Konak’ın hizmet kadrosu liyakatla güçleniyor
Konak Belediyesi, personel yapısını liyakat ilkesine göre yapacağı alımlarla güçlendiriyor.
Hedeflerinin Konaklılara daha etkin, nitelikli ve sağlıklı hizmet vermek olduğuna dikkat çeken Başkan Mutlu, “Konak Belediyesi olarak her işe alımda eşitlikçi ve şeffaf bir yaklaşım sergilemenin temel sorumluluğumuz olduğunun farkındayız. Bu anlayışla Konaklı komşularımıza hak ettikleri nitelikli hizmeti verebilmek için liyakat odaklı bir süreç başlattık” dedi.Kente daha nitelikli ve sağlıklı hizmet vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Konak Belediyesi, personel yapısını liyakat ilkesine göre yapacağı alımlarla güçlendiriyor. Bu kapsamda sahada çalıştırılmak üzere Merbel şirketi aracılığıyla 148 personel istihdam edilecek. Konak Belediyesi, temizlik, park, bahçe ve ağaç budama, büyük araç şoförü gibi alanlarda yapacağı alımların sürecini şeffaf bir şekilde yürütecek. Personel alım ilanı, Konak Belediyesi’nin “www.konak.bel.tr” adresinin yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden de duyuruldu. Usta işçi, temizlik işçisi, park, bahçe ve ağaç budama işçisi, büyük araç şoförü, kepçe ve BOM araç operatörü uzmanlık alanlarında çalışmak isteyen ve koşullara uyanlar, 30 Kasım’a kadar Merbel A.Ş.’nin Mimar Sinan Cad. No: 6 D: 11 Alsancak / İzmir adresine şahsen başvurabilecek. Ayrıca İş pozisyonları ile ilgili ayrıntılı bilgi 0232 422 10 40 numaralı telefondan öğrenebilecek.
Hizmetin kalitesi artacak
Konak Belediyesi’nin liyakat ilkesine göre alacağı ve özellikle sahada etkin çalışacak personelle, kentlilere sunulan hizmetin kalitesi ve niteliği aratacak. Merbel AŞ. Aracılığıyla ve şeffaf bir şekilde yürütecek işe alımlar kapsamında, 17 büyük araç şoförü, 2 BOM araç operatörü, 1 kepçe operatörü, tip 1 ve tip 2 olmak üzere 12 ağır vasıta şoförü, 3 iş makinesi operatörü, 40 temizlik işçisi, 53 usta işçi, 20 park ve ağaç budama işçisi istihdam edilecek.
Liyakat vurgusu
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ihtiyaç duyulan meslek kollarında yapılacak alımları kamuoyuna her türlü kanaldan duyurduklarını vurgulayarak, süreci de liyakat esaslarına uygun şekilde yürüteceklerini söyledi. Temel hedeflerinin Konaklılara daha etkin, nitelikli ve sağlıklı hizmet vermek olduğuna dikkat çeken Başkan Mutlu, “Konak Belediyesi olarak her işe alımda eşitlikçi ve şeffaf bir yaklaşım sergilemenin temel sorumluluğumuz olduğunun farkındayız. Bu anlayışla Konaklı komşularımıza hak ettikleri nitelikli hizmeti verebilmek için liyakat odaklı bir süreç başlattık. Sahada daha etkin, nitelikli ve sağlıklı çalışabilmek için gerçekleştireceğimiz istihdamla gücümüze güç katacağız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
BASINA VE KAMUOYUNA Arınma, Liyakatla Başlar Mücadele...
Çok uzun yıllardır büyük bir inançla, hiçbir karşılık beklemeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne...
İZMİR ADLİYESİ HALKAPINAR EK HİZMET BİNASI FAALİYETE BAŞLADI
İzmir Adliyesi bünyesinde oluşturulan Halkapınar Ek Hizmet Binası faaliyete başlamış olup,...
Fenerbahçe’nin Lyon maçı kamp kadrosu belli oldu
Fenerbahçe, Lyon ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off rövanşı öncesi kamp kadrosunu...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...