Sanayicilerden Başkan Soyer’e hizmet teşekkürü
BASİFED Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek kentte yürüttüğü çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür etti. Başkan Soyer, “Bu bizim görevimiz. Bir tek şey istiyorum, İzmir sanayinin kalesi olsun” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Kasalı, İzmir'de yerel yönetim ve sanayicilerin uyum içinde çalıştığını söyleyerek durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tunç Soyer ise “İzmir de sizlerin var olmanızdan çok memnunum. Bugünün Türkiye'sinde bu kadar samimi bir yerel yönetimin, böylesine bir çatıyla bu kadar iyi ilişki içinde olabilmesi her zaman bu kadar mümkün değil. Bu mümkün olduğu için çok mutluyum. Ben de size çok şey borçluyum. Öyle hissediyorum. Elimizden ne geliyorsa birlikte yapmaya devam edeceğimizi biliyorum. İyi ki varsınız. Bunlar bizim için bir görev ama bunu keyif haline getiriyorsunuz” dedi.
“İzmir sanayinin kalesi olsun”
Ulukent Sanayicileri Derneği (USAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu bölgenin altyapısına verdikleri katkılardan dolayı Başkan Soyer'e teşekkür etti. Bunun üzerine Başkan Soyer şunları söyledi: “Bir tek şey istiyorum; İzmir sanayinin kalesi olsun. Başka yolu yok. Tarımda da, teknolojide de sanayide de. Hepsinde sanayinin İzmir'de daha rahat nefes alması, İzmir ekosisteminde sanayinin daha rahat etmesi en temel önceliğimiz olacak. O nedenle bunlar tesadüfen yaptığımız işler veya iyi niyetli girişimler olarak değerlendirilmesin. Bu, işin omurgasıdır. Bu işin perspektifini böyle tarif ediyoruz, bu işe böyle bakıyoruz. Bu, böyle baktığımız için bizim görevimiz. Bu ne bir lütuf, ne bir nezaket asla değil. Bu işin bizim görevimiz olduğunu söylüyoruz. O yüzden ne yapsak az, daha fazlasını yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.”
Kimler katıldı?
Toplantıya BASİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Avni Yelkenbiçer, BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karabağlı, BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Sevimli, BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Betül Sezgin, BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Gültekin, EGİKAD (Ege İş Kadınları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, USAD (Ulukent Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu, ENSİA (ENSİA Enerji Sanayicileri ve İş Adamları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kalaycı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen katıldı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İzmirli sanayicilerin hükümete isyanı
Hükümetin organize sanayi bölgelerinde (OSB) yatırım yapılmayan arsaların sanayiciden geri...
Tunç Soyer'den sitem sözleri: Bir teşekkürü çok görenlere...
CHP'nin aday göstermediği Tunç Soyer "İl kongresinde 522 delegenin 508’inin oyuyla en yüksek...
Buca’nın Etkin İstihdam Ofisleri, iki ayrı noktada hizmet...
Buca Belediyesi’nin iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirdiği Etkin İstihdam Ofisleri,...
GÜNDEM Haberleri
TümüÖğrenci affı yürürlüğe girdi! Üniversiteye dönüş için 4...
Öğrenci affını da içeren yükseköğretim düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi....
Suça sürüklenen çocuk yasası TBMM'de kabul edildi
TBMM’de kabul edilerek yasalaşan düzenlemeyle çocuklara yönelik ceza sisteminde kapsamlı...
Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı! 5 il için alarm...
Yüksek sıcaklık ve nemin bunalttığı İstanbul'da bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış...
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Kırklareli, Çorum ve Amasya çevreleri,...
BASINA VE KAMUOYUNA Arınma, Liyakatla Başlar Mücadele...
Çok uzun yıllardır büyük bir inançla, hiçbir karşılık beklemeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne...
Erdoğan'dan 'çerçeve yasa' değerlendirmesi: 'Millî birlik...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı paylaşımda "Türkiye’yi terör tehdidinden...
Özgür Özel'den 'çerçeve yasa'ya ilk tepki: 'Tutumumuz...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 'sürecin' yol haritası sayılan çerçeve kanun teklifinin...
Başkan Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı
CHP’den ayrılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı.
İzmir Esnafının Sesi Ankara’da yankılandı….
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, Ankara’da yaptığı...
Ahbap Soruşturmasında Çarpıcı İddia: Paralar Peşin,...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturmasında dördüncü dalga...
İstanbul'daki Okullarda Yeni Dönem! Vali Davut Gül...
İstanbul Valiliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ün imzasıyla okullarda mescit açılması hususunda 39...
Uğur Mumcu Dosyası Raftan İniyor! 33 Yıllık Suikastta...
24 Ocak 1993'te suikasta uğrayan gazeteci Uğur Mumcu'nun failleri hala bulunamadı.