Onur Mahallesi’ne doğalgaz müjdesi!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Onur Mahallesi’ndeki doğalgaz sorunu hakkında bilgi almak çalışmaları hızlandırmak için İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile bir araya geldi, çözüm önerileri masaya yatırıldı.
7371 sokak için çalışmalara hemen başlanacağı, kalan sokakların da 2023 yatırım planına alınacağı ifade edildi. Başkan Sandal, “Mahallelerimizdeki doğalgaz sorununu çözmek için uyum içinde çalışmamız şart. Bu konuda ana sorumlu İzmirgaz firması. Ancak yatırımın her bölgeye eksiksiz gelmesi adına belediye olarak biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle gezileri sırasında yoğun olarak dile getiren doğalgaz sorununun çözümü için kolları sıvadı. İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ile bir araya gelen Başkan Sandal’a, Onur Mahallesi Muhtarı Hasan Aydemir, Meclis Üyesi Binali Bingöl ve mahalle sakinleri eşlik etti. Toplantıda, Onur Mahallesi’nin doğalgaz sorunu masaya yatırıldı. Bazı sokaklarda doğalgaz hattı bulunurken, bazı sokakların bu yatırımdan geri kaldığı dile getirildi. Yapılan görüşmeler sonucunda, en çok talep gelen sokaklardan biri olan 7371 sokak için çalışmalara hemen başlanacağı, kalan sokakların da 2023 yatırım planına alınacağı ifade edildi.

SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN MERKEZİYİZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Doğalgaz yatırımlarının ana sorumlusu İzmirgaz firmasıdır. Bazı mahallelerde, yatırımlarda belediye kaynaklı sorunların yaşandığının ifade edildiğini duyuyoruz ve bu durum yanlış anlaşılmalara yol açıyor. Biz, sorunun değil çözümün bir parçasıyız. İzmirgaz tarafından yapılacak tüm yatırımlarda, belediye olarak üzerimize düşeni zaman kaybetmeden yapacağımızın bilinmesini isteriz. Bilgi kirliliklerini ortadan kaldırıp, halkın sorununu çözmek için gayret sarf ediyoruz. Tek amacımız vatandaşımızın daha sağlıklı, huzurlu ve kaliteli ortamlarda yaşamalarını sağlamak, taleplerini karşılamak. Bu konuda her iki kuruma da düşen görevler varsa yerine getirerek, bir an önce vatandaşımızı doğalgaza kavuşturalım istiyoruz. İlgisinden ve desteklerinden dolayı genel müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Kurum olarak Bayraklı Belediyesi veya herhangi bir belediye ile uyum sorunu yaşamıyoruz. Yatırımlarımızla ilgili bazen sorunlar yaşıyoruz ancak bunlar aşılamayacak şeyler değil. Önemli olan işbirliği içinde çalışmak. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Onur Mahallesi 7371 sokak ile ilgili teknik arkadaşların çalışması sonrası bu kışa yetiştirmek için çalışmalara başlarız. Kalan diğer sokakları da 2023 planına dahil ederiz. Biz yatırım yapmaya hazırız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Tugay’dan Dikili’ye 2026 müjdesi
Dikili Belediyesi’nin açılış ve temel atma törenlerinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Meriç Mahallesi’nde asfalt ve beton seferberliği
Bornova Belediyesi, Meriç Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle zarar gören yolları...
Konak’ta doğalgaz çalışmaları hız kazandı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun, yerel seçimler öncesi verdiği en önemli...
GÜNDEM Haberleri
Tümü1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...
Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...
Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...
Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...
Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...
Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...
Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...
Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki
Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...
Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...
Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...
Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...
Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...
İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...
Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...
Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...
Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki
Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...