,71 Suudi Riyali 13,33 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,63 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,49 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,01
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Başkan Batur’dan tesis inşaatlarına denetleme

Başkan Batur’dan tesis inşaatlarına denetleme

İlçeye kazandırılacak beş yıldızlı iki tesisin inşaat alanlarını inceleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Çalışmalarımızı pandemiye rağmen ara vermeden sürdürme gayreti içindeyiz” dedi.

0Yorumlar
Başkan Batur’dan tesis inşaatlarına denetleme

Başkan Batur’dan tesis inşaatlarına denetleme

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediyenin Gültepe Spor Kompleksi ile 1. Kadriye Çok Amaçlı Sosyal Tesisi inşaatlarında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmaları denetledi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ilk olarak, inşaatı üstlenen firma sahibinin Covid-19’a yakalanarak yaşamını yitirmesi üzerine ara verilen, ancak yapımı devralan firmanın çalışmaları hızla tamamlamaya başladığı Gültepe Spor Kompleksi’ni gezdi. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Batur, “Bu salgında yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Hasta olan vatandaşlarımızın da bir an önce iyileşmelerini temenni ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte tüm çalışmalarımızı da pandemiye rağmen ara vermeden sürdürme gayreti içindeyiz. Gültepe Spor Kompleksi’mizi de ilçemize kazandırmak için gün sayıyoruz” dedi. İnşaatın üç ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Batur, “Bu tesis, bölgede yaşayan hemşehrilerimizin, özellikle gençlerimizin en büyük talebiydi. Tesisimizi pandemi şartlarına göre hareket ederek, en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

“Bölgeye hayat verecek”

Başkan Batur’un ikinci durağı da 1. Kadriye Mahallesi’nde kurulan çok amaçlı sosyal tesisin inşaat alanı oldu. Yapımına geçen haziran ayında başlanılan tesisin subasman seviyesinin tamamlandığı bilgisini veren Başkan Batur, inşaatın bir buçuk yıl içinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti. Batur, “Bölgeye hayat verecek bu merkezimizi de ilçemize, hemşehrilerimize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Bu da yıllardır vatandaşlarımızın beklediği, arzuladığı hizmetlerden biriydi. İnşaatı en kısa sürede tamamlayarak, merkezimizi hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Başkan Batur’dan tesis inşaatlarına denetleme

Tesisler beş yıldızlı

Başkan Batur’un yapımının kısa sürede tamamlanması için ekiplere talimat verdiği Gültepe Spor Kompleksi’nde kapalı voleybol ve basketbol sahası, maçların seyredileceği tribün, halı saha, sporcu ve hakem odaları, pilates ve fitness gibi çeşitli spor aktiviteleri için ayrılmış 3 salon, otopark ve bisiklet parkı yer alacak.

Kreş de var, sinema da

1. Kadriye Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nde ise kapalı bir otopark, pazaryeri, çok amaçlı bir salon, sanat, hobi ve meslek edindirme kurslarının düzenleneceği bir semt merkezi, kreş ile açık hava sineması olarak da değerlendirilebilecek bir açık amfi yer alacak. Tesisin hemen yanında yer alan alana da yeni bir muhtarlık binası, zabıta noktası ve taziye evi inşa edilecek.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

31 ildeki seçim anketinde kararsızların oranı yüzde 23,1

Özdemir Araştırma'nın 31 ilde 2 bin 6 kişiyle gerçekleştirdiği ankette kararsızlar yüzde 23,1,...

6 saat önce

Ankara kulislerinde Kabine değişikliği beklentisi

Sinan Burhan, AK Parti'de yeni bir kongre süreci yaşanabileceğini ve parti yönetimindeki...

1 gün önce

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısı

Kemal Kılıçdaroğlu, fon vurgununa ilişkin açıklamasında adı geçen siyasetçilerin...

1 gün önce

Kılıçdaroğlu ve Özel, Bahçeli’ye başsağlığı diledi

Serpil Bahçeli, Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi; Kılıçdaroğlu...

1 gün önce

Erdoğan’dan AK Parti’nin 24’üncü yılına özel mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 24’üncü yılı dolayısıyla...

1 gün önce

Antalya’daki rüşvet davasında sanık sayısı 50’ye çıktı

Antalya’daki rüşvet davasında daha önce mağdur olarak dinlenen 9 iş insanı, ek iddianameyle...

1 gün önce

Bakan Işıkhan’dan emekli maaşları için yeni düzenleme...

Bakan Vedat Işıkhan, 2027 Ocak ayından itibaren yasal artışlara ilave emekli maaşı...

1 gün önce

Türkiye ile Güney Kore arasında nükleer iş birliği

Erdoğan'ın Güney Kore ziyaretinde 4 anlaşma imzalandı; belgeler arasında Türkiye'deki nükleer...

1 gün önce

İmamoğlu ve Emir Sarıgül arasında cezaevinde tartışma...

Ekrem İmamoğlu ile Emir Sarıgül’ün Marmara Cezaevi’ndeki avukat görüş alanında karşılaştığı ve...

1 gün önce

Merkezefendi’de Görevden Uzaklaştırma Kararı

İçişleri Bakanlığı, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve irtikap soruşturması kapsamında...

1 gün önce

YENİ Parti’den genel başkanlık önseçimi için üyelik çağrısı

YENİ Parti, 8 Kasım’da yapılacak genel başkanlık önseçiminde oy kullanmak isteyenlerin 5 Kasım’a...

1 gün önce

Bahçeli'den İsrail'de Arap partilerinin yer aldığı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'de Arap partilerinin de yer alacağı bir hükümet...

1 gün önce