Veloturk Gran Fondo Çeşme by Salcano start aldı
Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 7. kez düzenlenen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Salcano da bu yıl yarışa 12 ülkeden 829 bisikletçi katıldı. İki parkurda toplam 66 kadın bisikletçi, 763 erkek bisikletçi start aldı.
Amatör yol bisikleti yarışı Veloturk Gran Fondo Çeşme by Salcano, Türkiye'nin gözde tatil noktası Çeşme’de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında bisiklet tutkunlarını çocuklar için yedinci kez bir araya getirdi.
Argeus Travel & Events tarafından, Veloturk iş birliği ve Salcano’nun ana sponsorluğunda düzenlenecek Veloturk Gran Fondo Yarışı; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, İzmir Valiliği, Çeşme Kaymakamlığı’nın destekleri ile Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde bugün gerçekleşiyor. Organizasyona Toyota Mobilite sponsoru, Pınar Protein, Actifoam, Shimano, PT Academy markaları da ürün ve hizmet sponsoru olarak destek veriyor.
Geçtiğimiz yıl Gran Fondo World Tour® takvimine alınarak dünya şampiyonalarına katılmak için puan alınan yarışa; Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Belçika, Birleşik Krallık, İran, KKTC, Kazakistan, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu, Yunanistan ve Türkiye olmak üzere 12 ülkeden 829 bisikletçi katılacak.

Organizasyon, 4 Kasım Cumartesi günü geleneksel Veloturk Fun Ride ile Start aldı. EXPO alanı Cumartesi-Pazar günü bisiklet tutkunlarını buluşturuyor.
Tüm kayıt gelirleri, Veloturk’ün “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesine aktarılacak
Arda Türkmen, Sarper Günsal, Berkem Ceylan, Aydın Diricanlı ve Umut Duygu tarafından kurulan Veloturk, “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesi ile bugüne kadar 3 binin üzerinde çocuğun bisiklet hayalini gerçekleştiren Veloturk, bu hayale ortak olmaya devam ediyor.
İskenderun Bisiklet Spor Kulübü, Veloturk’te hayata dönecek
Şubat ayında Kahramanmaraş merkez üslü depremden büyük derecede etkilenen Hatay’ın İskenderun Bisiklet Spor Kulübü, 5 sporcusu ile Veloturk Grand Fondo Çeşme by Salcano’da çocuklar için yarışacak. Depremin ilk günü enkazdan sağ kurtulan Serhat Arıoğlu, kısa parkurda pedal bastı.
Yarışta Yunanistan’dan da bir takım yer alacak
Çeşme’de gerçekleşecek yarışa Yunanistan’dan Sakız Adası’ndan da bir takım katılıyor. Podilateschiou Bisiklet Takımı’ndan 10 sporcu, Veloturk Gran Fondo’da çocuklar için koşuyor.
110 kilometrelik Salcano parkurunda 8 kategoride 262 bisikletçi start alacak
Bugün Çeşme şehir merkezinden başlayan 110 kilometrelik Salcano Parkuru, tekrar Çeşme'ye dönerek son bulacak. Yarış boyunca bisikletçiler toplamda 1498 metre tırmanış gerçekleştirecek. 110 kilometrelik uzun yarışta 8 kategoride 262 bisikletçi start aldı. Pro kategoride 1 bisikletçi yarışıyor.
565 bisikletçi 63 kilometrelik Toyota HYBRID parkurunda pedal çevirecek
Bisikletçilerin yoğun ilgi gösterdiği 63 kilometrelik kısa yarış Toyota HYBRID Parkuru ise saat 08:30'da Çeşme şehir merkezinden başlayıp 683m tırmanışın ardından Çeşme şehir merkezinde sona erecek. 16 yaşından 70 yaş üstüne kadar her yaştan bisiklet severi buluşturan yarış, kadın-erkek olarak 11 kategoride gerçekleşiyor. Paralimpik kategorisinde Eşpedal Derneği’nden 9 sporcu kısa parkurda yarışa katılıyor.
63 kilometrelik kısa yarışta, 564 bisikletçi start alacak. Paralimpik B kategorisinde 9, Paralimpik C kategorisinde 3 bisikletçi kısa parkurda pedal basıyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Pedallar dokuzuncu kez Çeşme için dönüyor
Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle, Velotürk organizasyonunda gerçekleşen Gran Fondo Çeşme, 25–26...
Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro’da birinciler belli...
Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde 6’ncısı düzenlenen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro bu yıl...
Pedallar Çocuklar İçin Döndü
Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 7. si düzenlenen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Salcano da...
GÜNDEM Haberleri
TümüÖğrenci affı yürürlüğe girdi! Üniversiteye dönüş için 4...
Öğrenci affını da içeren yükseköğretim düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi....
Suça sürüklenen çocuk yasası TBMM'de kabul edildi
TBMM’de kabul edilerek yasalaşan düzenlemeyle çocuklara yönelik ceza sisteminde kapsamlı...
Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı! 5 il için alarm...
Yüksek sıcaklık ve nemin bunalttığı İstanbul'da bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış...
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklık 41 dereceyi bulacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre Kırklareli, Çorum ve Amasya çevreleri,...
BASINA VE KAMUOYUNA Arınma, Liyakatla Başlar Mücadele...
Çok uzun yıllardır büyük bir inançla, hiçbir karşılık beklemeden Cumhuriyet Halk Partisi’ne...
Erdoğan'dan 'çerçeve yasa' değerlendirmesi: 'Millî birlik...
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı paylaşımda "Türkiye’yi terör tehdidinden...
Özgür Özel'den 'çerçeve yasa'ya ilk tepki: 'Tutumumuz...
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 'sürecin' yol haritası sayılan çerçeve kanun teklifinin...
Başkan Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı
CHP’den ayrılan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yeni Parti’ye katıldı.
İzmir Esnafının Sesi Ankara’da yankılandı….
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata, Ankara’da yaptığı...
Ahbap Soruşturmasında Çarpıcı İddia: Paralar Peşin,...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturmasında dördüncü dalga...
İstanbul'daki Okullarda Yeni Dönem! Vali Davut Gül...
İstanbul Valiliği, İstanbul Valisi Davut Gül'ün imzasıyla okullarda mescit açılması hususunda 39...
Uğur Mumcu Dosyası Raftan İniyor! 33 Yıllık Suikastta...
24 Ocak 1993'te suikasta uğrayan gazeteci Uğur Mumcu'nun failleri hala bulunamadı.