Ödemiş’te iftar sofrası evlere taşınacak
Ödemiş Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında iftar sofralarını ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin evlerine taşıyacak.
Hayırsever Ödemişlilerin destekleriyle her yıl kentin farklı noktalarında iftar çadırları kuran Ödemiş Belediyesi, Koronavirüs salgını sonrası dönemde sıcak yemek desteğini ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyor. Geçen yıl 2 bin 500'e yakın haneye günlük sıcak yemek ulaştıran Ödemiş Belediyesi, muhtarlıklar aracılığıyla yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacak. Hijyenik bir ortamda, protein, vitaminler ve kalori yönünden dengeli beslenmeye uygun şekilde hazırlanacak sıcak yemek çeşitleri pandemi kurallarına uygun biçimde iftar saatine göre ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılacak.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Siz evde kalın, iftar sofrası kapınızda" sloganıyla düzenlenecek Ramazan dayanışmasına katkı sunmak isteyen hayırseverler, 0533 896 13 34 numaralı telefondan başvuruda bulunabilirler. Ayrıca yardımlar 125. Yıl Kültürpark karşısındaki Ödemiş Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'ndeki mutfağa teslim edilebilecek.
Eriş: "Mutfağımız Ödemiş'in mutfağı"
Hayırsever Ödemişlilerin desteğiyle her gün sıcak yemek desteğinin adreslere ulaştırılacağını kaydeden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında pandemi kuralları gereği iftar çadırlarımızı kuramıyoruz. Gönül isterdi ki büyük sofralarda büyük Ödemiş ailesi olarak buluşalım fakat şimdi kurallara eksiksiz uymak zorundayız. Şartlar ne olursa olsun zorda kalana, darda olana el uzatmaya devam edeceğiz.
Aynı ekmeği bölüştüğümüz iftar sofralarımızı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin evlerine ulaştıracağız. Muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız. Ülkece zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde en büyük gücümüz dayanışmamız olacaktır. Bu zorlukları dayanışmayla geride bırakacağız. İnanıyoruz ki gelecek yıllarda yine iftar çadırlarımızda buluşacağız. Ramazan boyunca her gün hayırsever hemşehrilerimizin de destekleriyle mutfağımız Ödemiş'in mutfağı soframız Ödemiş'in sofrası olacak. Hayırsever Ödemişlilerin desteğini bekliyoruz. Bu dayanışmaya katkı sunacak, bizimle gönül zenginliklerini paylaşacak hemşehrilerimize şimdiden teşekkürlerimizi sunuyorum Ödemiş ailesi adına. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
18. ULUSLARARASI BODRUM SARI YAZ FESTİVALİ’NDE: “HAFIZA...
BODRUM – 18. Uluslararası Bodrum Sarı Yaz Festivali kapsamında düzenlenen Bodrum’un Kültür...
Karabağlar ’da Şehit Aileleri ve Gazilerle Anlamlı İftar...
Karabağlar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna anlamlı bir...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...
