Bayraklı’dan ‘Kocatepe’ çıkarması
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Büyük Taarruz ve İzmir’in Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümünde, Afyon Kocatepe’de yapılacak ‘Zafer Yürüyüşü’ne katılmak üzere yola çıkan yüzlerce vatandaşı alkışlarla uğurladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 9 Eylül’de İzmir’de tamamlanacak yürüyüşe katılmak için Bayraklı Belediyesi önünde toplanan ilçe sakinleri, partililer ve yüzlerce vatandaş Afyon’a doğru yola çıktı. Başkan Sandal, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza kadar ayakta tutmak asli görevimiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi.

BAYRAKLILILAR YOLA ÇIKTI
İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü tarihe geçecek etkinliklerle kutlamaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesinin Afyon Kocatepe’ye yapacağı zafer yürüyüşüne katılmak üzere vatandaşlar Bayraklı’dan otobüslerle Afyonkarahisar’a hareket etti. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Başkan Sandal, otobüsleri alkışlarla uğurladı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ HER ZAMAN YAPACAĞIZ
“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dediğimiz önemli bir süreçteyiz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Serdar Sandal, “100’üncü yılında ulusal kurtuluş mücadelemizin başladığı Afyon, Kocatepe’ye gidiyoruz. Sabahın 4’üne kadar sembolik olarak yürüyerek; o yoklukta, bitkinlikte, çaresizlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatan evlatlarının verdiği mücadeleyi bir defa daha idrak etmiş olacağız. Bu ülkede cumhuriyet, bayrak ve Atatürk devrimleri masa üzerinde kazanılmadı. Bedeller ödendi, kanlar döküldü. Bizim bu ülkeye, değerlerimize Atatürk’e bağlılığımızın temellerinde de bunlar var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sonsuza kadar ayakta tutmak asli görevimiz. Bunun için üzerimize ne düşüyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa dün olduğu gibi bugün de, yarın da hep beraber yapacağız. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dediğimiz bir süreçteyiz. Öfkemizi, tartışmamızı, kavgamızı bir tarafa bırakacağız. Önümüzde kocaman bir süreç var. Yolunuz açık olsun. Afyon’da görüşmek üzere” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Rotaryenler Kocatepe'de Atalarının İzinde Yürüdü
Uluslararası Rotary Bölge 2440 Federasyonu, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında üyeleriyle...
Rotary ve Lions'dan Zaferden Kurtuluşa Bayrak Yolculuğu
25 Ağustos’ta Anıtkabir’den alınan Türk bayrağı, Afyon Kocatepe yürüyüşünden sonra 9 Eylül’de...
Doğanlar’da dayanışma ve teşekkür buluşması
Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Kocatepe, mahallede özveriyle çalışan Bornova Belediyesi Temizlik...
GÜNDEM Haberleri
Tümü29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Yeni emeklilik düzenlemesi 2027’de başlayabilir
Şamil Tayyar, Bakan Vedat Işıkhan’la görüşmesinin ardından yeni emeklilik modelinin 1 Ocak...
Yargıtay kararı: Kira davasında masraf ev sahibine
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, yeni kira dönemi başlamadan evi tahliye ederek sözleşmesini usulüne...
Mekke Anlaşması TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi
Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nın onayına...
Özgür Özel’in adaylık tercihi siyaset gündeminde
Ankara kulislerinde Özgür Özel’in cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak baktığı iddia edilirken...
Sadettin Saran suçlamaları reddetti, mahkeme ara kararını...
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’nin yargılandığı davada adli kontrol tedbirleri devam etti;...
Cumhurbaşkanlığı’ndan Erdoğan-Bahçeli görüşmesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin saat 14.00’te...
Kahramanmaraş okul saldırısında 4 personele soruşturma izni
Kahramanmaraş okul saldırısında dört okul çalışanı hakkında soruşturma izni verildi. Ön inceleme...
e-Devlet’te araç sahiplerini ilgilendiren sorgulama
Araç sahipleri e-Devlet üzerinden haciz ve yakalama kayıtlarını kontrol edebilir; bazı vergi ve...
Sarıgül soruşturmasında 3 kişi daha tutuklandı
Sarıgül ailesine yönelik soruşturmada Sofu Altınbaş, İbrahim Avcı ve Ramazan Argün tutuklandı;...
Bakırköy Belediyesi'ne operasyon! 37 şüpheli gözaltına...
Bakırköy Belediyesi'nde 2024-2026 yılları arasında yapılan ihalelerde usulsüzlük ve kamu zararı...
Yanıltıcı emlak ilanına 28 bin 620 TL ceza
Satış fiyatını 2 milyon TL gösterip arayanlara bu tutarın peşinat olduğunu söyleyen emlak...