BIST 100 14.405,25 %1,79 Altın 6.828,21 ₺/gr %0,61 Bitcoin $78.745 %0,25 Dolar 48,48 ₺ %0,02 Euro 56,45 ₺ %0,09 Sterlin 65,73 ₺ %0,07 Gümüş 103,53 ₺/gr %1,00 Ethereum $2.494,78 %0,38 İsviçre Frangı 59,92 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,19 ₺ %0,06 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,13 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,92 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,21 ₺ %0,03 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,05 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Başkan Sandal: Turan, İzmir’in yeni Kordon’u olacak

Başkan Sandal: Turan, İzmir’in yeni Kordon’u olacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, geçen hafta başladığı mahalle ziyaretlerini Muhittin Erener, Refik Şevket İnce ve Turan mahalleleriyle tamamladı.

0Yorumlar
Başkan Sandal: Turan, İzmir’in yeni Kordon’u olacak

Toplamda 120 bin adımla 24 mahallenin sokaklarını gezerek, sorunları yerinde tespit eden Başkan Sandal, Turan Mahallesi'ni bir turizm adası gibi ele alacaklarını ve bölgeyi Kordon gibi yeni bir yaşam alanına dönüştürmek istediklerini söyledi. Başkan Sandal ayrıca 2 mahallenin daha kreş sorununu çözüme kavuşturdu.

Günde ortalama 15 bin adım atarak, belediye başkan yardımcıları ve ilgili bürokratlarla mahallelerin sorunlu sokaklarında incelemeler yapan Başkan Sandal, "Bütçemiz doğrultusunda her mahallemize elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Bayraklı'ya yeni cazibe merkezi

Turan Mahallesi'nde Muhtar Nursel Ölmez ile bir araya gelen Sandal, mahalleyi bir bütün halinde turizm adası olarak değerlendirerek, yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini dile getirdi. Sandal, "Asıl niyetimiz ikinci bir Kordon'u Turan'a taşımak.

Burada yeni bir yaşam alanı oluşturmak istiyoruz. Burayla ilgili büyük ölçekli projeler var. O nedenle burayı bir turizm adası olarak düşünmek lazım. Sahilin düzenlemesiyle birlikte, yapılacak yeni düzenlemelerle burası bambaşka bir hale gelebilir" diye konuştu. Başkan Sandal ayrıca mahalledeki metruk binaların sahipleriyle görüşülüp, yeni bir düzene sokulmasıyla ilgili de çalışma yapılmasını istedi.

Muhittin Erener Mahalle Muhtarı Yılmaz Güngör'den kreş, yol düzenlemeleri, park, sosyal tesis ve spor alanı taleplerini alan Sandal, muhtarlığın üstündeki semt merkezinin kreşe dönüştürüleceğini belirterek, alt kesimlerden başlanarak yukarı sokaklara doğru asfaltlama ve yol düzenleme çalışmalarının yapılacağını aktardı. "Şov değil, iş yapacağız. Amacımız tasarruf tedbirleriyle elde ettiğimiz geliri hizmet olarak vatandaşımıza sunmak" diyen Başkan Sandal, camiye ait kreşin yeni yapılacak yere taşınabileceğini ve yerine de taziyeevi yapılabileceğini söyledi. 100. Yıl İlkokulunu ve Bayraklı 2 No'lu Sağlı Ocağı'nı da ziyaret eden Sandal, ihtiyaç olan tadilatların ve bahçe düzenlemelerinin imkanlar dahilinde yapılacağını ifade etti.

Refik Şevket İnce Mahallesi'nde de Muhtar Hasan Çelik, yeni binaların kamuya terk ettiği alanlarda asfaltlama yapılmasını istedi. Konuyla ilgili bürokratlarına talimat veren Başkan Sandal, önümüzdeki hafta itibariyle mahallede asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti. Başkan Sandal, ayrıca muhtarlık binasının yerine 3-4 sınıflık kreş yapılacağını, muhtarlığın da park içindeki başka bir alana taşınacağını açıkladı.

120 bin adımda 24 mahalle

Günde ortalama 15 bin adım atarak, Bayraklı'nın tüm mahallelerini gezen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ziyaretler kapsamında çok sayıda esnaf ve vatandaş ile de bir araya geldi. Sorunları, sıkıntıları yerinde tespit ederek, çözümler üreten Sandal, bu ziyaretlerin rutin olarak 6 ayda bir yapılacağını kaydetti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

YENİ Parti Üsküdar Seçimine İtiraz Edecek! Gökhan...

YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Üsküdar Belediyesi’nde gerçekleştirilen başkan...

10 saat önce

Mansur Yavaş'tan İkinci CHP Kararı! CHP'nin Anıtkabir...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Genel...

16 saat önce

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...

9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...

1 gün önce

1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...

Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...

1 gün önce

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

3 gün önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

3 gün önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

3 gün önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

4 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

4 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

4 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...

Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...

4 gün önce

Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...

4 gün önce