BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

Bornova Belediyesi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda projesini hazırladığı İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı.

0Yorumlar
İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

2018 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Pazaryeri’nde park, çocuk oyun alanı ve otoparkın da bulunacağını söyleyen Başkan Atila, “Bornovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, maliyeti 1 milyon 821 bin lira olan Pazaryeri’nin Aralık 2018’de tamamlanacak şekilde planlandığını söyleyerek, “Ancak yüklenici firma 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne yetiştirme sözü verdi. Her zamankinden daha fazla barışa ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, pazaryerimizin açılışını da çok anlamlı bir günde yapmış olacağız” dedi.

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamanturp, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla atıldı. Yaklaşık 2 bin metrekare alanda projelendirilen 112 tezgahlı Pazaryeri’nin 100 metrekarelik bölümü idari bina olarak kullanılacak. Bu bölümde zabıta ve ölçü tartı odasının yanısıra tuvaletler, çay ocağı ve depo bulunacak. Pazaryeri’nin çevre düzenlemesi de bölgedeki vatandaşların istekleri doğrultusunda park alanı, çocuk oyun alanı ve otopark olacak şekilde planlandı.

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

En çok istediğimiz projeye kavuşuyoruz

756 Sokak’ta bulunan İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temel atma töreninde bir konuşan İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamanturp, en çok eksikliğini duydukları pazaryerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Başta Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese mahallelilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

Hedef Barış Günü’nde açmak

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, maliyeti 1 milyon 821 bin lira olan Pazaryeri’nin Aralık 2018’de tamamlanacak şekilde planlandığını söyleyerek, “Ancak yüklenici firma 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne yetiştirme sözü verdi. Her zamankinden daha fazla barışa ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, pazaryerimizin açılışını da çok anlamlı bir günde yapmış olacağız” dedi. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Atatürk Mahallesi Pazaryeri’ni de Haziran Ayı’nda açmayı planladıklarını söyleyen Başkan Atila, “Yeşilova’nın pazaryeri sorununu da çözüyoruz. Bornova’nın pazaryeri konusundaki tüm eksiklerini bu dönem tamamlamış olacağız” diye konuştu. 4 yıldan toplam 229 milyon lira tutarında fiziki yatırım yaptıklarını da hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Aynı sürede ilçemize 165 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdık. Daha yaşanılabilir bir Bornova için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce