Ulucak’ta ESHOT ve doğalgaz sevinci
Ulucak mahallesi 2021 yılına Doğalgaz ve Eshot ile merhaba dedi.
Son dönemde altyapı çalışmalarının yoğunlaştığı Kemalpaşa’nın Ulucak mahallesinde çalışmalar sonuçlanmaya başladı. Doğalgaz altyapısı büyük ölçüde tamamlana ve evlere gaz verilmeye başlanan mahallede, yıllardır süren ulaşım problemi ise Evka3-Ulucak Eshot seferlerinin 31 Aralık itibari ile başlamasıyla giderilmiş oldu. Düzenlenen açılış törenine, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Eshot Genel Müdürü Erhan Bey, İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Kemalpaşa İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Ulucak Mahallesi Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Ulucak bölgesinde yapılan doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler veren İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, ‘’Ulucak’ta başlattığımız çalışmalar, tamamlanma aşamasına gelmiş, Ulucak’lılar çevreci ve temiz enerjiye kavuşmuştur. Günümüz itibariyle Ulucak’ta toplam 37 kilometre boru hattı döşenmiştir. Bu yatırım ile 3951 daireye doğalgaz ulaşmış, 1555 daire doğalgaz kullanımına hazır hale gelmiştir. Yürüttüğümüz çalışmalar esnasında gösterdikleri katkı ve destek için Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı’ya, Ulucak mahallesi muhtarlarına ve Ulucak’lılara teşekkür ederim’’ dedi.
80 MİLYON TL YATIRIM
Ulucak’a tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığının altını çizen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,’’ Eshot ve doğalgaz Ulucak’ımıza hayırlı olsun. Yapılan çalışmalar dolayısıyla İzmir Gaz ve Eshot Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Yatırımlar bunlarla sınırlı kalmayacak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulucak’a 80 milyon tl yatırım yapıyor, özellikle ulaşım, gelişmiş ülkelerde elzem bir konudur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüştük, inşallah metro çalışmaları da 2023 yılında Kemalpaşa’da başlıyor’’ dedi.
KEMALPAŞA’DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Seçim döneminde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Karakayalı,’’ Seçim döneminde verdiğimiz bazı sözler vardı, onları bir bir yerine getirmeye başlıyoruz. Buradan İzmir Gaz Genel Müdür Yardımcıma da seslenmek istiyorum, Ulucak tamam sırada Kızılca, Bağyurdu ve Armutlu var. Kemalpaşa’da her şey çok güzel olacak’’ dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Ulucak Aqua Park 30 Milyon Tl’lik Yatırımla Yeniden Ayağa...
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen’in Ulucak Belediye Başkanlığı döneminde ilçeye...
Ulucak Pazaryeri Yeni Yüzüyle Hizmette
Kemalpaşa Belediyesi, Ulucak Pazaryeri’ni kapsamlı yenileme çalışmalarıyla modern, güvenli ve...
Karabağlar’da doğalgaz sevinci
Karabağlar’da vatandaşların yıllardır beklediği doğalgaz çalışmaları hız kazandı.
GÜNDEM Haberleri
Tümü31 ildeki seçim anketinde kararsızların oranı yüzde 23,1
Özdemir Araştırma'nın 31 ilde 2 bin 6 kişiyle gerçekleştirdiği ankette kararsızlar yüzde 23,1,...
Ankara kulislerinde Kabine değişikliği beklentisi
Sinan Burhan, AK Parti'de yeni bir kongre süreci yaşanabileceğini ve parti yönetimindeki...
Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısı
Kemal Kılıçdaroğlu, fon vurgununa ilişkin açıklamasında adı geçen siyasetçilerin...
Kılıçdaroğlu ve Özel, Bahçeli’ye başsağlığı diledi
Serpil Bahçeli, Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi; Kılıçdaroğlu...
Erdoğan’dan AK Parti’nin 24’üncü yılına özel mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 24’üncü yılı dolayısıyla...
Antalya’daki rüşvet davasında sanık sayısı 50’ye çıktı
Antalya’daki rüşvet davasında daha önce mağdur olarak dinlenen 9 iş insanı, ek iddianameyle...
Bakan Işıkhan’dan emekli maaşları için yeni düzenleme...
Bakan Vedat Işıkhan, 2027 Ocak ayından itibaren yasal artışlara ilave emekli maaşı...
Türkiye ile Güney Kore arasında nükleer iş birliği
Erdoğan'ın Güney Kore ziyaretinde 4 anlaşma imzalandı; belgeler arasında Türkiye'deki nükleer...
İmamoğlu ve Emir Sarıgül arasında cezaevinde tartışma...
Ekrem İmamoğlu ile Emir Sarıgül’ün Marmara Cezaevi’ndeki avukat görüş alanında karşılaştığı ve...
Merkezefendi’de Görevden Uzaklaştırma Kararı
İçişleri Bakanlığı, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve irtikap soruşturması kapsamında...
YENİ Parti’den genel başkanlık önseçimi için üyelik çağrısı
YENİ Parti, 8 Kasım’da yapılacak genel başkanlık önseçiminde oy kullanmak isteyenlerin 5 Kasım’a...
Bahçeli'den İsrail'de Arap partilerinin yer aldığı...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'de Arap partilerinin de yer alacağı bir hükümet...

