Başkan Ceritoğlu Sengel’den SMA Hastası Mehmet Ayaz’a Destek
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, SMA hastası Mehmet Ayaz’a Instagram üzerinden canlı yayınla destek oldu.
Tire’de yaşayan Mehmet Ayaz Sındıraç’ın annesi Halide Zeynep Sındıraç’ın katıldığı canlı yayında Mehmet Ayaz için 1203 şans yoncası toplandı.
Tire’de yaşayan SMA Tip 2 hastası 22 aylık Mehmet Ayaz için sosyal medyada başlatılan kampanya ile bir kez daha bu ciddi hastalık için farkındalık oluşturan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Her şey hayal etmek ile umut etmek ile başlar. "Ben Mehmet Ayaz'ın sağlığına kavuşacağına yürekten inanıyorum. Mehmet Ayaz sağlığına tamamen kavuştuktan sonra annesinden destek almadan yürüyecek. 23 Nisan 2023’te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mehmet Ayaz artık büyümüş bir çocuk olarak başkanlık makamına gelecek. Ben o gün koltuğumu Mehmet Ayaz’a bırakacağım. Bir çocuk olarak onun taleplerini dinleyeceğim” dedi.
Mehmet Ayaz’ın tedaviye başlaması için 63 günlük bir süre olduğunu belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Bu yayınlarla Mehmet Ayaz gibi SMA hastası çocuklarımız için destek toplanmasının yanı sıra, bu hastalıkla ilgili bir farkındalık da oluşuyor. Biz umuyoruz ki en kısa sürede Mehmet Ayaz’ı yurt dışında yapılabilen gen tedavisi için hep birlikte uğurlayacağız” dedi.
Mehmet Ayaz’ın annesi Halide Zeynep Sındıraç yonca bağışlarının yanı sıra manevi desteğin de çok önemli olduğunu belirterek; “Her yonca bizim için çok önemli. İsteyenler evlerindeki el emeği ürünleri değerlendirerek de bize destek olabilir. En ufak bir destek bizim için çok önemli. Tüm bunların yanı sıra Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel gibi duyarlı olan herkesin bizim yanımızda olduğunu bilmek de bize güç veriyor” dedi.
Başkan Ceritoğlu Sengel’in Instagram hesabından yaptığı canlı yayınına başta Efes Selçuk halkı olmak üzere; İzmir ve Türkiye'nin birçok il ve ilçeden de destek yağdı. Diğer yandan Efes Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri de yaptıkları el emeği ürünleri Mehmet Ayaz için bağışlayacaklarını canlı yayında belirttiler. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, daha önce 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de SMA Hastası çocuklar için bağış çağrısında bulunarak, kendisi de bağış yapmıştı.
Şans yoncası almak isteyenler için: https://taplink.cc/mehmetayaz.icin.el.ele
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bornova’da SMA Tip 1 hastası Minik Esma için “Umut...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, SMA Tip 1 hastası Esma’nın Pınarbaşı’ndaki 1. yaş günü...
İzmiriler Bi Hayat Fest’te buluştu
Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükpark’ta düzenlenen “Bi Hayat Fest”, SMA Tip 1 hastası...
Bornova’da Bi Hayat Fest başladı
Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Bi Hayat Fest”, SMA Tip 1 hastası Abbas Miran...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...