Kocaoğlu tempoyu artırdı
Başkan Aziz Kocaoğlu, yükselen hava sıcaklıklarına rağmen sahadaki temposunu artırdı. İlçe turlarını yoğunlaştıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, sabah Torbalı, akşam da Karabağlar'daydı.
Memleket için yapıldığında siyasetin çok ulvi bir iş olduğunu söyleyen Kocaoğlu, "Eğer siyaseti etrafın, oğlun, kızın, eşin, dostun, kayınbiraderin, bacanağın için yapıyorsan, yapma kardeşim!" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, saha turlarını yeniden yoğunlaştırdı. Artan sıcak havaya rağmen günde ortalama iki ilçeyi ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, sabah Torbalı akşam da Karabağlar halkı ile buluştu.
Torbalı'yı ziyareti sırasında Şehitler, Eğerci, Pamukyazı, Sağlık, Ahmetli, Yeniköy ve Özbey mahalleleri ile Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinledi. Özellikle ova yollarının asfaltlanması çalışmaları nedeniyle teşekkür alan Kocaoğlu, "Çiftçi yoksa, üretim yoksa açız! Belediye Başkanı olduğumda, İzmir'e 30 milyon liralık asfalt atılmıyordu. Şimdi 1 milyar lirayı geçti. Bizden önce ova yollarının asfaltlanması diye bir şey bilinmezdi. Belediye Başkanı olduğumda İzmir'deki köy sayısı iki elin parmakları kadar bile yoktu. Şimdi 600 köyümüz var. Nereden geliyor bu değirmenin suyu diye merak edenler için söylüyorum: Hesabımızı çok iyi yapıyor, namusumuzla ve samimiyetle çalışıyoruz" dedi.
Türkiye'nin verimli bir yönetim tarzıyla 5 yılda çok şeyleri değiştirebileceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bunu yapmazsanız, küpün dibi delik. Yukarıdan doldurursunuz, aşağıdan boşalır. Alın teri olmayan haksız kazancın kimseye faydası olmaz. Siyaset memleket için yapılırsa çok ulvi bir iş. Eğer siyaseti etrafın, oğlun, kızın, eşin, dostun, kayınbiraderin, bacanağın için yapıyorsan, yapma kardeşim!"
Başkan Kocaoğlu'na Torbalı ziyareti sırasında CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur da eşlik etti.
Gönüller birleşti
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, akşam saatlerinde de Karabağlar Selvili Mahallesi'ndeki iftara katıldı. Geleneksel mahalle dokusunun yaşandığı bölgelerde Ramazan ayına özel "gönül sofraları" kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iftar masasında 2 bin kişiyi buluşturan Başkan Aziz Kocaoğlu'na gencinden yaşlısına tüm mahalleli büyük ilgi gösterdi.
500 metre uzunluğundaki sokağı baştan başa kaplayan tek bir masa düzeniyle gerçekleştiren yemekte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da vardı. Başkan Kocaoğlu, mahalle sakinlerinin bu anlamlı organizasyon için teşekkürlerini kabul ederken, birlikte fotoğraf çektirmek isteyenlerin taleplerini de geri çevirmedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu sevgiyle kucaklayanlar arasında 90 yaşındaki Şerife Ana da vardı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Enflasyon hasar tazminatını artırdı: Trafik ve kaskoda...
Enflasyon, artan parça ve işçilik maliyetleri ile hasar dosyalarındaki yükseliş, trafik ve kasko...
Kılıçdaroğlu İzmir'de oyunu ne kadar artırdı?
Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu, oylarını ilk tura göre; İstanbul’da 187 bin 761, Ankara’da 72...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...


