BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Bayraklı'nın sağlık evlerine yoğun ilgi

Bayraklı'nın sağlık evlerine yoğun ilgi

Yaptığı yatırımlarla ilçede 10 binlerce kişiye ücretsiz sağlık hizmeti sağlayan Bayraklı Belediyesi, donanımlı poliklinikleri ve uzman kadrosuyla yoğun ilgi görüyor.

0Yorumlar
Bayraklı'nın sağlık evlerine yoğun ilgi

 Bu kapsamda geçtiğimiz yıl 37 bin 850 kişinin faydalandığı sağlık evlerinden bu yılın ilk 3 ayında 9 bin 182 kişi ücretsiz sağlık hizmeti aldı.

Bayraklı'nın sağlık evlerine yoğun ilgi

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımları, projeleri ve bünyesindeki iki sağlık eviyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ücretsiz hizmetlerle vatandaşlardan tam not alan belediye sağlık evlerine gelenler buralardan mutlu ayrılıyor. Adalet ve 75'inci Yıl mahallelerinde yer alan sağlık evleri ve toplamda 7 diş ünitesi bulunan merkezlerden 2017 yılında 37 bin 850 vatandaş faydalanırken bu sayı 2018 yılının ilk 3 ayında ise 9 bin 182 kişi olarak gerçekleşti. Randevu sistemiyle çalışan poliklinikler hafta içi her gün hizmet veriyor. Merkezlerde toplam 4 doktor, 7 diş hekimi, 4 hemşire, 2 paramedik, 2 Acil Tıp Teknisyeni, 1 sağlık memuru ve 4 sağlık teknikeri görev yapıyor. Buralarda muayene, enjeksiyon, pansuman, tansiyon takibi, evde doktor ziyaretleri, ölüm raporu, hasta nakil ve diş muayenesi-tedavisi, çekim veya dolgu gibi hizmetler veriliyor. Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2017 yılında 15 bin 107 kişiye muayene, 18 bin 12 kişiye de diş tedavisi yaptı. Hasta nakil ve evde doktor ziyaretlerinden ise 4 bin 731 kişi yararlandı. Sağlık hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye ekipleri 2018 yılının ilk 3 ayında ise, 3 bin 538 kişiyi muayene etti, 4 bin 682 kişiye pansuman yaptı, bin 10 kişiye de diş muayenesi ve tedavisi uyguladı.

Bayraklı'nın sağlık evlerine yoğun ilgi

'BAYRAKLI' SAĞLIKTA MARKA

Bayraklı'da yaşayan vatandaşların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirterek, yapılan yatırımlarla sağlık alanında ücretsiz hizmet verdiklerini ve böylece 10 binlerce vatandaşın bu merkezlerden faydalandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Sağlık alanındaki hizmetlerimiz vatandaşların takdirini görüyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Belediye olarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığıyla ilgileniyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni imkanlarımız dahilinde yapıyoruz. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bayraklı sağlıkta bir marka haline geldi artık. Gerek sağlık muayenesinde görevli doktorlarımız gerekse ağız ve diş sağlığı alanındaki hekimlerimiz halkımıza başarıyla hizmet veriyor. Bayraklı dışından da çok sayıda hasta, merkezlerimize gelerek ücretsiz muayene oluyor. Bu hizmetimize devam edeceğiz" dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce