Çatı Bostanlı Stüdyo'da ilk tam kayıt yapıldı
Karşıyaka Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya destek için hizmete açtığı Çatı Bostanlı Stüdyo’da ilk tam kayıt gerçekleştirildi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Uzman ekibimiz ile stüdyomuzda kayıt almaya başladık. Gençlerin bu stüdyoda çok değerli işlere imza atacağına inanıyorum” dedi.
Karşıyaka Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek sunan projelerini kararlılıkla sürdürüyor. Genç nesillerin sanat ile iç içe yaşamasını sağlamak, fırsat eşitliği yaratmak için çeşitli kurslar ve etkinliklerin yanı sıra ortam ve teknik altyapı imkanlarını da kullanıma sunuyor. Sanatın neredeyse her dalına destek sunan Karşıyaka Belediyesi, müzikle ilgilenen gençlerin kayıt alabilmelerini sağlamak üzere kısa süre önce ücretsiz hizmet veren Çatı Bostanlı Stüdyo’yu hizmete açtı. Kayıt ortamı, teknik altyapısı ve uzman ekibiyle profesyonel hizmet veren kayıt stüdyosu gençlerden yoğun ilgi görüyor.
BAŞVURU SAYISI 500’Ü GEÇTİ
Kayıt stüdyosundan yararlanmak isteyen müzisyenler catibostanlistudyo.com web sitesi üzerinden gerekli formu doldurarak başvuruda bulunabiliyor. Uzman ekibin ön değerlendirmesinin ardından seçilen müzisyenlere randevu sistemi ile kayıt randevusu e-posta ile iletiliyor. İlk etapta 500’ü aşan başvurular arasından seçilen 100’den fazla müzisyene randevu verilerek kayıt işlemleri başlatıldı. İlk tam kayıt Mehmet Tamer’in ‘İleri Bak’ isimli rap parçasıyla gerçekleştirildi.

“GENÇLERE DEĞER VERİLDİĞİNİ HİSSEDİYORUZ”
Sunulan hizmetin çok değerli olduğunu belirten Mehmet Tamer, “Profesyonel kalitede kayıt imkânı veren bu stüdyo bize verilen değeri gösteriyor. İzmir’de bulunan birçok stüdyodan daha kaliteli bir ortamı ücretsiz olarak kullanıma sunmak bizim için çok önemli. İlk kaydı gerçekleştirmiş olmak da benim için çok güzel bir anı oldu. İleri Bak isimli parçamı single olarak şubat ayı içinde yayınlamayı düşünüyorum. Bu fırsatı sunan Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÇATI BOSTANLI STÜDYO’YA BEKLİYORUZ
Karşıyaka’da gençlerin sanatla iç içe olmalarını önemsediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka’mızın yetiştirdiği rap sanatçısı Anıl Piyancı, genç müzisyenlerin böyle bir stüdyoya ihtiyacı olduğu söyleyerek bu projeyi önerdi. Belediyemizin imkanlarıyla tesisimizi hazırladık, Anıl Piyancı’nın da destekleriyle sponsorların sağladığı teknik ekipmanlarla profesyonel kalitede hizmet veren stüdyomuzu gençlerin kullanımına sunmuş olduk. Uzman ekibimiz ile stüdyomuzda kayıt almaya başladık. Gençlerin bu stüdyoda çok değerli işlere imza atacağına inanıyorum. Emek veren, destek olan herkese teşekkür ederim. Tüm genç müzisyenleri Çatı Bostanlı Stüdyo’ya bekliyoruz” diye konuştu.
ÖDÜLLÜ STÜDYO
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Empclinics Golden Palm Awards-2023’te projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a “Yılın Sanatta Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü”, projeyi öneren rap sanatçısı Anıl Piyancı’ya ise “Yılın Sanat Köprüsü Ödülü” verilmişti.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bostanlı Pazarında Kirli Çamaşırlar Ortaya Döküldü!
Karşıyaka Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Ünal, Bostanlı’da kurulması...
Bostanlı Cemal Bülbül Sokak’ta yenileme hamlesi başladı
Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Mahallesi’nin işlek bölgelerinden Cemal Bülbül Sokak’ta kapsamlı...
EÜ Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü yeni...
Türkiye’nin bu alandaki ilk bölge araştırmaları merkezi olan EÜ Türk Dünyası Araştırmaları...
GÜNDEM Haberleri
TümüGirne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki
Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...
Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...
Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...
Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...
Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...
İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...
Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...
Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...
Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki
Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...
Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti
Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...
Silivri gemi faciasında çarpıcı rapor: Gözcü yoktu
Silivri açıklarında iki geminin çarpışmasıyla batan Tuğberk İmamoğlu'ndaki 10 denizci aranırken,...
RC Medya Grup’tan Yayıncılıkta Yeni Dönem
İzmir Türk TV ailesi büyüyor, yayın yelpazesi genişliyor!
Mehmet İşler: Odyssey rotasında İzmir ve Foça olmalı
ETİK Başkanı Mehmet İşler, Homeros ve Sirenler bağlantısıyla Odyssey rotalarına İzmir ve...