Güzelbahçe Belediyesi’nden yeni yıl kutlaması
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, çalışanların yeni yılını kutladı.
Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen yılbaşı kutlamasına CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Belediye İş Sendikası 4.No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Belediye Meclis üyeleri, işçi ve memur sendikalarının başkanları ile belediye çalışanları katıldı. Güzelbahçe Belediyesi çalışanları yılbaşını “Yeni yıl pastası” keserek kutladı.
‘Siz Güzelbahçe’de umutsunuz’
İşçilerin yeni yılını kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ 2019’un bugün sayfasını kapatıp, yeni umutlara doğru 2020 yılına yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerle 10 yıldır bu sayfayı açıyorum. Büyük bir gurur ve mutluluk benim için. Kısmet olursa 2024’e kadar yeni yılı birlikte bu salonlarda kutlayacağız. En çok neyi dileriz sağlık, huzur ve mutluluk dileriz. Ama ben bir belediye başkanı olarak bir siyasi partinin de temsilcisiyim aynı zamanda. 1999’dan bugüne kadar devam eden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının Güzelbahçe’de devam etmesini dilerim. Güzelbahçe’de en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Siz Güzelbahçeliler için kentimiz için bir umutsunuz. En büyük mülki amirden tutunda Güzelbahçe’deki tüm kesime herkes sizlere ihtiyaç duyuyor. Güzelbahçe’de yapmış olduğunuz parktan tutunda, yola döşediğiniz taşa, aldığınız çöpe her konuda bir umut oluyorsunuz. Bugün beni sevindiren bir ana da şahitlik ettik. Bir belediye başkanı için yanında çalışan arkadaşlarını emekli etmek büyük bir gurur ama en büyük gururda o arkadaşların emekli olduğu halde bugün burda gelip sizinle yeni yılınızı kutlayıp bu mutlu güne ortak olmak. Bu benim için çok anlamlı. Biz demek ki bu arkadaşlarımızla helalleşmişiz. Kırgın ayrılmamışız. Bizim makamlarımız geçici bugün biz burada oluruz yarın başka bir arkadaşımız ama kalıcı olan kurumlardır. Bu kurumlara sahip çıkmak ve büyütmek zorundayız. Güzelbahçe’ye hizmet noktasında hata yapmadan el ele verdiğimiz de bizim için daha güzel ve mutlu geçecektir. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel yıllar diliyorum. 2020’de buluşmak dileğiyle hepinizi seviyorum hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.
‘CHP iktidarı emekçinin iktidarı olacak’
Başkan İnce’den sonra söz alan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum. Özellikle 2020 yılında partimizin iktidar olmasını ve emekçi kardeşlilerimize jest nasıl yapılırmış onu göstermek istiyoruz. Asıl işçinin emekçinin istediği jest değildir istediği alın teriyle ekmeğini eve götürmektir. Ama hakkını alarak hak ettiği şekilde jest yapılır. Jest yapacağız dediler jesti iş adamlarına yaptılar. Bu yüzden sevgili arkadaşlarım desteğinizi işçinin ve emekçinin yanında olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanında olmasını diliyor ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
‘Emekçinin aklıyla dalga geçiyor’
Belediye İş Sendikası 4.No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan‘da, “Dört kişilik bir ailenin geçinebilmesi mümkün olmayan bir asgari ücrete bu halk mahkûm ediliyor. Bu yıl 2.324 lirayı bu iktidar işçilerimize reva görüyor. Bu asgari ücreti açıklayan siyasi iktidarın bakanı 30 bin lira maaş alıyor. Türkiye halkının ödediği vergilerle. Ancak bu durum böyle gitmeyecek. Verdikleri ücret gösteriyorki bu iktidar aklımızla dalga geçiyor. Bunu işçimiz ve emekçimiz görüyor. 31 Mart seçimleri gösterdi ki gerek emekçi gerek halk gerek esnaf bu iktidara dersini verdi. Bizlerde ayaklarımız yere basarak belediyemizi de düşünerek ‘belediyemiz varsa biz varız’ anlayışıyla sosyal haklarımızı maaşlarımızı iyileştirmelerimizi belediye başkanımızla birlikte ortak akıl ve ortak fikirle gerçekleştireceğiz. Bugün kadar yapmış olduğumuz toplu sözleşmeler örnek teşkil etti. En yüksek zammı veren belediye Güzelbahçe Belediyesi’dir. Emeğin en yüce değer olduğunu kendisi çok iyi biliyor. Kendisi emekçi dostudur. Sizi bu iktidarın verdiği 4+4’lere mahkum etmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor; emeğin sömürülmediği nice güzel yıllarda buluşmak umuduyla iyi seneler” diye konuştu.
Konuşmaların ardından işçilerle birlikte yeni yıl pastasını kesen Başkan İnce, tüm işçi ve emekçilerle tek tek görüşerek yeni yıllarını kutladı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Güzelbahçe Belediyesi 3. yaş üniversitesi yeni eğitim...
Güzelbahçe Belediyesi, Güzelbahçe Kent Konseyi ve Ege Geriatri Derneği iş birliğiyle hayata...
Güzelbahçe’de Ahilik Haftası’na Özel Esnaf Buluşması
Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın ve Güzelbahçe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı...
Buca Belediyesi’nden engel tanımayan yeni yıl kutlaması
Buca Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve aileleri için unutulmaz bir yeni yıl...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

