BIST 100 11.023,55 %0,56 Altın 6.321,98 ₺/gr %0,28 Bitcoin $77.590 %0,67 Dolar 50,00 ₺ %0,05 Euro 56,02 ₺ %0,06 Sterlin 67,15 ₺ %0,11 Gümüş 79,98 ₺/gr %1,43 Ethereum $2.294,57 %1,66 İsviçre Frangı 60,94 ₺ %0,26 Kanada Doları 35,74 ₺ %0,05 Avustralya Doları 34,86 ₺ %0,32 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,51 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,28
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Taksiciler yasta... Deniz Örer'e konvoyla veda!

Taksiciler yasta... Deniz Örer'e konvoyla veda!

İzmir'in Konak ilçesinde ücret meselesi nedeniyle aracına binen yolcusu tarafından tabancayla öldürülen taksi şoförü için meslektaşları, duruma tepki amacıyla araç konvoyu düzenledi.

0Yorumlar
Taksiciler yasta... Deniz Örer'e konvoyla veda!

Taksiciler, hayatını kaybeden taksi şoförü Deniz Örer'in (52) çalıştığı Kahramanlar Fuar Taksi Durağı önünde bir araya geldi.

Meslektaşları, Örer'in fotoğrafını yakalarına ve araçlarına taktı.

Hasan Hüseyin Savaş, gazetecilere, 20 yıldır taksicilik yaptığını, acılarının büyük olduğunu söyledi.

Mesleklerini yaparken gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını talep eden Savaş, "Bir arkadaşımızı daha bu onurlu meslek uğrunda kaybettik. Duygularımız çok derin, anlatacak kelime bulamıyoruz. Rahmetli Örer ile birlikte çalıştık. Bu mesleğin hakkını veren, çocuğunu büyüten, yetiştiren, sporcu yapan bir ağabeyimizdi. Kendini bilmez birisinin ummadık bir serseri kurşunuyla arkadaşımızı kaybettik. Umarım bir daha bu acıyı yaşamayız." diye konuştu.

Taksicilerden Ali Arda Karabulut ise Gaziemir ilçesinde 31 Ocak 2024'te aracına binen Delil Aysal tarafından arka koltukta tabancayla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge ile birlikte çalıştıklarını, aynı acıyı tekrar yaşamaktan dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade etti.

Erge'nin yardımsever ve sevilen bir insan olduğunu kaydeden Karabulut, "Rahmetli Oğuz Erge bizden çıktı, otogardaki taksi durağında çalıştı. Rahmetli, 6 Şubat 2023 depremlerinde depremzedeleri ücret almadan taşıdı. Ondan sonra bugün cenazesini defnedeceğimiz Deniz ağabeyin taksi durağında çalışmaya başladı. Burada çalıştığı araç Oğuz ağabeyin eceli oldu. Aynı taksi durağında 2 sene sonra yine bir meslektaşımızı kaybettik." dedi.

"Aynı sokakta yine bir taksici cinayeti oldu"
Taksicilik yapan kayınpederinin 9 Nisan 2007'de olayın meydana geldiği bölgede yolcusu tarafından öldürüldüğünü anlatan Yeliz Yıldırım Girgin ise şöyle konuştu:

Kaçakçılara darbe: 37 şüpheli yakalandı"

Mustafa Girgin, kayınpederimdi. Aynı sokakta yine bir taksici cinayeti oldu. 19 yıl sonra yine Deniz arkadaşımız, eşimin çocukluk arkadaşı... Aynı sokakta onun da cinayete kurban gitmesi içler acısı. Tekrar yaşanmasını istemiyoruz. Her türlü tedbirin alınmasını istiyoruz."

Açıklamaların ardından konvoy oluşturan taksiciler, korna çalarak Örer'in cenazesini Karşıyaka ilçesindeki Örnekköy Gasilhane Şefliği'nden teslim aldı.Taksiciler, konvoy halinde cenaze töreninin düzenleneceği Bayraklı ilçesindeki Naldöken Fevzipaşa Camisi'ne doğru hareket etti.

Olay

Konak ilçesinde önceki gün taksi şoförü Deniz Örer (52) ile yolcu D.M. (24) arasında taksi ücreti nedeniyle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine D.M. yanındaki tabancayla Örer'e ateş ederek yaralamıştı.Örer'in hayatını kaybettiği belirlenmiş, D.M. ise aracı bir sokağa bırakarak kaçmaya çalışırken, polis ekiplerince suç aleti tabancayla birlikte yakalanmış ve işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Ankara kulislerinde Kabine değişikliği beklentisi

Sinan Burhan, AK Parti'de yeni bir kongre süreci yaşanabileceğini ve parti yönetimindeki...

11 saat önce

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısı

Kemal Kılıçdaroğlu, fon vurgununa ilişkin açıklamasında adı geçen siyasetçilerin...

11 saat önce

Kılıçdaroğlu ve Özel, Bahçeli’ye başsağlığı diledi

Serpil Bahçeli, Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi; Kılıçdaroğlu...

13 saat önce

Erdoğan’dan AK Parti’nin 24’üncü yılına özel mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 24’üncü yılı dolayısıyla...

13 saat önce

Antalya’daki rüşvet davasında sanık sayısı 50’ye çıktı

Antalya’daki rüşvet davasında daha önce mağdur olarak dinlenen 9 iş insanı, ek iddianameyle...

13 saat önce

Bakan Işıkhan’dan emekli maaşları için yeni düzenleme...

Bakan Vedat Işıkhan, 2027 Ocak ayından itibaren yasal artışlara ilave emekli maaşı...

14 saat önce

Türkiye ile Güney Kore arasında nükleer iş birliği

Erdoğan'ın Güney Kore ziyaretinde 4 anlaşma imzalandı; belgeler arasında Türkiye'deki nükleer...

14 saat önce

İmamoğlu ve Emir Sarıgül arasında cezaevinde tartışma...

Ekrem İmamoğlu ile Emir Sarıgül’ün Marmara Cezaevi’ndeki avukat görüş alanında karşılaştığı ve...

15 saat önce

Merkezefendi’de Görevden Uzaklaştırma Kararı

İçişleri Bakanlığı, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve irtikap soruşturması kapsamında...

15 saat önce

YENİ Parti’den genel başkanlık önseçimi için üyelik çağrısı

YENİ Parti, 8 Kasım’da yapılacak genel başkanlık önseçiminde oy kullanmak isteyenlerin 5 Kasım’a...

15 saat önce

Bahçeli'den İsrail'de Arap partilerinin yer aldığı...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'de Arap partilerinin de yer alacağı bir hükümet...

15 saat önce

Yeniden değerleme oranı yüzde 27,83 oldu

2027 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 27,83 olarak hesaplandı; vergi, harç ve cezalardaki...

15 saat önce