BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Başkan Gümrükçü'den sert mesaj:"

Başkan Gümrükçü'den sert mesaj:"

Çiğli Belediyesi'nde yaşanan işten çıkarma krizi sonrası Belediye Başkanı Utku Gümrükçü bir açıklama yaparak bankamatik şebeke ile mücadele ettiklerini belirterek:"Verdiğimiz mücadelede attığımız ilk adımda, eskiyen bir anlayışın yönettiği şebeke aracılığı ile 1 Mayıs'ın yakın olması istismar edilerek kamuoyu yanlış yönlendirilmeye çalışılmıştır" dedi.

0Yorumlar
Başkan Gümrükçü'den sert mesaj:"

İŞTE O AÇIKLAMA:

Mart'ın sonunda yapılan yerel seçimlerde Çiğli tarihinde ilk kez % 62 oy alarak, İzmir'de 5. Türkiye'de 19. büyük başarıyı yakaladık. Bu başarının en önemli anahtarı "Belediye yönetiminde adamcılıktan uzak, liyakata dayalı bir yönetim anlayışı getireceğimiz ve Belediyeyi toplumun ihtiyaçlarına göre yeniden organize edeceğimiz" noktasında halkımıza verdiğimiz sözdür.

Bu kapsamda; belediye personelimizi, eğitimine, ilgi alanına, tecrübesine göre sınıflandırıp verimli olduğu alanlarda görevlendirmek yani LİYAKATA dayalı bir yönetim anlayışını yerleştirmek ve "BANKAMATİK" olarak tabir edilen anlayışla mücadele etmek öncelikli görevimizdir.

Verdiğimiz mücadelede attığımız ilk adımda, ESKİYEN bir anlayışın yönettiği ŞEBEKE aracılığı ile 1 Mayıs'ın yakın olması istismar edilerek kamuoyu yanlış yönlendirilmeye çalışılmıştır.

Belediyemizde örgütlü sendika yöneticilerinin verdiği AŞIRI tepkiye rağmen, yaptığımız görüşmede kendilerinin de anladığı gibi maalesef Çiğli Belediyesi'nde emek vermeden maaş alan kişiler olduğu görülmekte ve bu gerçek Çiğli halkının büyük çoğunluğu tarafından da bilinmektedir! "ANCAK BU BÖYLE GİTMEZ, SÖMÜRÜ DEVAM ETMEZ, YEPYENİ BİR HAYAT GELİR, BİZDE VE HER YERDE."

Geldiğimiz noktada: Çalışmayarak, işyerine gelmeyerek vb. yurttaşlarımızın ödediği vergilerle ödenen maaşları alanları savunmak, korumak halkımıza verdiğimiz söze ihanet etmek olur.

Bu durum, ahlaki olmadığı gibi "SOLCULUK", "DEVRİMCİLİK", "SENDİKACILIK" vb. kelimelerinin altında da gizlenemez.

ADALET için 420 kilometre yol yürüyen bir liderin görevlendirmesiyle Belediye Başkanlığı makamına aday gösterilen şahsım ve arkadaşlarım adil olmayan bir davranışın içine girmedik ve girmeyeceğiz.

Belediye Başkanı olarak, işçilerin toplumsal duyarlılığının geliştirilmesi, siyasal duyarlılığının arttırılması, bilinçlendirilmesi ile işine ve iş yerine sahip çıkarak, yönetsel süreçlere katılmalarının modelini geliştirmek için mekanizmalar kurmak üzere çalışmalar başlatacağımızı yeniden ilan ediyorum.

Yetkili sendikamızın yöneticilerine, BANKAMATİK olarak, çalışmadan belediyemizden maaş alan, halkımızın vergilerini sömüren kişilerin tespiti ve değerlendirilmesi konusunda yaptığımız ortak çalışma teklifinin kabul gördüğünü görmekten büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim.

Çigli Belediye Başkanı olarak bir kez daha altını çiziyorum ki; işine sahip çıkan, emeğiyle çalışıp, Çiğli halkına hizmet eden hiçbir arkadaşımızın kaygılanmasına gerek yoktur, halkımız da verdiğimiz sözlerden geri adım atmayacağımıza emin olmalıdır.

Emeğinin ve alınterinin karşılığını almak için çalışan ve mücadele eden bütün emekçilerin 1 MAYIS bayramı kutlu olsun!



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce