BIST 100 14.012,42 %0,57 Altın 6.898,85 ₺/gr %0,74 Bitcoin $79.620 %1,77 Dolar 48,49 ₺ %0,22 Euro 56,36 ₺ %0,25 Sterlin 65,48 ₺ %0,22 Gümüş 103,13 ₺/gr %0,93 Ethereum $2.458,41 %2,50 İsviçre Frangı 59,90 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,03 ₺ %0,10 Avustralya Doları 34,94 ₺ %0,27 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,26 BAE Dirhemi 13,19 ₺ %0,25 Rus Rublesi 0,56 ₺ %1,23 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,37
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

Güzelbahçe Belediyesi, 2 kilometre uzunluğundaki İstikbal caddesini yeniliyor. Başkan Günay, “Bir sözümüz daha yerine getirdik” diye konuştu.

0Yorumlar
Güzelbahçe’de Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

31 Mart Yerel Seçimlerde Güzelbahçe Belediye Başkanı Seçilen Mustafa Günay, görevi geldiği ilk günden beri İzmir’de fark yaratmaya devam ediyor. Seçim bildirgesinde yer alan İstikbal Caddesi yenileme projesi başladı.

‘Bir sözümüzü daha gerçekleştiriyoruz’

Güzelbahçe Belediye Başkanlığına seçildiği günden itibaren projelerini hayata geçirmeye başlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçim vaatlerinden biri olan İstikbal Caddesi projesinin çalışmalarını başlattı. Güzelbahçe’nin önemli ve işlek caddelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Günay, “Bu caddemiz bizim için önem arz ediyor. Bu yol güzergâhında Güzelbahçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü var. Belediye binamız, Fen ve Temizlik işleri müdürlüklerimiz bu cadde üzerinden Güzelbahçelilere hizmet sağlıyoruz. Bizim için büyük önem arz eden bir cadde. Fiziki şartları yürüyüş ve bisiklet kullanmaya elverişli değildi. Biz de seçimde bu yolda yaya ve bisiklet yolu yapacağımızın sözünü vermiştik. Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Dört şeritli olan bu yolumuzun sağ ve soldan birer şeridini yaya ve bisiklet yoluna ayırıp, araçlar için tek gidiş geliş yapacağız. Ayrıca peyzaj düzenlemesi yapılarak yüzden fazla manolya ağacı ile istikbal caddesi şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

‘6 Ayda 12 Proje yapıldı’

Her söylediklerini hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Günay, “ Mazbatamızı aldık, sahil projemize kepçelerle girdik. O günden bugüne 180 gün geçti. Biz bu süreçte 12 projemizi tamamladık, bazıları devam ediyor. Seçim bildirgemizde 24 adet proje vardı. Bunların yarısını 180 gün içerisinde tamamladık. Bu büyük bir özveri ve ekip işidir. Biz inandık ekibimizle bu projeleri tıkır tıkır hayata geçiriyoruz. Seçim bildirgemizde olmayıp da yapmış olduğumuz birçok proje ve çalışmada var. Aslında biz bir seçim bildirgesini bitirdik, yenisini yapıyoruz. Güzelbahçe hak ettiği hizmeti alması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Güzelbahçe yarımadanın kapısı, burası geçilen bir yer değil gezilip görülmesi ve yapılan hizmetlerin direk halka yönelik olduğunu bilinmesini isteriz. Biz her şeyimizi halk için halkla beraber yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...

1 gün önce

Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki

Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...

1 gün önce

Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti

Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...

1 gün önce

Silivri gemi faciasında çarpıcı rapor: Gözcü yoktu

Silivri açıklarında iki geminin çarpışmasıyla batan Tuğberk İmamoğlu'ndaki 10 denizci aranırken,...

1 gün önce

RC Medya Grup’tan Yayıncılıkta Yeni Dönem

İzmir Türk TV ailesi büyüyor, yayın yelpazesi genişliyor!

1 gün önce

Mehmet İşler: Odyssey rotasında İzmir ve Foça olmalı

ETİK Başkanı Mehmet İşler, Homeros ve Sirenler bağlantısıyla Odyssey rotalarına İzmir ve...

1 gün önce

Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da sosyal devlet vurgusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar Köyü’nde vatandaşlarla buluşarak kırsal...

1 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim öncesi dikkat çeken iddia

YENİ Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi öncesinde...

1 gün önce

Davutoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Ahmet Davutoğlu hakkında, sosyal medyada yayılan bazı ifadeler nedeniyle Ankara Cumhuriyet...

1 gün önce

Özgür Özel'den çok konuşulacak 'Kılıçdaroğlu'...

YENİ Parti lideri Özgür Özel, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na "atanan" Kemal...

2 gün önce

Manisa'da deprem! İzmir'de de hissedildi

AFAD, saat 13.20'de merkezüssü Manisa'nın Yunusemre ilçesi olan 3,7 büyüklüğünde deprem meydana...

2 gün önce

15. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bergamalı merhum Gazeteci-Yazar Şakir Süter anısına İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından...

2 gün önce