BIST 100 11.023,55 %0,56 Altın 6.321,98 ₺/gr %0,28 Bitcoin $77.590 %0,67 Dolar 50,00 ₺ %0,05 Euro 56,02 ₺ %0,06 Sterlin 67,15 ₺ %0,11 Gümüş 79,98 ₺/gr %1,43 Ethereum $2.294,57 %1,66 İsviçre Frangı 60,94 ₺ %0,26 Kanada Doları 35,74 ₺ %0,05 Avustralya Doları 34,86 ₺ %0,32 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,51 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,28
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Çiğli’de “Engelsiz Yaşam” için Protokol İmzalandı

Çiğli’de “Engelsiz Yaşam” için Protokol İmzalandı

Çiğli Belediyesi ile İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İZDESK) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında İZDESK’e ait olan asansörlü engelli aracı Çiğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

0Yorumlar
Çiğli’de “Engelsiz Yaşam” için Protokol İmzalandı

 

Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öncülüğünde engelli vatandaşların sosyal, kültürel, sportif ve istihdam alanlarında yer alması adına birçok önemli hizmet ve projenin hayata geçirildiği Çiğli’de, engelli vatandaşların sosyal hayata entegrasyonuna katkı sağlayacak iş birliği protokolüne imza atıldı. İZDESK Başkanı Funda Doğan Kapukıran ve İZDESK Başkan Yardımcısı Nuray Savaşan’ın katılımıyla imzalanan protokol doğrultusunda, derneğe ait olan asansörlü engelli aracı engelli hizmetlerinde kullanılması için Çiğli Belediyesi’ne tahsis edildi. Refakatçiler ile aynı anda 4 farklı tekerlekli sandalyeli engelliyi taşıma kapasitesine sahip olan araç, bundan sonraki süreçte Çiğli sınırları içerisinde ikamet eden engelli vatandaşların hizmetinde kullanılacak. 

Çiğli’de “Engelsiz Yaşam” için Protokol İmzalandı

Başkan Gümrükçü: “Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Engelsiz bir Çiğli yaratmak için kararlılıkla çalıştıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “İZDESK ile çok önemli bir protokol imzaladık. Protokol doğrultusunda Belediyemize engelli aracı tahsisinde bulundular. Bu araç sayesinde engelli hizmetlerine yönelik çalışma kapasitemizi iki katına çıkararak, çok daha fazla sayıda engelli vatandaşımıza etkin hizmet götürebileceğiz. Sivil Toplum ve kamu arasında bu tür işbirliklerinin artması bizi çok sevindiriyor. Uzun yıllardır takip ettiğim İZDESK Ailesi ile birlikte ortak çalışmalar yapmak bizi ayrıca mutlu etti. İZDESK ailesine, destekleri ve hassasiyetleri için şahsım ve ilçemizde ikamet eden engelli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bu alandaki işbirliklerimiz artarak devam edecek” dedi. 

Funda Doğan Kapukıran: “Çalışmalarını takdir ediyoruz”

Protokol töreninde konuşan İZDESK Başkanı Funda Doğan Kapukıran, “Uzun yıllardır İzmir’de engelli vatandaşlarımızın toplum hayatında daha aktif olmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Engellilerin sporda ve sanatta daha etkin olmaları için mücadele ediyoruz. Engelsiz bir dünya yaratılması için mücadele veriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’yü uzun yıllardır tanıyoruz. Başkanlığı öncesinde de kendisi sivil toplumda engelli çalışmalarına destek veren bir dostumuzdu. Belediye Başkanlığı ile birlikte engelli çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Bu çalışmaları gönülden yürüttüğünün farkındayız. Kendisini ve ekibini gerçekten kutluyorum. İZDESK olarak biz Başkanımızın bu güzel çalışmalarına destek vermek için derneğimize ait olan engelli aracının Çiğli Belediyesi tarafından daha aktif kullanılarak daha fazla engelliye ulaşılabileceğini düşündük. Karşılıklı imzalarla bu tahsisi gerçekleştirdik. Engelli bireylerimiz adına çok mutluyuz. Bu alandaki her türlü çalışmasında Çiğli Belediyesi’nin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Ankara kulislerinde Kabine değişikliği beklentisi

Sinan Burhan, AK Parti'de yeni bir kongre süreci yaşanabileceğini ve parti yönetimindeki...

12 saat önce

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısı

Kemal Kılıçdaroğlu, fon vurgununa ilişkin açıklamasında adı geçen siyasetçilerin...

12 saat önce

Kılıçdaroğlu ve Özel, Bahçeli’ye başsağlığı diledi

Serpil Bahçeli, Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi; Kılıçdaroğlu...

14 saat önce

Erdoğan’dan AK Parti’nin 24’üncü yılına özel mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 24’üncü yılı dolayısıyla...

14 saat önce

Antalya’daki rüşvet davasında sanık sayısı 50’ye çıktı

Antalya’daki rüşvet davasında daha önce mağdur olarak dinlenen 9 iş insanı, ek iddianameyle...

14 saat önce

Bakan Işıkhan’dan emekli maaşları için yeni düzenleme...

Bakan Vedat Işıkhan, 2027 Ocak ayından itibaren yasal artışlara ilave emekli maaşı...

15 saat önce

Türkiye ile Güney Kore arasında nükleer iş birliği

Erdoğan'ın Güney Kore ziyaretinde 4 anlaşma imzalandı; belgeler arasında Türkiye'deki nükleer...

15 saat önce

İmamoğlu ve Emir Sarıgül arasında cezaevinde tartışma...

Ekrem İmamoğlu ile Emir Sarıgül’ün Marmara Cezaevi’ndeki avukat görüş alanında karşılaştığı ve...

16 saat önce

Merkezefendi’de Görevden Uzaklaştırma Kararı

İçişleri Bakanlığı, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve irtikap soruşturması kapsamında...

16 saat önce

YENİ Parti’den genel başkanlık önseçimi için üyelik çağrısı

YENİ Parti, 8 Kasım’da yapılacak genel başkanlık önseçiminde oy kullanmak isteyenlerin 5 Kasım’a...

16 saat önce

Bahçeli'den İsrail'de Arap partilerinin yer aldığı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'de Arap partilerinin de yer alacağı bir hükümet...

16 saat önce

Yeniden değerleme oranı yüzde 27,83 oldu

2027 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 27,83 olarak hesaplandı; vergi, harç ve cezalardaki...

16 saat önce