Bornovalı şehidin ismi bu parkta ölümsüzleşti
Bornova Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun isminin verildiği Pınarbaşı 7055 Sokak’taki park törenle açıldı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Şehit Sünnüoğlu’nun annesi ve babasıyla birlikte kurdeleyi kestiği açılışta duygu dolu anlar yaşandı.
Bornova Belediyesi, şehitlerin isimlerini parklarda yaşatıyor. Bornova Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Pınarbaşı Kemalpaşa Mahallesi 7055 Sokak’ta bulunan parka Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun ismi verildi. Tamamen yenilenerek peyzaj düzenlemesi yapılan parkın açılışı Pınarbaşı Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla birlikte yapıldı.
Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun Annesi Gülçin Sünnüoğlu ve Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu’nun da katıldığı açılışta duygu dolu anlar yaşandı. Birlik ve dayanışma duygularının pekiştiği İftar yemeğinin verildiği Pınarbaşı Meydanı’ndan Park’a Şehit ailesiyle kolkola gelen Başkan Atila, açılış kurdelesini de onlarla birlikte kesti. Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun isminin verildiği Kemalpaşa Mahallesi 7055 Sokak’ta bulunan yaklaşık iki bin metrekare büyüklüğündeki park Şehit Sünnüoğlu’nun adına yakışır hale getirildi.
Şehidin anne ve babasından parka fidan
Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun Annesi Gülçin Sünnüoğlu ve Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu Park’ın açılışa hazırlandığı aşamada, oğullarının anısına bir çam fidanı dikmişti. Anne Gülçin Sünnüoğlu, “Evladımızın isminin bu parka verilmesi nedeniyle çok teşekkür ederim. Oğulum bu parkta çok vakit geçirirdi. Adının burada yaşayacak olması bizim için ayrıca çok anlamlı” diye duygularını ifade etmişti.
Açılışta konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu parkımızla birlikte şehidimizin ismi ölümsüzleşecek. Çocuklarımız burada yetişecekler, oynayacaklar bizler de mutlu olacağız. Kahramanca görevlerini yapan askerlerimizin polislerimizin değerli ailelerine burunları kanamadan kavuşmaları en büyük dileğimizdir” diye konuştu.
Tören sırasında konuşmakta zorlanan Şehidin Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu, “Gururluyuz, herkese teşekkürler ederiz” dedi.
Başkan Atila Şehit Sünnüoğlu’nun babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu’na bir şilt de takdim etti. Şiltde, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni adına Manisa’nın Kula İlçe Jandarma Komutanlığında şehit verdiğimiz Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun değerli adını ölümsüzleştiriyoruz” ifadeleri de yer aldı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Yüreklerdeki yangın bitmiyor, kahramanlar unutulmuyor
Başkan Eşki’den Bornovalı şehidin ailesine ziyaret
Başkan Eşki’den Bornovalı şehidin ailesine ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 24 Mayıs 2022’de Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit...
Bornovalı muhtarlardan yoğun mesaiye ‘Makarna’ molası
Bornovalı muhtarlar, yoğun mahalle mesaisine Bornova Belediyesi’nin EVKA-3’teki Mutfak...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

