Başkan Uzun’dan Saha Mesaisi
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, önce esnaf ile bir araya geldi, ardından muhtarları ziyaret etti. Başkan Uzun, “Popülizmden her zaman uzak durdum. Tutamayacağım bir söz vermem, bir söz verirsem de yerine getiririm” dedi.
Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, ilçedeki esnafı ve muhtarları ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Erman Uzun, ardından ise muhtarlık ziyaretleri gerçekleştirdi.
“AZİMLE ÇALIŞIYORUZ”
Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda buluşan Başkan Uzun, esnafın taleplerini ve önerilerini dinledi, tek tek not aldı. Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metuş Gelve ve Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Kırmacı’nın da yer aldığı programda konuşan Belediye Başkanı Erman Uzun, kısa vadede çözüme ulaşabilecek konularda hızlıca aksiyon alacaklarını, uzun vadede hayata geçirilebilecek çalışmaların da takipçisi olacaklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Uzun, “Göreve geldiğimizde esnafımızla belirli aralıklarla bir araya geleceğimizi söylemiştik, bugün yine beraberiz. Burada olan herkese teşekkür ediyorum. Ben Narlıdere’nin çocuğuyum, dolayısıyla ihtiyaçları ve sorunları biliyorum. Popülizmden her zaman uzak durdum. Tutamayacağım bir söz vermem, bir söz verirsem de yerine getiririm. Var gücümüzle daha güzel bir Narlıdere yaratmak için büyük bir azimle çalışıyoruz. Bunu yaparken sizlerin taleplerini ve önerilerini asla göz ardı etmiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Uzun, konuşmasının ardından civardaki esnafla da selamlaştı.
TALEPLERİ DİNLEDİ
Esnaf programının ardından muhtarlık ziyaretlerine geçen Belediye Başkanı Erman Uzun, Çamtepe Mahallesi Muhtarı Ali Bülbül, Ilıca Mahallesi Muhtarı Neval Çelebi, Yenikale Mahallesi Muhtarı Ali Güventürk ve Sahilevleri Mahallesi Muhtarı İsmail Yetim’i ziyaret etti. Yaptığı ziyaretlerde, muhtarların demokrasinin yapı taşları ve kentin en önemli unsurları olduğunu ifade eden Başkan Uzun, talepleri dinledi, önceliğinin her zaman vatandaşın istekleri olduğunu vurguladı. Muhtarlar da Başkan Uzun’a ziyareti ve çalışmaları için teşekkür etti. Başkan Uzun saha mesaisi esnasında vatandaşlarla da selamlaştı, fotoğraf çekildi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Erman Uzun: "Kaynaklarımızı hizmete dönüştürüyoruz"
Narlıdere Belediyesi, uzun yıllardır yenilenmeyi bekleyen cadde ve sokakları modern ve güvenli...
CHP İzmir'de saha çalışması: Erken seçim çağrısında...
CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Bornova Belediye Başkanı...
Orta saha transferinde Galatasaray'a dev rakip
Galatasaray'ın orta saha adayları arasında olduğu öne sürülen Teun Koopmeiners'e İngiliz devi...
GÜNDEM Haberleri
TümüÖğrenci affı yürürlüğe girdi! Üniversiteye dönüş için 4...
Öğrenci affını da içeren yükseköğretim düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi....
Suça sürüklenen çocuk yasası TBMM'de kabul edildi
TBMM’de kabul edilerek yasalaşan düzenlemeyle çocuklara yönelik ceza sisteminde kapsamlı...
Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı! 5 il için alarm...
Yüksek sıcaklık ve nemin bunalttığı İstanbul'da bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış...
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Kırklareli, Çorum ve Amasya çevreleri,...
BASINA VE KAMUOYUNA Arınma, Liyakatla Başlar Mücadele...
Çok uzun yıllardır büyük bir inançla, hiçbir karşılık beklemeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne...
Erdoğan'dan 'çerçeve yasa' değerlendirmesi: 'Millî birlik...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı paylaşımda "Türkiye’yi terör tehdidinden...
Özgür Özel'den 'çerçeve yasa'ya ilk tepki: 'Tutumumuz...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 'sürecin' yol haritası sayılan çerçeve kanun teklifinin...
Başkan Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı
CHP’den ayrılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı.
İzmir Esnafının Sesi Ankara’da yankılandı….
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, Ankara’da yaptığı...
Ahbap Soruşturmasında Çarpıcı İddia: Paralar Peşin,...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturmasında dördüncü dalga...
İstanbul'daki Okullarda Yeni Dönem! Vali Davut Gül...
İstanbul Valiliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ün imzasıyla okullarda mescit açılması hususunda 39...
Uğur Mumcu Dosyası Raftan İniyor! 33 Yıllık Suikastta...
24 Ocak 1993'te suikasta uğrayan gazeteci Uğur Mumcu'nun failleri hala bulunamadı.