BIST 100 14.125,70 %0,18 Altın 6.867,41 ₺/gr %0,11 Bitcoin $78.377 %1,54 Dolar 48,47 ₺ %0,06 Euro 56,36 ₺ %0,03 Sterlin 65,74 ₺ %0,16 Gümüş 103,40 ₺/gr %0,36 Ethereum $2.471,75 %1,36 İsviçre Frangı 59,83 ₺ %0,01 Kanada Doları 35,15 ₺ %0,22 Avustralya Doları 35,01 ₺ %0,13 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,20 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,57 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Kütahyalılardan Başkan Pekdaş’a sürpriz karşılama

Kütahyalılardan Başkan Pekdaş’a sürpriz karşılama

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı federasyon üyeleri alkış, tezahürat ve meşaleler eşliğinde karşıladı.

0Yorumlar
Kütahyalılardan Başkan Pekdaş’a sürpriz karşılama

Sivil toplum örgütlerine verdiği destekle adından söz ettiren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nun daveti üzerine, federasyon binasına giderek üyelerle bir araya geldi. Federasyon’un Zeytinlik Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşen akşam buluşmasında renkli görüntüler yaşandı. Kütahyalılar Başkan Pekdaş’ı federasyon binasının girişinde alkış, tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Büyük coşkuya sahne olan ziyarete Kütahya’nın CHP’li Şaphane İlçe Belediye Başkanı Rasim Daşhan da eşlik etti. Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy, Başkan Pekdaş’ın kuruldukları günden bugüne kendilerine destek veren belediye başkanlarından biri olduğunu söyledi. Federasyon üyeleri olarak yıllarca farklı partilere ve farklı ideolojilere oy verdiklerini söyleyen Aksoy, artık Kütahya’ya ve Kütahyalılara hizmet eden siyasetçiler istediklerini dile getirdi. İzmir’de yaklaşık 120 bin Kütahyalının yaşadığını belirten Aksoy, Başkan Pekdaş’a kendilerine sahip çıktığı için teşekkür ederek, makam süresinin devam etmesini diledi. Aksoy, “Kütahyalılar siyaseten kimsenin kendisini bir yere getirebilmesini sağlayan asansör değil. İzmir’de 120 bin Kütahyalı var. Biz büyük bir aileyiz. Bizlere sahip çıktığı için Sema Başkanıma Rabbim makamını daim eylesin, bir ömür bu makamda kalsın” dedi.

TEK BAŞINA DEĞİL, BİRLİK OLMAK ZORUNDAYIZ

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da kardeş belediye Şaphane’nin başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Belediye Başkanı Rasim Daşhan’ın da katıldığı buluşmada yer almaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. Yapılacak çok iş olduğunu dile getiren Pekdaş, “Konak denildiğinde Saat Kulesi, Kordon, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Güzelyalı, Göztepe, Alsancak akla geliyor. Konak, sadece buralardan ibaret değil. İzmir’de ne kadar sorunlu yer biliyorsanız hepsi Konak’ta. Çok farklı dokuları içinde yaşatan bir kent. Bu sosyal dokular arasında uçurumlar var. İzmir’in en iyi okullarını içimizde barındırmamıza rağmen, eğitim başarısında 30 ilçe arasında sonuncuyuz. 130 okulumuz var. İzmir’in en küçük ilçesiyiz ama 130 okul var. Bu 130 okulun bulunduğu yerlerin çoğunda dezavantajlı bölgelerde yaşayan hemşehrilerimiz yaşıyor. Biz her yıl 30-40 okulun tadilatını yapıyoruz. Semt merkezleri açıyoruz. Yazın da buralarda yaz okulları açıyoruz. Biz, birbirimize iyi gelebiliriz. Birbirimizin sorunlarına iyi gelebiliriz. Önemli olan azı paylaşmayı bilebilmek, birbirimizin derdine deva olabilmek. Herkes kendine bakıyor, bir kişinin kurtuluşu mümkün değil. Bir kişi tek başına iyi olamaz. Biz birlikte kalkınmak zorundayız. Bu nedenle birbirimize sahip çıkmalıyız. O nedenle bizim sizinle bağımız, bu nedenledir. Şaphane ilçemizle olan kardeşliğimizi, sizleri çok seviyoruz” dedi. Konuk Belediye Başkanı Rasim Daşhan da Konak Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, “Kardeş belediyemiz Konak Belediyesi maddi-manevi her zaman yanımızda, Sema ablamız her zaman desteğini veriyor. Kendisine sonsuz teşekkürler” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...

Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...

1 gün önce

Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...

Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...

1 gün önce

Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...

1 gün önce

Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi

Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

3 gün önce

Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki

Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...

3 gün önce

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...

3 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...

Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...

3 gün önce

Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...

3 gün önce

İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...

Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...

3 gün önce

Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...

4 gün önce

Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki

Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...

4 gün önce

Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti

Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...

4 gün önce