Karşıyaka tek yürek!
Akpınar ve Sürekli: “Kıvılcımı yakıyoruz”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’nın ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün güncel sorunlarını konuşmak ve çözüm önerilerini masaya yatırmak için biraraya geldi.
BORÇLAR VE STAT KONUŞULDU
Başkan Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Özer, meclis üyeleri ve bürokratlar da katıldı. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Karşıyaka Spor Kulübü’nün kötü gidişattan kurtulması ve yakın zamanda düzlüğe çıkması için yapılması gerekenler konuşuldu. İhale aşamasındaki stat meselesi de masaya yatırıldı.
ORTAK ZİYARETLER YAPILACAK
Başkan Akpınar ve AK Partili vekil Sürekli; ekonomik ve sportif başarı yönünden zor günler yaşayan kulübün, kısa vadede ödenmesi gereken borçlarına kaynak yaratmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ortak ziyaretler yapma kararı aldı. Detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bilgisi verildi.
“STAT PROJESİNİ BEKLİYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Spor Kulübü 105 yıllık koca bir çınar. Zor günler yaşıyoruz ve bu süreçte birlikteliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle çözülmesi gereken konu, kısa vadeli borçlar. Bu konuda Sayın Milletvekilimizle, ilgili mercilere ortak ziyaretler yapacağız. Taraftarımızın yaktığı ‘dayanışma’ meşalesini de yanımıza alacağız. Kendisini sorumlu hisseden herkes elini taşın altına koyacak ve zor günleri birlikte aşacağız. Stat konusunda da projenin son halinin belediyemize ulaşmasını bekliyoruz. Bizim için esas olan Karşıyaka’nın planlı ve programlı gelişmesi, Kaf Kaf’ın da buna bağlı olarak başarıyı yakalamasıdır. Proje geldiğinde yapıcı adımlar atacağımızı göreceksiniz” dedi.
“KIVILCIMI BİZ YAKIYORUZ”
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise “Karşıyaka Spor Kulübü, sadece Karşıyaka için değil Türkiye için de vazgeçilmez bir değerdir. Ne yazık ki maddi ve sportif yönden kötü durumdayız. Bu kentin yöneticileri ve sorumluluk sahibi bireyler olarak, üzerimize düşeni yapmak için yola çıktık. Başkan Akpınar ile güzel şeyler için zemin hazırladık. Biz bir kıvılcım yakacağız ve bu ‘ateşe’ dönüşecek. KSK için elini taşın altına sokmak isteyen herkesi bir araya getirerek sinerji yaratacağız. Önceliğimiz kısa vadeli borçlar için kaynak yaratmak ve stat konusunda belediyemizle ortak bir zeminde buluşmak. Bunu başaracağımızdan eminim. Çünkü Karşıyaka dayanışmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir kent. Fikir ayrılıklarını, eleştirileri bir kenara bırakarak güzel şeyler yapacağımızdan eminim” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Nazan Öncel telefonundan kişileri tek tek sildi:...
Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, telefonundaki kişileri tek tek sildiği anları Instagram hesabından...
YENİ PARTİLİ ÖSEN’DEN RAKAMLARLA ‘BARINMA’ TABLOSU: ÇÖZÜM...
YENİ Partili Seda Kâya Ösen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2026 yerleştirme...
Karşıyaka’daki afet toplanma alanları tek tek denetleniyor
Karşıyaka’yı olası afetlere hazırlıklı hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...