BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Gaziemir Belediyesi çözüm noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Gaziemir Belediyesi çözüm noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Gaziemir Belediyesi, mahallelerde oluşturduğu Çözüm Noktası’nda belediyenin çalışmalarını yurttaşlara anlatıyor; onların istek, öneri ve şikâyetlerini dinliyor. Vatandaşların talepleri ilgili müdürlüğe iletilerek çözüm üretiliyor.

0Yorumlar
Gaziemir Belediyesi çözüm noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Gaziemir Belediyesi çözüm noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Yurttaşların görüş, öneri ve isteklerini dinleyerek proje ve çalışmalarına şekil veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çözüm Noktası ile yurttaşlara ulaşıyor. Belediyenin personeli, ilçenin 16 mahallesini belirli aralıklarla ziyaret ederek Çözüm Noktası kuruyor. Çözüm Noktası’nı ziyaret eden vatandaşların taleplerini alan personel, aynı zamanda sokak sokak dolaşarak yurttaşları dinliyor.

Çözüm Noktası’nda görev yapan personel, belediyenin hayata geçirdiği fiziki ve sosyal projeler, kültür-sanat çalışmaları ile hayata geçmesi planlanan projeler hakkında yurttaşlara bilgi veriyor; onların görüş, öneri, istek ve şikâyetlerini dinliyor. Yurttaşlarla belediye hizmetleri hakkında anket yapan belediye personeli, onlardan gelen istekleri ilgili müdürlüğe ileterek çözüm üretilmesini sağlıyor. Anketlerde elde edilen veriler ışığında eksikler belirlenerek belediyenin hizmet kalitesi daha da artırılıyor.

Yerinde tespit, hızlı çözüm

Çözüm Noktalarında Gaziemirlileri dinleyerek onların sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm ürettiklerini dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek onların görüşleri doğrultusunda proje ve çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Her platformda dinlediğimiz yurttaşlarımızla şimdi de Çözüm Noktası’nda bir araya geliyoruz. Belediye ekiplerimiz mahallelerimizi ziyaret ederek oluşturdukları Çözüm Noktası’nda Gaziemirlileri dinliyor. Ekiplerimizin çalışması ve yaptığı anketlerin sonuçlarına göre projelerimiz şekillendireceğiz. Yürütülen çalışma kapsamında mahallelerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek çözüm üretiyoruz. Yurttaşların görüşleri doğrultusunda tespit ettiğimiz eksiklerimizi gidererek hizmet kalitemizi daha da artıracağız” diye konuştu.  

Gaziemir Belediyesi çözüm noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Çözüm Noktası kurulacak yerler

Gaziemir Belediyesi’nde 24 Eylül Perşembe günü Beyazevler Mahallesi 514 sokakta, 25 Eylül Cuma günü Aktepe-Emrez Mahallesi pazar yerinde, 26 Eylül Cumartesi günü Sarnıç pazar yerinde, 27 Eylül Pazar günü Sevgi Mahallesi Pazar yerinde, 28 Eylül Pazartesi Irmak Mahallesi 38 sokakta, 29 Eylül Salı günü Kömürcüler mevkiinde, 30 Eylül Çarşamba Gaziemir Belediyesi’nin Binbaşı Reşatbey Mahallesi’ndeki çamaşırhanesi önünde, 2 Ekim Cuma günü Abdullah Arda Meydanı’nda, 3Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Mahallesi pazaryerinde Çözüm Noktası kurarak yurttaşları dinleyecek.

 
 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce