Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol Açıklaması
Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereye mahsus olarak affetmesine ilişkin, "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir.
Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereye mahsus olarak affetmesine ilişkin, "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir." dedi.
Doğruyol, temsilcilikte 667 sayılı KHK çerçevesinde açığa alınan kamu personeline ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Kamu-Sen olarak darbe girişimini gerçekleştirenleri ve destek veren güçleri kınadıklarını belirterek, devletin kalesi olan TBMM'nin bombalandığı, sokaktaki vatandaşların üzerine mermiler yağdırıldığı ve yüzlerce can kaybının yaşandığı bu alçakça girişimin tarihe kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.
Ağır bedeller ödenerek elde edilen demokratik düzeni yıkmaya yönelik girişimin ardındakilerin mutlaka cezalandırılması gerektiğini kaydeden Doğruyol, tüm kurum ve kuruluşların ihanet edenler hariç olmak üzere tüm çalışanlarını ayrım yapmadan kucaklaması gerektiğini söyledi.
Doğruyol, KHK ile açığa alınan ya da işten atılan kamu personelinin iyi tespit edilmesi gerektiğine işaret ederek, şöyle devam etti:
"Açığa almalarda masum insanları tespit etmek, yeni mağdur vatandaşlar grubu oluşturmamak adına güvenilir yöntemler belirlenmesinde fayda vardır. Kamu kurumlarımızda görev yapan memurlarımız diken üstündedir. Pek çok memurumuz, banka kayıtlarından, gazete, dergi aboneliğinden, bir yakınının çalıştığı okuldan, hastaneden, özel okula gönderdiği çocuğundan dolayı zarar göreceğinden endişe duymaktadır."
Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereliğine affetmesini memnuniyetle karşıladıklarını vurgulayarak "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir." ifadesinde bulundu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan V. Şen Sahaya İndi İlk Durak Pazar Esnafı Oldu
Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlar...
Erdoğan'dan Menderes'in yeni başkan vekiline tebrik...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menderes Belediye Başkan Vekilliği seçimini kazanan Asuman...
Bu akşam Avrupa sahnesindeyiz! İşte muhtemel 11'ler ve...
Türk futbolunun iki temsilcisi Beşiktaş ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk...
GÜNDEM Haberleri
TümüGirne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki
Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...
Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...
Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...
Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...
Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...
İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...
Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...
Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...
Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki
Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...
Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti
Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...
Silivri gemi faciasında çarpıcı rapor: Gözcü yoktu
Silivri açıklarında iki geminin çarpışmasıyla batan Tuğberk İmamoğlu'ndaki 10 denizci aranırken,...
RC Medya Grup’tan Yayıncılıkta Yeni Dönem
İzmir Türk TV ailesi büyüyor, yayın yelpazesi genişliyor!
Mehmet İşler: Odyssey rotasında İzmir ve Foça olmalı
ETİK Başkanı Mehmet İşler, Homeros ve Sirenler bağlantısıyla Odyssey rotalarına İzmir ve...