BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Hayko Cepkin’den keyifli söyleşi

Hayko Cepkin’den keyifli söyleşi

Efes Selçuk’un fahri hemşehrisi Sanatçı Hayko Cepkin, gençlerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

0Yorumlar
Hayko Cepkin’den keyifli söyleşi

Sevilen Sanatçı Hayko Cepkin, gençlerin sorularını içtenlikle cevapladı. Efes Selçuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ilk etkinliği olan söyleşi yoğun ilgi gördü.

Hayko Cepkin’den keyifli söyleşi

 Selçuk Efes Kent Belleği’nde gerçekleşen söyleşiye Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ziya Tüccar ve gençlik meclisi üyeleriyle birlikte çok sayıda genç katıldı.

İKİNCİ DOĞUM YERİM EFES SELÇUK

Efes Selçuk’a paraşüt sporu sayesinde yolunun düştüğünü ve buraya yerleşmeye karar verdiğini anlatan Sanatçı Hayko Cepkin, öncelikle gençlere müziğe nasıl başladığını anlattı.  Cepkin; “Kendimin farkına varıp birtakım enstrümanlarla tanışınca çocuk yaşlarda müzik eğitimi almaya karar verdim. Çok sevdiğim bir işi yapıyor olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

“Efes Selçuk ikinci doğduğum yer olabilir” diyen sanatçı, kentte paraşütçülük sporunun sıkı dostluklar kurduğunu belirterek; kendini Efes Selçuk’ta bir sanatçıdan çok bir kent sakini olarak hissettiğini söyledi.

ZAFERİN EN GÜZELİNİ YAŞADIM

Yaptığı albümlerle yeniye yelken açtığını, standartlara karşı çıktığını, sonunda da geniş kitleler tarafından kabul gördüğünü belirten Sanatçı Hayko Cepkin; “Yeninin önünde her zaman bir sürü handikap oluyor. Ben bunları göğüsleyebileceğime karar verdim. Çünkü çok hırslıydım. Kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi yaptım. Karşılaşacağım zorluklar karşısında dimdik durabilmek için kendime öğüdümü albümümüm kapağına “Sakin Olmam Lazım” diye yazdım.  Bana “böyle albüm yapma, böyle şarkı yapma” diyenlerin günah çıkarmalarına şahit oldum. Zaferin bu kadar güzeli yok. Tabi bu sabır isteyen bir şey. Yola çıktığımda bunu yapmaya karar vermiştim” dedi.

EFES SELÇUK TARİHİN MERKEZİDİR

Efes Selçuk adına neler yapmak istediği sorusuna Başkan Sengel’in başarısı, hırsı ve çalışkanlığıyla Efes Selçuk için büyük bir şans olduğunu belirterek cevaplayan kentin fahri hemşehrisi Sanatçı Hayko Cepkin;  “Efes Selçuk tarihin merkezi olan bir yer olarak çok şeyi hak ediyor. Potansiyelimizi en iyi şekilde kullanarak elimizi taşın altına koymalıyız. Ben Efes Selçuk ile ilgili olarak ulaşabildiğim her yere ulaşırım. Attığımız adımların çok daha büyüklerini atarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Söyleşinin sonunda Efes Selçuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ziya Tüccar, Başkan Sengel ve Hayko Cepkin’e teşekkür ederek; “Yeni bir oluşumumuz var. Tüm arkadaşlarımızı bu oluşuma davet ediyorum. Fikirleriniz bizim için önemli. Hayal edelim, gerçekleştirelim. Bunları gerçekleştirecek, bizi sonuna kadar destekleyen genç bir başkanımız var” dedi.

Hayko Cepkin’den keyifli söyleşi

HER ZAMAN YANIMIZDA

Başkan Sengel ise söyleşinin sonunda sanatçıya teşekkür ederek; "Hayko Cepkin EFEST’in mimarıdır.  Kendisi fahri hemşehrimiz ve müthiş bir sanatçı. Onunla gurur duyuyoruz. Gerçekten kendisinin örnek alınacak çok yönü olduğunu tanıdıkça anlıyorsunuz.  Bu yüzden ben Efes Selçuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ziya Tüccar ve arkadaşlarına hepimizi çok doğru bir isimle bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Hayko Cepkin, Efes Selçuk’a dair ne yaparsak yapalım, “Ben buradayım” diyen bir isimdir. Kendisi gerçekten Efes Selçuklu ’dur. Efes Selçuk İlham Veren Kent’tir. Ben Sayın Hayko Cepkin ’in de bu kentten ilham aldığını düşünüyorum. ” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce