İzmir’in en büyük anaokulu eğitime başladı!
Okul öncesi eğitim çalışmalarında örnek adımlar atan Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesindeki ilk eğitim yuvası olan Ayda Bebek Anaokulu’nun tamamlayarak, eğitim öğretime başladı.
Türkiye’de ilk kez uygulanan bir eğitim modeliyle kapılarını açan Ayda Bebek Anaokulu, hem minik öğrencilerin hem de velilerin yüzünü güldürdü. İlk haftayı yarım gün ‘tanıma ve tanışma’ dersleriyle tamamlayacak olan öğrenciler, önümüzdeki haftadan itibaren müfredata uygun olarak eğitim almayı sürdürecek. Başkan Serdar Sandal “Katılımcı, demokratik, çevreci ve bilimsel bir eğitim sistemiyle, çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz” dedi.
İZMİR’İN EN BÜYÜK ANAOKULU!
Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ayda Bebek Anaokulu, eğitim öğretime başladığı ilk gün, hem minik misafirlerini hem de velileri ağırladı! Öğrenciler, okul ile tanışmanın heyecanını duyarken, anne babalar da Bayraklı Belediyesi çatısı altında, çocuklarını güvenle okula göndermenin mutluluğunu yaşadı. İzmir’in en büyük anaokulu olma özelliğini taşıyan eğitim yuvasına kayıt olan öğrenciler, ilk günden kreşin sosyal ve kültürel aktivitelerinden faydalanmaya, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeye başladı.
ÖĞRETMENLER SINAVLA SEÇİLDİ!
Bayraklı Eğitim Modeli (BEMO) ile kapılarını açan Ayda Bebek Anaokulu, Türkiye’ye örnek olacak tarzda bir eğitim anlayışını benimseyecek. Anaokulunda -Türkiye’de ilk kez- ailenin gelir bütçesine göre ücretlendirme sistemi uygulanacak. Milli Eğitim müfredatına göre eğitim verecek olan ve modern yapısıyla veliler tarafından da beğenilen eğitim yuvasında, sınavla seçilen ve liyakata dayalı olarak görevlendirilen uzman öğretmen kadrosu görev yapacak. Çocukların kendi eğitim süreçlerine aktif katılabileceği, ilgilerine ve bireysel farklılıklarına göre eğitim alabileceği Ayda Bebek Anaokulu eğitime ‘Bayraklı Modeli’ ile yeni soluk getirecek. Kayıt ve detaylı bilgi; 0501 367 87 35 ve 344 34 91 numaralı telefonlardan alınabilecek. Bayraklı Belediyesi’nin, Postacılar ve 75. Yıl mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğü iki yeni anaokulu da yakın zamanda eğitime açılacak.
EĞİTİMDE “BAYRAKLI MODELİ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Belediyemiz bünyesindeki ilk kreşimizi tamamlamanın ve eğitime açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayede, Türkiye’ye örnek olmasını umduğumuz Bayraklı Eğitim Modeli’ni de hayata geçiriyoruz. Katılımcı, demokratik, çevreci ve bilimsel bir eğitim modeliyle çocuklarımızı yarınlara hazırlayacağız. Eğitim modelimiz ve ücretlendirme politikamızla da inanıyoruz ki örnek olacağız. Ayda Bebek Anaokulu’nun ardından, Postacılar ve 75. Yıl’da da yeni kreşlerimizi hizmete açacağız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
BALÇOVA’DA EĞİTİME GÜÇLÜ DESTEK
Balçova Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin okul heyecanına ortak...
Buca’da minik yüreklerden büyük dayanışma
Buca’da dayanışma kültürü bu kez anaokulu sıralarından yükseldi. Hayme Hatun Anaokulu...
Bornova’da eğitime destek sürüyor
Bornova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yeşilçam Mahallesi’ndeki Şehit Musa...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...