O tacizci yakalandı !
Çiğli’de bir ay önce "Mustafa'yı tanıyor musun?" diye sorarak yakınlık kurduğu küçük kızı, ağzını kapatıp apartman dairesinin kapısından kaçırmak isteyen, ancak annesinin gelmesi üzerine kaçan E.P., aynı yöntemle bu kez başka bir kız çocuğunu taciz etti.
Bodrum katta 8 yaşındaki A.Y.'yi taciz ettiği sırada asansör sesi gelmesiyle paniğe kapılıp kaçan E.P., polisin takibiyle yakalandı. Tutuklanan tacizcinin, marketin güvenlik kamerası kayıtlarında, küçük kızı dışarıda beklemesi ve birlikte alışveriş yapması da yer aldı.
Egekent Ormancılar Sitesi'nde meydana gelen olayda, markette alkollü içki almak için bekleyen E.P., bu sırada yanına gelip dondurma alan 8 yaşındaki A.Y.'yi, dışarıda beklemeye başladı. Bir süre marketin yanında arkadaşlarıyla oynadıktan sonra evine doğru yürüyen A.Y.'nin yanına giden E.P., "Mustafa'yı tanıyor musun" diye sorarak yakınlık kurdu. Aslında öyle bir kişiyi aramamasına rağmen, çok kullanılan bir isim olduğu için Mustafa ismini veren E.P., küçük kızın, karşı komşuları olduğunu söylemesi üzerine kendisini ona götürmesini istedi.
BODRUM KATTA TACİZ ETTİ
Apartmana girdikleri anda yanındaki bıçağı çıkartan E.P., bağırması durumunda öldürmekle tehdit ettiği küçük kızı, bodrum kata indirdi. Burada A.Y.'yi, taciz etmeye başlayan E.P., asansörün çalışması üzerine paniğe kapılıp kaçtı. Tacizcinin, depodaki odunların üzerine fırlattığı küçük kızın, bağırarak yardım istemesiyle çevredekiler, polise haber verdi. Polisin güvenlik kamerası kayıtlarından takibiyle, uyuşturucudan kaydı bulunan 30 yaşındaki E.P., yakalandı.

Aynı bölgede yaklaşık bir ay önce de benzer bir yöntemle yakınlık kurduğu küçük kızı, apartman dairesinin kapısından ağzını kapatarak kaçırmaya çalışan, ancak annesinin sese koşması üzerine kaçan kişinin de yine E.P. olduğu ortaya çıktı. Saldırıya uğrayan o kız da E.P.'yi teşhis etti.
Suçlamaları kabul etmeyen E.P., sorgusunun ardından 26 Haziran'da sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Taciz olayıyla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, E.P.'nin markette bulunduğu sırada küçük A.Y.'nin yanına geldiğini, bunun sorasında ise taciz etmeyi planlayıp yakınlık kurduğunu saptadı. E.P.'nin market dışında beklediği ve dolaştığı anlar da yine güvenlik kamerası kayıtlarında yer aldı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
CHP'li Yücel'den AKP'li Özhaseki'ye sert tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki CHP’li...
Ege Denizi'nde 10 ayda 42 bin 447 göçmen yakalandı, 30...
Sahil Güvenlik Komutanlığının resmi internet sayfasından alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 2019...
İzmir'de 76 kaçak göçmen yakalandı
Çeşme ve Foça açıklarında 76 kaçak göçmen yakalandı) İZMİR'in Çeşme ve Foça ilçeleri açıklarında...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...