Başkan Selvitopu, “Başımızın üzerinde yeriniz var”
İlçedeki tüm öğrencilere ve okullara imkânlar ölçüsünde destek olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Biz bu konulara asla siyasi gözle bakmıyoruz.
Çocuklarımız her şeye layıklar. Hangi görüşte olursa olsun bu ülkenin yurttaşının, vatandaşının her zaman başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.
Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Sosyal Etkinlik Merkezi’nin (KARBEM) yılsonu gösterisi, Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Milletvekili Adayı Ednan Arslan, siyasi parti ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.
KARBEM’den büyük mutluluk duyuyoruz
Etkinlikte velilere ve öğrencilere seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, öğrencilerin KARBEM’de aldıkları başarılı sonuçlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, bu konuda emeği geçen KARBEM yetkilileri ve öğretmenlere teşekkür etti. Eğitim ve sağlığın önemine değinen Başkan Selvitopu, “Bir ülkenin gelişmişliği eğitimiyle, sağlığıyla ölçülen konular. Gelişmiş ülkeler bunu yapıyor. İnsanlar herhangi bir endişeye kapılmadan yaşamlarını sürdürüyorlar. Sizler gelecekte ülkeyi yöneteceksiniz. Ülkenizi ve tarihinizi iyi bilmek zorundasınız. Objektif olarak gelecek planlarını da ona göre yapmak zorundasınız. Donanımlı gençler yetiştirirsek bu ülkede çok başarılı olurlar” dedi.
Öğrencilere ve okullara destek olmayı sürdüreceğiz
Karabağlar Belediyesi olarak tüm öğrencilerin yanında olmaya çalıştıklarını belirten Selvitopu, “Sadece KARBEM değil, ilçedeki tüm okullara destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü orada Karabağlardaki ailelerin çocukları okuyor. Onlar her şeye layıklar. Bizler de bu konulara hiçbir zaman siyasi bakmayacağız. Hangi görüşte olursa olsun bu ülkenin yurttaşının, vatandaşının her zaman başımızın üstünde yeri var” dedi.
Çiçek verdi, bisiklet hediye etti.
Konuşmaların ardından tüm KARBEM öğretmenlerine çiçek veren Başkan Selvitopu, deneme sınavlarında derece alan orta öğretim öğrencilerine de CHP Milletvekili Adayı Ednan Arslan ile birlikte bisiklet hediye etti.
Etkinlik birlikte söylenen şarkı ile sona erdi
KARBEM öğrencilerin gerçekleştirdiği tiyatro ve müzik dinletisinin büyük alkış aldığı etkinlik sonunda Başkan Selvitopu, öğretmenler ve meclis üyeleri birlikte sahneye çıkarak “İzmir’in Kavakları” ve “İzmir Marşı’nı” söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Erman Uzun: Muhtarlarımız Her Zaman Başımızın Tacı
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, yerel demokrasinin temel taşı olan muhtarları 19 Ekim...
Başkan Erman Uzun, İzmirli Muhtarları Ağırladı:...
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, İzmir Muhtarlar Federasyonu Başkanı Sedat Erşahin’i ve...
Başkan Işık: “Hayatımızdaki yeriniz çok özel”
Gaziemir’de yaşayan gaziler ve yakınları ile Gaziler Günü’nde bir araya gelen Belediye Başkanı...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...