BIST 100 14.505,48 %0,00 Altın 6.898,60 ₺/gr %0,54 Bitcoin $78.436 %0,89 Dolar 48,50 ₺ %0,03 Euro 56,60 ₺ %0,25 Sterlin 65,91 ₺ %0,26 Gümüş 105,33 ₺/gr %0,40 Ethereum $2.480,32 %0,81 İsviçre Frangı 59,96 ₺ %0,16 Kanada Doları 35,13 ₺ %0,00 Avustralya Doları 35,00 ₺ %0,02 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,92 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,21 ₺ %0,03 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,29 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Başkan Sandal: "Bayraklı'daki Her Çocuğun Elinden Tutacağız"

Başkan Sandal: "Bayraklı'daki Her Çocuğun Elinden Tutacağız"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitim veren Sosyal Etkinlik Merkezi'ndeki öğretmenlerle bir araya geldi.

0Yorumlar
Başkan Sandal: "Bayraklı'daki Her Çocuğun Elinden Tutacağız"

Bayraklı'da ihtiyaç duyan her çocuğun eğitim sürecinde yanında olduklarını ve ayrımcılık yapmadan tüm öğrencilere gerekirse harçlıklarını da vereceklerini belirten Başkan Sandal; öğretmenlere, "Bizim çocuklarımızın elinden tutun, en iyi şekilde geleceğe hazırlayın. Çocuklarımızın her ihtiyacını karşılayacağız" dedi.

Yetiştirdiği öğrencilere ülkenin en iyi üniversitelerinde eğitim alma imkanı sunan Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi'ni ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eğitmenlerle bir araya geldi. Türkiye’de pandemi sürecinde internetten eğitime geçen kurumların başında gelen merkezde eğitim alan her öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamayı asli görevlerinden sayan Başkan Sandal, “Bayraklı’da her çocuğumuz okula gidecek ve kimse maddi imkansızlıklardan dolayı eğitimine ara vermeyecek. Bu konuda kararlıyız. Eğitim konusunda hangi çocuğumuzun neye ihtiyacı varsa hiçbir ayrım yapmadan yanında olmayı sürdüreceğiz. Öğretmenlerimiz de aynı özveriyle çocuklarımızı yetiştirecek” diye kaydetti.

EKSİKSİZ EĞİTİM İMKANI

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek öğretmenlerle kısa bir toplantı yapan Başkan Sandal, “Bize ihtiyaç duyan her çocuğumuzun ihtiyacını 10 kat daha fazla karşılayacağız. Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onları yalnız bırakmayacağız. İnancına, siyasi görüşüne, ırkına bakmadan, hiçbir ayrım yapmadan her çocuğumuzun yanındayız. Çocuklarımıza eksiksiz bir eğitim vereceğiz. Her çocuğun elinden tutup onları ‘3-4 basamak yukarı nasıl çıkarabiliriz’ diye düşüneceğiz. Bu bir seferberlik ve bu konudan kesinlikle taviz vermeden hareket edeceğiz. Çocuklarımızın kaybedecek vakti yok. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, bu bir kavga bu bir dava. Yollar zaten süpürülüyor, çöpler zaten toplanıyor. Bir vatandaşımız yatağa aç giriyorsa, bir çocuğumuz okula gidemiyorsa böyle bir kent olur mu? Sorumluluk siz öğretmenlerde ve bir de din görevlilerinde. Siz topluma doğru önderlik ederseniz, din görevlileri üzerine düşeni yaparsa ilk aşamayı atlatmış oluruz. Ya çocuklarımızı kötü alışkanlıklara kurban vereceğiz ya da kendi hanemize ekleyeceğiz. Bir aileden bir çocuğu kurtardığınızda bütün aileyi kurtarabiliyorsunuz. 500 çocuğumuz varsa 500 aileye dokunuyorsunuz demektir” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZIN HER İHTİYACI KARŞILANACAK

Genç bir eğitmen kadrosu olmasının bir avantaj olduğunu belirterek konunun önemine değinen Başkan Sandal, “Tüm öğretmenlerimiz bütün çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik özveriyle çalışmalı. Çocuklarımızın ihtiyaçları noktasındaki her sorunun çözümü olmak zorundayız. Size inanıyorum, güveniyorum. Çok genç ve dinamik bir eğitimci kadromuz var. Pandemi süresince hayata geçirdiğimiz TVBEK projesiyle de çok iyi işler başardınız. Çıkardığımız derecelerimiz, öğrencilerimizin başarısı da iyi… Pırıl pırıl gençlersiniz ve sizden tek isteğimiz bizim çocuklarımıza yardım edin. Bir çocuğun ellerinden tutarsanız doğru yola gidecek, tutmazsanız başka yola gidecek. Ne gerekiyorsa eğitim konusunda yapılacak. Hangi kaynağa, neye ihtiyaç varsa eksiksiz tamamlanacak” dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Sanayi Üretimi Temmuzda Geriledi: TÜİK Verileri Açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı. Verilere...

45 dakika önce

İklim Krizi: Ağustos Ayı Sıcaklık Rekorlarıyla Tarihe Geçti

Dünya genelinde küresel sıcaklık artışı kritik sınırları zorlamaya devam ederken, geride...

49 dakika önce

YENİ Parti Üsküdar Seçimine İtiraz Edecek! Gökhan...

YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Üsküdar Belediyesi’nde gerçekleştirilen başkan...

18 saat önce

Mansur Yavaş'tan İkinci CHP Kararı! CHP'nin Anıtkabir...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Genel...

1 gün önce

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...

9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...

1 gün önce

1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...

Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...

1 gün önce

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

3 gün önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

3 gün önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

3 gün önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

4 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

4 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

4 gün önce