BIST 100 14.012,42 %0,57 Altın 6.898,85 ₺/gr %0,74 Bitcoin $79.891 %0,15 Dolar 48,49 ₺ %0,22 Euro 56,36 ₺ %0,25 Sterlin 65,48 ₺ %0,22 Gümüş 103,13 ₺/gr %0,93 Ethereum $2.498,15 %0,82 İsviçre Frangı 59,90 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,03 ₺ %0,10 Avustralya Doları 34,94 ₺ %0,27 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,26 BAE Dirhemi 13,19 ₺ %0,25 Rus Rublesi 0,56 ₺ %1,23 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,37
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Biz kazanacağız!

Biz kazanacağız!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede faaliyet gösteren derneklerin etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

0Yorumlar
  Biz kazanacağız!

Alparslan Mahallesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu etkinliklerine katılan Başkan Karabağ, 45 yıl Çiçek Mahallesinde yaşamasından dolayı bölgenin sıkıntılarını iyi bildiğini söyledi. Türkiye'nin bölünmeye çalışıldığını vurgulayan Karabağ, "Artık, sesimizi çıkarmayalım bize bir şey olmaz deme şansımız kalmadı. Ne mutlu Türk'üm diyene! Karşımızdakiler korkak biz cesuruz. Biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız" diye konuştu.

Şehit Ümit Boz Düğün Salonu'ndaki Alparslan Mahallesi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği toplantısında vatandaşlara seslenen Karabağ, ilçenin sorunlarını iyi bildiğini ve imkanlar dahilinde çalışmaların her mahallede sürdüğünü söyledi. Alparslan Mahallesi'nin yamaçta kurulan bir yerleşim yeri olması sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşadığını ve buna ilçe belediyesi olarak görevleri olmamasına rağmen çözüm ürettiklerini söyledi. Cengizhan, Refik Şevket ve Alparslan mahallelerinde yeni imar çalışması yapıldığını anlatan Başkan Hasan Karabağ, "Bir çalışma yaptırıyorum. Küçük parsellerin birleşip kat artışı yapılarak daha yüksek yapıların yapıldığı bir imar değişikliği hazırlığımız var. Bu dönem yetiştirmeye çalışıyoruz. Çiçek Mahallesinde artık yeni imar çalışması yapılamıyor. Çünkü dörder katlı yeni ruhsatlı yapılar yapılıyor. Ama Alparslan, Cengizhan ve Refik Şevket'te yeni imar durumu uygun. Çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu. 

KAYMAKAMLIĞA MUHTAÇ EDİLDİK

Başkan Karabağ, buradaki toplantının ardından Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu etkinliğine katıldı. Yardımlaşma kahvaltısında bir araya gelerek, vatandaşlara hitap eden Karabağ, "Türkiye'de 2 yıl önceki rakam kaymakamlara kayıtlı fakir aile sayısı 13 milyondu. Eşleriyle çarpın 26 milyon. Kaymakamlıktan yardım aldığı için mevcut iktidara oy veriyor. Bayraklı 'da Kaymakamlığa kayıtlı 20 bin fakir aile bulunuyor. İktidar partisi seçimde önde başlıyor. Maalesef Türkiye'deki açmaz bu. Önce fakirleştirildik, kaymakamlığa muhtaç edildik. Fakir insan önce Allah'a sonra kaymakamlığa sığınıyor. O yardım gitmesin diye iktidara oy veriyor. Türkiye'de gelinen noktanın tarifi bu. Bu insanlara iş buluyorsun oralarda da çalışmıyorlar. Çünkü sağlık yardımı alıyorlar, çocuk parası alıyorlar, çiftçi ekmediği tarlanın dönüm başına parasını alıyor. Türkiye'de bu saadet zinciri, çalışmadan yaşayan bir kitle yaratıldı ve bunlar potansiyel oy. Bu saadet zincirini, üretmeden yaşayan toplumu nereye kadar yaşatacak? " dedi.

BİZ CESURUZ, KAZANACAĞIZ!

Türkiye'nin bölünmek istendiğini ve ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu ülkeyi sevenlerle satanların mücadelesi var. Dolayısıyla da ben belediye başkanlığımı koruyayım diye kafasını kuma gömen arkadaşlarım varsa unutmasınlar ki, 16 Nisan'dan sonra hepsinin belediye başkanlığı bitecek. Seçim diye de bir şey düşünmeyin bundan sonra. Korkunun ecele faydası yok. Korkaklar her gün ölür, cesurlar bir gün ölür. Biz Bayraklı'da Atatürk diye diye, bayrak diye diye, Cumhuriyet diye diye, vatan diye diye ve halkımızla birlikte yaptığımız etkinliklerle, Cumhuriyeti Türkiye manşetlerine taşıyarak hedef oluyoruz. Bize olan saldırıların altında bu yatıyor. Hiç önemli değil. Sevgili Atatürk, kendisine bir çivi dahi çakmadan, bir çocuk edinmeden bıraktı gitti. Bir cumhuriyet, bir Anadolu... 15 yılda çok başarılı bir cumhuriyet kurmuş. Sesimizi çıkarmayalım bize bir şey olmaz deme şansımız kalmadı artık. Yeter ki, ülkemiz sağ olsun, cumhuriyetimiz, Atatürk değerlerimiz ve bayrağımız sağ olsun, sizler sağ olun. Anadolu'nun her toprağına canımız feda olsun. Türkiye'mizin her toprağına canımız feda olsun. Bütün Atatürkçülerle, laiklerle ve cumhuriyetçilerle gurur duyuyorum. Karşımızdakiler korkak biz cesuruz. Biz kazanacağız, biz kazanacağız, biz kazanacağız” dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

6 saat önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

6 saat önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

6 saat önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

1 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

1 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

1 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...

Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...

1 gün önce

Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...

1 gün önce

İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...

Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...

1 gün önce

Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...

2 gün önce

Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki

Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...

2 gün önce

Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti

Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...

2 gün önce