Başkan Selvitopu'dan “su baskını” ve asfalt denetimi
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geçen günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından su baskını yaşanan yerlerde Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaptığı onarım çalışmalarını denetleyerek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Selvitopu ayrıca Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaralarını sarmak ve kenti daha modern hale getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Karabağlar'da da yer yer su baskınlarına neden sağanak yağışın olumsuz etkilerini gidermek için hemen harekete geçti. Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşların yıkılan bahçe duvarları yapılırken, şiddetli su akıntısının zarar verdiği kaldırımlar yenileniyor. Olası baskınları engellemek için yeni tretuvarlar döşeniyor.
Başkan Selvitopu mahalleye giderek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, “Böylesi şiddetli yağışlarda ilçemizde münferit su baskınları yaşanabiliyor. Gelen her ihbarı değerlendirmeye ve zararları gidermeye gayret ediyoruz. Su baskınlarından etkilenen vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Hummalı çalışma
Yaraları sarmaya devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da asfaltlama çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Son olarak Uğur Mumcu Mahallesi'nde emek harcayan ekipleri, Başkan Selvitopu yalnız bırakmadı. Mahalle Muhtarı Tekin Derdiyok'un eşlik ettiği ziyarette çalışmaları inceleyen Başkan, ekiplere kolaylıklar diledi. Başkan Selvitopu ayrıca sohbet ettiği vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Kendi asfalt üretim tesisi ve modern araçları bulunan Karabağlar Belediyesi'nin, sezon başından bu yana tüm gücüyle sahada olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Asfaltlama konusunda en başarıyı yerel yönetimlerden biriyiz. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışacak ve mümkün olduğunca çok sokakta serim gerçekleştireceğiz. Çünkü amacımız 500 bin insanımıza eşit hizmet götürmek” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Yiğit Düğmeye Bastı: Balçova’da Asfalt Çalışmaları...
Balçova Belediyesi, son 2 yılda ilçe genelinde 100’ü aşkın sokağı yenilerken, asfalt...
Buca’da asfalt seferberliği: Başkan Tugay ve Başkan Duman...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman,...
Başkan Duman’dan asfalt müjdesi
Mart ayı meclis toplantısında konuşan Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, ilçedeki yollar...
GÜNDEM Haberleri
TümüÖğrenci affı yürürlüğe girdi! Üniversiteye dönüş için 4...
Öğrenci affını da içeren yükseköğretim düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi....
Suça sürüklenen çocuk yasası TBMM'de kabul edildi
TBMM’de kabul edilerek yasalaşan düzenlemeyle çocuklara yönelik ceza sisteminde kapsamlı...
Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı! 5 il için alarm...
Yüksek sıcaklık ve nemin bunalttığı İstanbul'da bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış...
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Kırklareli, Çorum ve Amasya çevreleri,...
BASINA VE KAMUOYUNA Arınma, Liyakatla Başlar Mücadele...
Çok uzun yıllardır büyük bir inançla, hiçbir karşılık beklemeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne...
Erdoğan'dan 'çerçeve yasa' değerlendirmesi: 'Millî birlik...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı paylaşımda "Türkiye’yi terör tehdidinden...
Özgür Özel'den 'çerçeve yasa'ya ilk tepki: 'Tutumumuz...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 'sürecin' yol haritası sayılan çerçeve kanun teklifinin...
Başkan Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı
CHP’den ayrılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı.
İzmir Esnafının Sesi Ankara’da yankılandı….
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, Ankara’da yaptığı...
Ahbap Soruşturmasında Çarpıcı İddia: Paralar Peşin,...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturmasında dördüncü dalga...
İstanbul'daki Okullarda Yeni Dönem! Vali Davut Gül...
İstanbul Valiliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ün imzasıyla okullarda mescit açılması hususunda 39...
Uğur Mumcu Dosyası Raftan İniyor! 33 Yıllık Suikastta...
24 Ocak 1993'te suikasta uğrayan gazeteci Uğur Mumcu'nun failleri hala bulunamadı.