BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni

Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde emekçilerle bir araya geldi.

0Yorumlar
Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen buluşmaya; tüm işçileri temsilen bir grup çalışan ile belediye bürokratları, meclis üyeleri ve sendika temsilcileri katıldı. Tören alanında işçilerin alkışlarıyla karşılanan Başkan Tugay “Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Birlikte bir yıl görev yaptık, hep beraber dayanışma içerisinde çalıştık. Sizlere inanıyorum. Sizlerin de her zaman bana inanmanızı istiyorum. Emin olun daha yapacak çok işimiz var” dedi.

 

Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni

“BİZ KARDEŞİZ, BİZ YOLDAŞIZ”

Karşıyaka Belediyesi emekçilerinin koronavirüs ile mücadele sürecinde büyük bir özveriyle görev yaptığını vurgulayan Başkan Tugay, “Bu dönemde olağanüstü bir program ile çalışmalar yapmak durumunda kaldık. Sahadaki temizlik görevlilerimizden bandomuza kadar pek çok arkadaşımız buna dahil oldu. Reklamını yapmamış olsak da bence Türkiye’de en doğru, en fazla insana ulaşan, en fazla çözüm üreten sosyal yardım çalışmasını Karşıyaka Belediyesi olarak biz yaptık, sizler yaptınız. Umuyoruz ki yakında bu süreci atlatacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum. Uğradığınız her türlü haksızlığı bana da yapılmış sayıyorum. Bunlara karşı her zaman mücadele ettim, etmeye de devam edeceğim. Biz kardeşiz, mesai arkadaşıyız, yoldaşız. Bu görevde kaldığım sürece bütün emekçilerimizle bu duyguyu paylaşarak çalışmayı sürdüreceğim. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, bir öğretmen çocuğu, geçmişinde sokakta işportacılık ve pazarcılık yapmış, günü geldiğinde sağlık emekçisi olarak çalışmış bir insan olarak, bugün de belediye başkanı ama aslında belediyenin bir emekçisi olarak inanıyorum; emek kazanacak, haklı olan kazanacak, biz kazanacağız. Bu mücadele hepimizin ve bu zafer hepimizin olacak. Geçmişten bugüne emeğin ve emekçinin hakkını savunan, bu yolda mücadele veren herkese selam olsun. Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. 

Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni

“1 MAYIS DİRENİŞTİR, EMEKTİR”

DİSK’e bağlı Genel-İş 8 No'lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin de konuşmasında şunları kaydetti: “1Mayıs bizim için direniştir, emektir, mücadeledir, haktır. Bizim için 1 Mayıs; meydanlardır, Taksim’dir, Gezi’dir. ‘Ekmeğimizi kazanırken, hayatımızı kaybetmek istemiyoruz’ diyen ve iş yerinde önlem alınmadığı için bulaşıcı hastalık yüzünden yitirdiğimiz Hasan Oğuz’dur. Aliağa’da işinden atıldıktan bir süre sonra kansere yakalanıp işine geri dönemeden aramızdan ayrılan Mehmet Emin Savur’dur. Bizim için 1 Mayıs, Abdullah Baştürk’tür, Kemal Türkler’dir. 1977’de kaybettiğimiz canlardır. 1 Mayıs her yerdedir. Bir dahaki 1 Mayıs’ta alanları coşkuyla doldurmak umuduyla, yaşasın işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs, yaşasın DİSK, yaşasın Genel İş!.”

Karşıyaka’da sosyal mesafeli ‘1 Mayıs’ töreni



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce