Başkan Soyer'e Rotary Meslek Hizmet Ödülü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim'de İzmir'i sarsan deprem sonrası yaptığı hizmetler nedeniyle "Rotary Meslek Hizmet Ödülü"ne layık görüldü.
Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu'nun 2020- 2021 Dönemi Bölge Konferansı, Mövenpick Hotel'de düzenlendi. Konferansta her yıl olduğu gibi bu yıl da yüksek ahlak standartları ile topluma değerli katkıları olan kişilere "Meslek Hizmet Ödülü" takdim edildi. İzmir depremi ve ardından yaşanan sel felaketinde göstermiş olduğu liderlik özelliği ve Rotary bölge federasyonunun küresel projelerine verdiği destek nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e "meslek hizmet" ödülü verildi.

Soyer: "Bu ödül benim için çok değerli"
Ödül törenine çevrim içi katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de güçlendirmek istedikleri dayanışma duygusunu öne çıkaran bu ödülü almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Soyer, "Farklı mesleklerden yüce gönüllü insanların bir araya geldiği dünyanın en büyük gönüllü örgütü olan Rotary tarafından verilen bu ödül ve ödülün içeriği benim için çok değerli. Pandemi, deprem, arkasından yaşadığımız tsunami, sel felaketi bize ancak el ele verirsek, dayanışma içinde olursak kentimizi dirençli hale getireceğimizi gösterdi. Biz İzmir'de dayanışma duygusunu güçlendirmek istiyoruz. Bu yüzden bu ödül çok kıymetli. Önümüzdeki dönemlerde de birlikte güzel projeler hayata geçireceğiz" dedi.

Başkan Soyer'e teşekkür
Uluslararası Rotary 2440 Bölge 2020 - 2021 Dönemi Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer'e 30 Ekim depremi sonrası sahada oluşturdukları 100 çadırlık Rotary çalışma alanına verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Deprem sonrası yaptıkları küresel projelere, Çiğli Belediyesi ile başlattıkları tam donanımlı ambulans projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin proje partneri olarak katıldığının altını çizen Soydan, "Rotary bir liderlik kuruluşudur. Deprem ardından sel felaketinde ekiplerinize yaptığınız mükemmel liderlik sebebiyle size teşekkür ediyoruz" dedi. Prof. Dr. Ali Nesin, Prof. Dr. Kayıhan Pala ile Agehan Manav da ödül töreninde başarılı çalışmaları nedeniyle meslek hizmet ödülü alan isimler oldu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Tophane Rotary'den Prof.Dr. Türker Kılıç'a "Meslek Hizmet...
Rotary Bölge 2440 Federasyonuna bağlı Tophane Rotary Kulübü dönemin “Rotary Meslek Hizmet...
Konak’ta dikkat çeken istihdam hamlesi: Kadınlar...
Konak Belediyesi’nin kadın istihdamına ayrı bir pencere açacak Kaynak Operatörlüğü Kursu,...
Denizyıldızı Rotary Kulübü “Kalıcı Etki” İçin Yola Çıktı
İzmir'de geçen yıl kurulan ve kısa sürede deneyimli Rotaryenlerin bilgi birikimi ile genç...
GÜNDEM Haberleri
TümüTorbalı’da otoban kavşağına kilitlendi
Torbalı’daki OSB’lere çıkarma yapan İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, sanayici için kritik...
Sanayi Üretimi Temmuzda Geriledi: TÜİK Verileri Açıkladı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı. Verilere...
İklim Krizi: Ağustos Ayı Sıcaklık Rekorlarıyla Tarihe Geçti
Dünya genelinde küresel sıcaklık artışı kritik sınırları zorlamaya devam ederken, geride...
YENİ Parti Üsküdar Seçimine İtiraz Edecek! Gökhan...
YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Üsküdar Belediyesi’nde gerçekleştirilen başkan...
Mansur Yavaş'tan İkinci CHP Kararı! CHP'nin Anıtkabir...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Genel...
İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...
9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...
1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...
Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...
Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...
Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...
Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...
Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...
Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...
Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki
Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...