BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Çiğli’de vatandaşa sokakta anket

Çiğli’de vatandaşa sokakta anket

Geçtiğimiz haftalarda mahalle muhtarlıklarına sandık kurarak ilçe halkının görüşlerini tespit eden Çiğli Belediyesi tarafından bu kez Çiğli’nin en işlek noktalarında kurulan stantlarda vatandaşa anket yapmaya başlandı.

0Yorumlar
Çiğli’de vatandaşa sokakta anket

 Katılımcı belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hizmetlere yön verebilmek amacıyla yapılan anketlere vatandaş katılımının yüksek olduğunu söyledi. 

Çiğli’nin 26 mahallesine kurulan sandıklarla ilçe halkının nabzını tutan Çiğli Belediyesi bu kez vatandaşa sokaklarda ulaşmayı hedefledi. Çiğli Belediyesi tarafından kentin en işlek noktaları olan Anadolu Caddesi, Kasaplar Meydanı ve İZBAN aktarma durağına kurulan stantlarda vatandaşa anket yapılmaya başlandı. İki gün boyunca belediye halkla ilişkiler personeli Çiğli halkına anket yapacak. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatandaş odaklı belediyecilik yapabilmek adına vatandaşın talep ve önerilerinin önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşın anketlere katılımını beklediklerini söyledi. 

Vatandaştan büyük ilgi 

Yaşadığı kentle ilgili talep ve önerilerini belediyeye iletmek isteyen vatandaş ise anket uygulamasından memnun kaldı. Çiğlililer, vatandaş memnuniyet anketini doldurup görüşlerini bildirip öneri ve taleplerini belediyeye iletilmesini sağladılar. Muhtarlıklara kurulan sandıklara gitme fırsatı yakalayamayan Çiğli halkı, bu stantlarda ankete katılarak görüşlerini iletme şansını yakaladı. Vatandaşların iki gün boyunca öneri ve taleplerini belediyeye iletmelerini isteyen Başkan Gümrükçü, “Halkımızın bu sandıklara dilediğince, özgürce düşüncelerini bize iletmelerini istiyoruz. Şu anda öncelikli talepleri tespit aşamasındayız. İlçe halkımızın beklentilerini belirleyerek hizmetlerimizi üreteceğiz. Katılım oldukça yüksek” dedi. 

Halkın görüşleri önemli 

Toplumcu belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü: “Katılımcı belediyecilik anlayışı bizlere farklı toplumsal kesimler için daha fazla sorumluluk yüklüyor. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerimiz arasında insan onuruna yakışır yaşam koşullarının sağlanması yer alıyor. Bu hedefimize ulaşabilmek için de belediye olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Çiğli’nin geleceğini planlarken geçici çözümlerden uzak durmaya özen gösteriyoruz.” 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce